RoSa jojo chtěla jsem se podívat, za kolik by to bylo pro mého psa a jestli je vůbec pojistitelný... A on má dnes narozeniny ![]()
Chlpáči a iné
Abych někomu nekrivdila, vlezla jsem do kalkulačky ČPP a štěně s limitem 40 tis. a sú 10%, min. 1000 vyjde ted na 5753 Kč ročně. ![]()
Raduza to teda pěkně podražili... já mám pojistné celou dobu stejné, měla jsem nějakou slevu (do 2let vstupního věku nebo tak) a fakt platím celou dobu nějak 2100,-?... no teď v srpnu by měl přijít předpis, v září má narozeniny a tu slevu jsem chytla jen tak tak... už je pojištěnej 13 let
bublifuk gratulace! ![]()
pan pes děkuje!
POjištění mi to nespočítalo, hlásí to nějakou chybu..
Jinak na Reico jsem dostala štěně.. což vzhledem ke způsobu shánění granulí byla dost nečekaná zrada,
bublifuk To je krásná fotka!
RoSa no nezjistila jsem si dopředu, na čem bude. S předpokladem, že jakýkoliv granule mám do dvou dnů doma. Takže jsem na to čučela jak puk co to je za speciální objednávky, když jsem to doma zjišťovala. Navíc jsem ho vezla přes půl republiky.. Kdybych věděla jak to funguje, tak objednám ke štěněti dva pytle granulí
(už je to skoro 7 let zpátky).
Předpokládám, že granule dostali od chovné stanice ke které štěně patřilo (a ze které byla psí máma).
Dadoo gratuluji. Ať jde všechno dobře! Jak se bude jmenovat chovná stanice?
Kokoska Žofinka je papírově Jinx Lovely Dragonfly. Bude to můj první vrh ve stanici, tudíž budou štěkátka všechna od A. A jak je mi vlastní, budou to lidská jména. Anička, AnTonička, Amálka, Arnoštek, Albertik, Aloisík a tak podobně. Mě na ta emericka jména nežije ![]()
A barevně budou po rodičích. V jaké kombinaci bude ale překvapení, na které se strašně těším. Žofi má taky modrý gen, má modrou maminku, takže čekám modrasky nebo bílomodrasky, možná bíločernoušek by se mohl objevit.
@bublifuk jsme Agape Bohemia. Agape - láska pečující, odkaz na canisterapii. ![]()
Dadoo tak Žodka je daleko lepsi jmeno! A co Ruzenka, mas s ni taky nejake plany?
Kokoska Růžu jsem kryla dvakrát a dvakrát nic. Tak jsem to dal nezkoušela a nechala ji vykastrovat.
Řekla jsem si, že se pokusím ještě se Žofinkou a uvidí se. A ono to vyšlo.
Ono je to docela hodně nákladné, uchovnit. Objet povinné výstavy, lékařská vyšetření, nutné náklady za administrativu. Kryti.. a dalsi a dalsi.. a teď budu muset nakupovat potřeby pro štěňata. Porodni bednu. Ohradku, wetbedy.. a mraky dalšího a to nepočítám kvalitní výživu pro těhuli i potomky.
Prostě do toho prvniho vrhu to stojí docela ranec. A já plánuji jen jeden.. no.. možná, možná, kdybych se zbláznila, možná ještě druhý, ale víc v žádném případě. ![]()
Dadoo ani si nechci predstavit, co vsechno obnasi odchovat stenata :) drzim palce, at vsechno dobre dopadne a Alíci se maji k svetu!
RoSa Raduza ma v rámci své pracovní náplně přístup ke kalkulackam všech pojišťoven. ![]()
Nevím jestli si to ČPP můžeš clovek sjednat sám online. Myslím, ze ne.
Dadoo tak to gratuluji. ![]()
My odchovali jeden vrh rotvajlerich mimin a to byla větší akce a přípravy než když se měly narodit děti.
To budeš mít o zábavu postaráno
miminka ![]()
U vás je modrá barva v cajku? Buldočci ji povolenou nemají
- jsou takoví, samozřejmě, ale to je vždycky množka (a zdravotně jsou na tom většinou hůř než klasický, chudáci malí).
barbucha ano, my máme modrou povolenou, ale je zakázáno kryt modrý x modrá. Ale jeden modrý rodič je v pohodě.
![]()
Tak super! Je to zajímavá barva, tak ať se aspoň u některýho zadaří
Na barevný překvapení bych se taky těšila!
Se jmény souhlasím, já nevim kam na ty šílenosti chovatelé chodí. Poppy chudák přišla jako Vapula Mara Aglaos - jak tomu má člověk říkat?
Vapula
Jsem si vygůglila že je to nějakej pekelnej démon, jak to mohli tomu nebožátku udělat?!
Áďa chodí od včerejška na záchod 10x za minutu a nicmoc se neděje...pár kapiček...takže večer veterina.
Držte prosím palce ať je to jen zánět močáku, ne žádné kameny. To nevím, jestli by operaci zvládla.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY