Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:18
Reakce na paktofonika:

Já taky doufala, že vyroste trochu víc. On je u těch papilonů docela velký rozptyl, její maminka má tak 3,5kg, tatínek přes 5. Dost z toho jsou ale chlupy:-))

Proti kočkám už se umí docela vymezit, i když jako štěně ji dost cepovaly. Ale špatně ji vychovaly, moc špatně. Známí chovají osmáky a ona se jich bála!

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:18
Reakce na Zina:

tam jsme taky nakupovali a byli fakt hrozně fajn

on si právě venku vůbec nehraje, neaportuje, občas, hodně občas se na chvíli nechá zlákat k přetahování, ale jakmile něco spadne do vody, je s tím amen...

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:19
Reakce na paktofonika:

já už jsem si taky říkala, že bych se kdyžtak nabídla, kdyby vám tamta objednávka nedopadla, ale zas když už ho máte zaplacenej ...

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:20
Reakce na paktofonika:

Si z toho nic nedělejte, já jsem dostala předevčírem školení, že chudáčka Cida nepustím, ještě má ten ošklivej náhubek (měl haltinu) a nic se nanučí, když bude pořád přivázanej.
Já jsem měla krom Cida s sebou Terka na volno, paní s sebou měla svou 14letou fenu, co se sotva vlekla a určitě měla zájem o Cidovu divokou pozornost, k tý feně s sebou měla paní tříletý dítě a kus od nás stála ještě jedna paní o dvou berlích...

Offline dzizisketa
8789 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:25
Reakce na Zina:

Jé, mělas ho pustit, živě si umím představit tu psinu, co by nastala A kam paní v dogshopu poradila, kam se jít vyplavit? (Už za týden!!! totiž bude sundaná dlaha a plavání je super fyzio, že jo.)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:28
Reakce na Zina:

To je od Vás velmi milé. Povedala som si, že počkám do piatku a uvidí sa.Ja som jo objednávala v jednom miestnom obchode(maju aj eshop). Išlo mi hlavne o to aby sme ho mohli skúsiť a ked tak vrátiť. Prvý postroj prisiel do 4 prac.dni ,len omylom som objednala väčší. Vrátila som ho a eeštev ten deň pán objednával menší. Dovtedy som s nimi nemala žiaden problém, je to jediný obchod v meste kde nepredavaju RC alebo pedigree ale majú tam kvalitne krmiva, pamlsky, knihy, dokonca barf. Mrzí ma len prístup majiteľa, že nedal vedieť že budeme dlho čakať,  aj napriek tomu že to vedel. Až ked tam priatel volal tretí krát, pán mu povedal že dodávateľ ma problemy a že to este ani neposlal(To bolo 2 týždne po objednávke). Ja nechcem nikomu kecať do biznisu, ale takýto prístup ma dosť odradil.Penazi som tam za posledný rok nechala až až. Počkám do piatku a ked nič zruším to a objednám to z iného obchodu, ten Rockdog sa mi pozdáva.

Ako som sa na ten postroj tešila, tak uz sa neteším, dokonca nemám chuť ani vkročiť do toho obchodu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:34
Reakce na Potrefenáhusa:

mně pohodu s drinkem (čajem, kafem...) zásadním způsobem kazí pes, kterej má v repertoáru takovej superšťouch čumákem zespodu do ruky

U koček je to taková jako fotbalová hlavička, velice účinná. Dělaly nám to všechny, tak jsem myslela, že je to v základní výbavě kočky. No evidentně do psů to montujou taky.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:37
Reakce na dynda:

když já jakmile si sednu, tak se sice kočka začne cpát, ale první je tam pes...ale to duc hlavou, to dělá taky :-D

(zvednutý kafe nad hlavu a zoufalý výkřiky: Běžte pryč!!!)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:37
Reakce na Potrefenáhusa:

To potřebuju! 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:43
Reakce na dzizisketa:

Ani nic pro vás, vyzvedávali jsme na Stodůlkách, takže nás nasměrovala na Centrální park poblíž. Je tam takový menší rybník/nádrž. My jsme ho museli celý obejít a přečíst úplně všechny cedule, jestli se tam někde nezakazuje koupání psů, pak jsme ještě museli počkat, až je tam půjde koupat někdo jiný na potvrzení toho, že to fakt platí, a pak jsem tam teda směla hodit tři aporty. Z jedné strany byly nějaké vodní rostliny a sem tam nějaká kachna, ale z druhé nic. Pro místní je to docela dobré, ale je tam hodně lidí a za speciální návštěvu to určitěnestojí.

Vaším směrem jsme s Terkem před lety jezdili k rybníku u Jevan a bývali jsme tam sami, ale netroufám si odhadnout, jak to tam vypadá teď (když jsem viděla Roztylský les).

Edit: dlaha dole je super zpráva, na rehabilitaci plavání taky super 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:47
Reakce na paktofonika:

Ok, tak kdyby bylo třeba pomoct, od přespříštího týdne jsme ready, ten příští budeme postroj testovat v Alpách :-).

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 11:48
Reakce na Zina:

těšíme se na tunu kýčovitých fotek s alpskými jezírky a zasněženými vrcholy a černými chlupáči!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 12:10
Reakce na Zina:

Ďakujem je to do Vás naozaj milé. Som sa rozhodla, že to pôjdem dnes zrušiť a uz som aj písala do Rockdog či mi postroj zašlú na Slovensko. 

Teším sa na fotky z Alp.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 30. května 2017 12:34
Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 30. května 2017 12:39
Reakce na Berta:

Do toho nejdu. Dobře vím, jaký ty potvory uměj' dělat fóry, to by mohlo být dost frustrující, na jednoho blaženého klienta deset načuřených netýkavek.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 13:31
Reakce na palahniukowa:

Prosím ťa, ja som našla iba kvapky dokonalá láska. Je to ono? Lebo nič iné som nenašla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 15:28

Tak som chcela ísť do predajne zrušiť objednávku. Predajňa presťahovana. Otvorená až od ďalšieho týždňa. No si robia srandu zo mňa asi. Takže to nemôžem zrušiť a musím aj tak čakať 

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 15:31
Reakce na paktofonika:

ach jo, držím teda palce, aby se to co nejdřív vyřešilo :-(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 15:34
Reakce na Potrefenáhusa:

No ja dufam, že predajňa je presťahovana a nie zrušená. To uz by ma kleplo. Predsa len ten postroj nieje zrovna najlacnejší.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 30. května 2017 15:36
Reakce na paktofonika:

a nedá se někomu zavolat, napsat email? (Teda blbý rady, určitě už vás to taky napadlo)