Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:06

Pár fotiek zo včerajšieho dňa. V pláne bolo, že pôjdeme len na chvíľu a strávili sme tam celý deň. Stretli sme až jedného bostona :) Pár ľudí sa nám prišlo pochváliť, že im v rodine pribudol boston, perfektné boli ukážky obedience, dogdancing, agility. Bol tam aj kútik pre bullšporty. Od milého mladého chalana z Mls café dostala Amy za hrsť maškŕt:) Fakt to bol príjemné strávený deň. Večer Amy okamžite zaspala. Ráno býva hore skoro ale dnes som ju musela budiť aby sme nezmeškali cvičák. Keď sme išli z cvičáku musela som ju do auta už odniesť. Odvtedy spí, samozrejme s jednou prestávkou na venčenie. Zničený teriér

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:06
Reakce na paktofonika:

To jsou slimákobijci, nebo se mýlím? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:07
Reakce na paktofonika:

Amy je úžasná! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:09
Reakce na ionicera:

Tomíček je sladký, v tom záhoně je to až kýčovité. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:18
Reakce na Bledule:

Ďakujem. :) Bol to pre ňu náročný deň. Slimákobijcov nepoznám, ale na záhrade sa samozrejme hodia. Slimáci sú mrchy.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:40
Reakce na sisa.b:

No radost z toho nemám, to j jasný, ale nevím, jak z toho ven. Máme jen takovou úzkou nudli k řadovce, nějak rozdělit, aby ta zahrada dávala smysl moc nejde, nebo mě to nějak nenapadá. A zase zamezit jim v přístuou na zahradu nechci, jsme kupovali dům se zahradou i kvůli nim. Ale škodí tam, oo stačí, aby se tam párkrát v rácmi proběhli, a hned vyrvou trávu z trávníku, o značkování kdečeho (sousedi z obou stran mají taky psa) a příležitostným vyhrabávání děr ani nemluvím.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:42
Reakce na paktofonika:

Fotky super a Amy krásná, i kdyz jsem nerozšifrovala, co to dostala :-). A jak to šlo na cvičáku?

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 28. května 2017 17:56
Reakce na paktofonika:

Nádherné šidielko

My občas jednu bostonku stretávame, oproti našej 25 kilovej buldozérke je ako škriatok, ale vôbec sa nebojí. Práve naopak, keď sa rozdivočí je drzá ako opica a máme čo robiť, aby sme sa jej nájazdom ubránili, teriér sa asi nezaprie.  Sú takí akční všetci?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2017 18:04
Reakce na Zina:

MLS café je kaviareň pre ľudí a psov v Bratislave. Majú tam rôzne maškrty pre psov. :)

Na cvičáku to dnes bolo lepšie. Prvú polhodinu bola super sústredená, nevšímala si ostatných psov, neňušala kade tade, ale potom sa to zlomilo. Odmietala precvičovať, nechcela ani odmeny ani hračku. Je tvrdohlavá  Ale na druhú stranu, určite bola unavená po včerajšku a dnes doobedu bolo fakt dosť teplo čo jej tiež veľmi nepomohlo. Ako som písala dnes celý deň prespala. To sa ešte nestalo. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. května 2017 18:46
Reakce na paktofonika:

My sme dnes boli od rána do neskorého poobedia na túre (do cca 16 00) a takmer som si myslela, že sme rikiho zničili...nuž, nezničili, doteraz spal a momentálne sa už preberá, pozerá čo by zjedol a vyviedol 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. května 2017 19:53
Reakce na paktofonika:

Myslím ti Indičtí běžci jsou slimákobijci. Mají je jako pochoutku.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. května 2017 20:41
Reakce na Ayuri:

Vyzerá ako zodpovedný strážny pes, skoro ako u nás 

Jeminkote, to je únava, jak kdyby právě narubala vagón uhlí.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 28. května 2017 21:10

Bledule paktofonika áno, naše vyhladzovacie komando sme si poriadili predovšetkým za účelom likvidácie slimákov, ktorí nám minulý rok nedopriali na záhrade vôbec nič  Do konca minuloročnej sezóny som im vyzbierala cca. 800ks slizniakov, tento rok už sa slečinky prechádzajú po celom pozemku samé. Okrem slizniakov im chutia aj psie granule  

Amy je skvelá, ako stará je?  Nám sa moc cvičák nevydaril, nezvládala som ho.

Zina náš trávnik vypadá zúbožený aj bez zvierat. V ťažkej ílovine sa drží len v miestach, kde rastie aj ďatelina. A ak máte aj susedov s psíkmi, tak asi škoda niečo riešiť 

My sme sa boli dnes prejsť k Váhu, Miuša sa vykúpala, decká nohy omočili a pekný deň za nami.

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 28. května 2017 21:48

Všetky nové zvery sú super,Toníček fešák a Amy modelka ako vždy 

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 28. května 2017 21:52

Keďže som bola cez víkend u našich,pridám Lily-fotiť sa moc nechcela.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. května 2017 21:55
Reakce na pecka:

Je jak princezna.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 28. května 2017 22:32

helejte, kdo dneska plaval v Berounce!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. května 2017 06:20
Reakce na Ayuri:

Čí sú všetci takí? No zatiaľ sme ich stretli len pár a všetci boli ako podľa kopiráku :D Amy sa nebojí žiadneho psa, či už čivava alebo švajčiarsky ovčiak. Jej postup je nasledovný: ak je pes väčší, ľahne si na chrbát, nechá sa oňuchať a keď vidí že je to ok vystrelí ako delo a už len vidím ako máva labkami, skáče 1,20 a pobehuje zprava doľava. Snažím sa jej vysvetliť, že na ostatných musí pomalšie ale nedá si povedať. Preto vždy dopredu informujem majiteľa, že Amy je energická, či to tomu druhému psovi nevadí. No teriér...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. května 2017 06:21
Reakce na DrowRanger:

Viem si to veľmi dobre predstaviť. Ja už plánujem kam pôjdeme v sobotu :D 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. května 2017 06:23
Reakce na pecka:

:) Lily je parádna modelka. Šatka, sponka... 

A už je z nej tak trochu metalista :D