Myrtila Je to tak smutné, když ty zvířátka dřív odcházejí. Ale zároveň dobře, že jdou dřív. Já jsem pevně rozhodnuta Minnie přežít, abych ji mohla vyprovodit za duhový most.
Chlpáči a iné
Catherinne dobrá zpráva ![]()
Asi ten stromček ešte na terase chvíľu vydrží.

Janulik03 Můžu se prosím zeptat? Jak jste s tou kamínkouvou podlahou spokojeni? Nám aktuálně mrazem odskákala dlažba asi na třech místech u domovních dveří. Máme ji tam deset let a už 2x jsme to opravovali, tak zvažujeme změnu. Díííky.
Kan zme spokojní. Na jar vezmeme vapkou , nie som v tomto nejaký pedant, nejake kamienky vždy vypadnu, ale mame vrstvu cca 1,5-2cm. Povrch sme nepotierali lepidlom, nám sa to zdalo drahé a zbytočné. Mame to 9 rokov.
Mam to aj v zimnej, tam to muz ešte valcoval, ale tiež sme to nenatrei vrchným náterom aj ked som to zvažovala.
A da aa to opraviť veľmi jednoducho.
Janulik03 Super,díky!
No a našli sme osie hniezdo. Pekne veľké. Tak prišiel čas ho zlikvidovať.

Mrchy sú tu premnožené.
Janulik03 uff to je teda macek.
Achjo, naše Bonnie stárne. Na konci srpna měla devět. Má trochu šedý zákal, ještě pořád vidí dobře (samozřejmě jsme s ní hned šli na veterinu), ale poslední měsíce se chová divně. V tuhle dobu, když Šárka spí, pořád se na mě lepí, zalézá za křeslo, pod stůl, klepe se... Nejdříve jsem si myslela, že to souvisí s nějakou rekonstrukcí v domě, která teda byla, ale začala později a už před víc jak měsícem skončila. Je to otravné a fakt jen v tu dobu poobědového spánku. Někdy zůstane s malou ležet v posteli, když je v pohodě, ale to není moc často.
Ahoj, slibila jsem v radostnem vlakne, ze kdyz uz jsem se tady po dlouhe dobe objevila, tak zaskocim do zvireciho, abych se mohla pochlubit novym clenemdomacnosti. Boots:

Je na nem zajimave, ze je vetsi a tezsi nez oba psi ![]()
Jinal vsechny ucastniky tohoto vlakna srdecne zdravim a preji vse dobre ❤
...je nádhernej!.
MP Marge Takového člena bych taky brala!
A ráda tě vidím! :-)
dzizisketa
Tohle dělala moje kočička, ale bylo jí teda přes dvacet let. Najedou si pořád lehala pod moji židli, nakonec jsem jí musela přestěhovat pelíškke stolu, aby byla u mě.
MP Marge je prekrasnej, dej nějaký informace o něm
Myrtila je mi to líto, soucitim...hold to k tomu patri![]()
MP Marge jsem rada, ze se ti dobře dari a kocicak je nadhernej
MP Marge To tak strašně láká podrbat na té bílé náprsence!
MP Marge to je ale pan kocour![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje