Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:35

MP Marge Johanka zdravi pres velkou louzi!

​Ta je ovsem nadherna

Jezdeni Ti moc preju, a zaroven trochu zavidim! Nevim, jestli jsem tady na sebe nekdy prozradila, ze jsem v mladi taky jezdila? Tatinek byl velky milovnik koni, mel i vlastniho; jezdil western.

Uz jsem si kolikrat rikala, az konecne vypadnu z Chicaga nekam vic na venkov, ze bych mela zase zacit...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:49
Reakce na stes:

MP Marge je prekrasnej, dej nějaký informace o něm 

​Adoptovala jsem ho v kvetnu v mistnim utulku. Prisla jsem tam a oznamila, ze chci kocku, a ze je mi vsechno jedno, pohlavi, velikost, barva, vek - ze me zajima jen to, aby vychazela s dvema aktivnimi hravymi psiky. Na recepci byli tri zamestnanci, podivali se na sebe a jako jeden muz rekli: "Boots!" Tak mi ho prinesli ukazat, on hned zacal prist a mazlit se, no laska na prvni pohled

Jsou mu pry tak dva-tri roky. Do utulku prisel jako odrostlejsi kote. Nasli ho nekde v prazdnem skladu jeste s kamaradem, oba pry byli v hroznem stavu. Jak je dali trochu dohromady, tak ho nekdo adoptoval - ale brzy ho prisel vratit. Ve spisu chybela informace proc. Pak ho adoptoval starsi pan, ktery ale po case zemrel a pribuzni se nemohli/nechteli starat, takze zase zpatky do utulku. Tak mel chudak dvakrat smulu, a ja jsem jeho "do tretice vsecho dobreho"!

Proc nedopadla ta prvni advoce nevime, ale jsem si skoro jista, ze to nebylo kvuli nemu osobne. Je to milej, hodnej a uplne bezproblemovej kocour

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:51

Miru Garfie Potrefenáhusa rysamona Boots pry dekuje za poklony  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:51
Reakce na Marbuša:

MP Marge To tak strašně láká podrbat na té bílé náprsence!

​To bys mohla, to on ma velice rad

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:53
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:54

clothilde Oskar je ovsem krasavec

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 04:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Mimičiči taky zdraví! 

​To je selma A ta musi byt nova, ze? Ja pamatuju Goliase a pak jeste cernou kocku od sousedu, ktera se k vam nastehovala

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 05:00

Jezis, ja to tady zase vytapetovala

Tak jeste jednu fotku a mizim!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 05:23

MP Marge teeda ta poslední fotka... fotek chlupáčů není nikdy dost.

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 07:15
Reakce na MP Marge:

​To bys mohla, to on ma velice rad

​Tak aspoň virtuálně drbu

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 08:48

MP Marge paní Černá už není, Rufíček už taky není. Ale před rokem přitáhli kotě nalezeny na nádraží a zustalo

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:34

MP Marge tyo, neprozradila! mne se i po tech letech kolikrat v noci zdalo o konich:-) super je, ze se k tomu opravdu clovek muze vratit kdykoliv, tak budu drzet palce, at ti to jednou taky vyjde

(a tatinka westernaka zavidim zas ja:-))

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 10:56

MP Marge tak to mají naši kocouři kluci skoro stejný osud. Oskar je taky z útulku, kde jsem pracovala. Prostě mi vlezl do kapsy u zástěry a odjel se mnou domu. 14.ledna to bude 10 let co jsme spolu

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 15:16

Potrefenáhusa dokonalý

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 18:19

Potrefenáhusa ty máš ty fotky fakt boží.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 05:07
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge paní Černá už není, Rufíček už taky není. Ale před rokem přitáhli kotě nalezeny na nádraží a zustalo

​Ruficek

To je tak smutna zprava!

Ale fotky jsou bozi

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 05:20

MP Marge tyo, neprozradila! mne se i po tech letech kolikrat v noci zdalo o konich:-) super je, ze se k tomu opravdu clovek muze vratit kdykoliv, tak budu drzet palce, at ti to jednou taky vyjde

(a tatinka westernaka zavidim zas ja:-))

​No, tak zavidet uz neni bohuzel co

Ironie je, ze presto, ze jsem mela tatinka-kovboje, tak jsem westernu nikdy nepropadla. Vzdycky jsem se ofrnovala, ze mam radsi klasiku. Westernove sedlo mi bylo strasne nepohodlne.

Tatinek tim zil. Vsude (krome do prace) chodil v kovbojskych botach a kovbojskem klobouku, Byl clenem nekolik organizaci, ktere sdruzuji podobne nadsence a poradaji rodea a podobne akce. Byl prvni Cech, ktery se zucastnil americkeho Pony Expressu; jezdil v Nevade.

Kdyz mel u nas v kostele pohreb, tak pred kostelem drzelo "straz" nekolik kamaradu na  konich, a kdyz z kostela vynaseli rakev, tak na ni nekdo polozil jeho nejoblibenejsi klobouk, ne klasickej kovbojskej, spis takovej sirak. Nosil ho jak se tady rika "na litacku". Klobouk odjel s nim

Rikam si, ze se musim ke konim vratit uz kvuli nemu - mel by radost. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 05:21
Reakce na clothilde:

MP Marge tak to mají naši kocouři kluci skoro stejný osud. Oskar je taky z útulku, kde jsem pracovala. Prostě mi vlezl do kapsy u zástěry a odjel se mnou domu. 14.ledna to bude 10 let co jsme spolu

Gratuluju k vyroci

Ja to rikam porad, ze kocky si vybiraji nas, ne naopak!

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 11:38

Potrefenáhusaboží fotky

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 11:54
Reakce na clothilde:

​Prosím tě, mohla bys ten příběh trošku rozepsat?

Moc ráda čtu takové věci, zajímalo by mě podrobněji jak to bylo ... vlezl do kapsy ?