Chlpáči a iné
Naši včera poprvé venku
Pejsky už bohužel nepřidám ![]()

Funguje na solárny pohon ![]()

Puvodne jsem s tim planovala jit do stezovaciho vlakna a zacit "stezuju si na to, ze jsem se ztrapnila u veterinare", ale radsi to dam sem, aby nekdo nemel vyhrady k tomu, ze taham zvirata do nepatricnych vlaken.
Pred nekolika dny se kocour vyvaloval vedle me na posteli a ja koukam, ze ma na brise nejaky otok. Kouknu bliz a vidim takovou malou boulicku, spis pupinek. No a protoze jsem magor, tak jsem okamzite zacala panikarit, ze tomu zvirati urcite neco je, a co kdyz to je nador!?
Tak jsem vcera vstala v sest, abych ho mohla na osmou vzit na veterinu. Dvacet minut trvalo, nez jsem toho holomka dostala do prepravky, takze k veterinari jsme dorazili v pul devate, ja cela zpocena, rozcuchana, v teplakach - Modni peklo by si smlslo ![]()
Nastesti tam jeste nikdo nebyl, takze jsme sli dovnitr hned pote, co jsem na recepci dramaticky vylicila priznaky. Pan veterinar je vzdycky velice peclivy, takze zmeril teplotu, zkontroloval usi a zuby, prohmatal brisko, a kde pry je ten otok a ta "lesion", ze nemuze nic najit. Tak mu to ukazuju, a on se na me tak zpytave podiva, jako by zvazoval, jestli jsem strizliva, a povida: "To je jeho bradavka. Vypada uplne normalne." A ja, jak jsem byla jeste vynervovana z boje s kocourem, jsem na nej vyjela "odkdy maji kocouri bradavky!?", a on na to, ze odjakziva. A jeho asistent snazive dodal "i my muzi mame bradavky!" A ten otok pry neni zadny otok, ale spek, protoze kocour v me peci pribral kilo a ctvrt.
Jako byla jsem rada, ze kocourovi nic neni, ale ze bych si pripadala prilis inteligentne, to jsem si nepripadala ![]()
MP Marge
no, stane sa .
MP Marge
jezisi to je genialni. Jestli te to utesi, neco podobnyho se stalo mymu muzi v porodnici s nasim miminem. Vydesil se, co to ma na hrudniku. A pak se divil, ze mimina maj bradavky![]()
711990 No, to je taky dobry ![]()
711990 Ze muze zdravim ![]()
Akorat ze on jiste tu cennou informaci, ze i miminka maji bradavky, obdrzel zdarma, kdezto me tato nove nabyta vedomost prisla na $60
MP Marge au![]()
MP Marge
skvěle napsaný
Janulik03 711990 viktorka_od splavu Ignis andulka01
Jsem rada, ze jsem vas aspon pobavila - za $60 ![]()
Janulik03 Ten výhľad z okna je úžasný, ja si už ani nepamätám, kedy mi magnólia nezmrzla.
Janulik03 711990 viktorka_od splavu Ignis andulka01
Pošli číslo účtu, něco ti přispěju. Takhle jsem se už dlouho nepobavila. ![]()
MP MargeMyslím, že je nás tolik, které jsi pobavila, že když ti každá pošleme dolar, budeš mít prachy zpět a ještě dobrou story ![]()
MP Marge v každém případě jsem s dovolením storkou pobavila (jakože přišlo facebookem) přítele a kolegyni, takže to mám za tři dolary ![]()
MP Marge kacim se, to je boží!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje