Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:53

Přijde vám v pořádku, aby kočka po hysterekgomii nedostala nic na bolest? A ani límec, pruban nic?

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Vony spolu spinkaj nejspis proto, ze vobe chtely hlavne spinkat v tom kresle.

Nas Kocour si vcera hral docista po psovsku s ovcandou, takovy to skakani do vejsky a zakusovani. Vono Kocourka je kousek, ale ovcanda je prece jen o par cisel vyssi. Dost srandovni to bylo.

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:11
Reakce na Sweet Potato:

No, na bolest jsme dostali vzdycky, pruban ne (ale byla to jen kastrace) a byla to chyba. Od ty doby se prubanu dusledne dozaduju.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:13
Reakce na moora:

to si u nás hrajou taky docela po psovsku, Goliáš vyskakuje psovi na záda a kouše ho a Rufík teda k tomu moc svolnej neni, většinou jenom když si myslí, že ho nikdo nevidí, ale už jsem je taky viděla, jak spolu leží na zádech na zemi a šermujou se otevřenýma držkama. Akorát kočka tu důvěrnost dost často nějak přežene a skončí to rvačkou.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Budem se chodit otuzovat spolu? Treba Inkoust okouka aspon neco  Inkoustek a vodicka nee

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:42
Reakce na Solathis:

no aby to nedopadlo tak, že my budem plavat a oni budou na břehu sedět a koukat :-D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 12:58
Reakce na Potrefenáhusa:

A kdy jdete? :-D

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 13:05
Reakce na Zina:

ju, koupání s flatama! :-D

jinak teda máma, jak měla toho erdela, co ji označkoval, tak ten prej vůbec plavat neuměl a nikdy se to nenaučil, nebyl schopnej pochopit, že si na tu vodu musí lehnout, snažil se plavat vzpřímeně a hrabal jenom pod sebe

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2017 13:06
Reakce na Potrefenáhusa:

My měli jin a jang. Bohužel jang už není mezi námi. Kocour už v té době byl hodně zabydlený. Nejdřív jsme vezli na veterinu bílou, pak kocoura, pak černou. Zranění byla: podebraný kousanec - boule jako hrom, dále velký škrábanec v oku - když bylo oko dva dny zavřené, jeli jsme, třetí měla opět kousanec a teplotu, tak tam jsme to chytili ještě před podebráním a dostala antibiotika zdarma, asi množstevní sleva... Já nevím, to jsou takový jako vypečený hry. Vyčesaný chomáče zásadně dělaj, když vyluxujeme.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2017 13:15
Reakce na Sweet Potato:

Jako jestli to kočka dobře snáší a nelíže si jizvu, tak by to asi nevadilo, ale že by nastaly obě podmínky je dost nepravděpodobné. Je probuzená? Neumím si představit, jak se bdělá kočka dostane do prubanu, ale límec by to taky řešil. Jen teda náš kocour ho tak špatně snášel, že jsem myslela, že to ani nepřežije, fungoval několik dní na jednom místě, jinde se hrozně bál.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2017 13:19
Reakce na moora:

Bonsaicats jsou nádherný, hned bych je brala.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 13:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Se bojím, že Inkoust s Rufíkem by to až za tak dobrý náapd nepovažovali :-D. 

Erdela si umím představit, známé dobrmanka jednou zahučela nečekaně do řeky a tayk se snažila plavat takhle navertikálno, chvíli to vypadalo, že tam za ní budeme skákat. Nakonec to teda nebylo třeba, ale žádnej nadšenec pro plavání se z ní už asi nestal.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 26. května 2017 14:54

No já si na ten váš horor právě pamatuju, tak jsem sousedce narvala límec od Mišutky. Takže ho kočině na noc dala. Mně totiž i zaskočilo vysvětlení, že na bolest nedostala nic, aby prý nevymýšlela kraviny. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2017 15:05
Reakce na Zina:

Mladej se holt kdyztak schova mame za(pod) sukni :-D musi se otuzovat i timhle smerem, navic s flatem ma tu blbou zkusennos pramenici z Pepsincina nadseni 

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 16:13
Reakce na Solathis:

jedna kolektivní grilovacka pod oknem

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 16:13
Reakce na Solathis:

Omlouvám se,nemela to byt reakce

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2017 16:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Opekaji si botu a tenisak, aby jim vic chutnali? (Damn, zradila me gramatika, mam to i dobre?! )

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 26. května 2017 16:56
Reakce na Solathis:

ještě ponožku

opejkala bych teda tyto propriety s tvrdým y (to jsou Rufíčkovy krámy)

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 26. května 2017 17:05
Reakce na Solathis:

Potrefenáhusa 

Já bych ty věci opekala, aby jim to víc chutnalo  Aneb zlatá rada našeho češtináře - když nevíte, vyhněte se tomu!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 17:20
Reakce na Solathis:

Popravdě Ciďáka k takhle křehkým prckům ani nepouštím, udělala jsem jednu výjimku to na tom paní od toho prcka hodně trvala, já mám o ně taky strach. Terka jo, ten je opatrnej a už ho zajímá vlastně jen voda a míček, možná tak háravka v nejlepším by ho trochu zaujala :-).

Ale zas abych ho tu jen nepomlouvala, ono jde hlavně o ty první vteřiny při nadšení ze setkání, potom se většinou už dokáže chovat rozumně - směrem k ostatním, směrem k sobě moc ne.