v tomto pripade to byl ten spravny "jed":-)
btw proti prirodnim latkam fakt nic nemam, jen ze se musi opatrne, jako se vsim![]()
v tomto pripade to byl ten spravny "jed":-)
btw proti prirodnim latkam fakt nic nemam, jen ze se musi opatrne, jako se vsim![]()
teda jak je vedro, nejradši bych si to pouštěla furt dokola, škoda, že nejde ještě přidat to šplouchání (a trocha toho psího ječení)
tři tempa a sám, moc šikovnej! :-D

a ještě druhej mistr

Zatímco tady jsou samá nádherná a chytrá zvířátka, já tu mám bandu dementů, usilujících o moje duševní zdraví!![]()
1/ Kocour má na hubě krvavý šrám, kdo ví od čeho.
2/ Kočky si soustavně plněj bobříka odvahy provokováním okolních psů. V posledních dnech Káču i Rozinku před mýma očima prohnal jeden hovawart a jedna boarderka. Naštěsti jsou to oba přátelští psi, na kočky zvyklí a honili jen ze sportu, jinak by ta trdla fakt neměla šanci. Protože místo aby hupsly na nejbližší strom, vyrazily z lesa po silnici k domovu. A na dlouhou trať jsou psi fakt výrazně rychlejší. Z představy, co by se mohlo stát přímo před mýma očima, je mi fyzicky zle i teď.
3/ Korunu tomu ovšem nasadila Netopýrka. Vzali jsme ji ke známým na zahradu na grilování. Ouvej, sousedi z levě strany sundali plot, bydlí tam přátelský labrador, ale jestli bude nadšen, že mu Netopýrka šmejdí po rajónu??? Takže jsem pořád střežila levobok. Vpravo plot naštěstí bytelný, za ním stafordka. Zajímala se a tvářila přátelsky, ale pán ji odvolával celkem nervózně a netrpělivě, tak jsem byla ráda, že Netopýrka nestrká do plotu nos. Po chvíli má pozornost pochopitelně polevila a najednou ostatní volají "hele, co dělá, hele kde je!" To blbý mrňavý zvíře našlo škvíru pod pletivem a protáhlo se k stafordce! Vrhla jsem se za ní a protáhla ruku dostatečně daleko, abych ji popadla za flígr a prorvala zpátky. Ječela jak vzteklá a dokonce si na mne otevřela hubu! Pak se šla schovat k pro ni zcela neznámým lidem a úpěnlivými pohledy škemrala o adopci!
to je veget
a taková hygiena důkladná a vy to vůbec neoceníte, tak čistotnou kočičku.
Dekuju! Ja mam taky chut to celou dobu napsat, ale nemuzu, protoze spime na gauci v obyvaku a nemeli bychom je kde ubytovat.
![]()
![]()
Keď tá moja ponuka nie je celkom nezištná. ![]()
palahniukowa sa veľmi venuje výchove a tak by aj u nás možno elzicka pochytila kultivovanosť a ja zas by som mala milú spoločnosť, keď tá moja bláznivá rodinka je cez týždeň preč. A je tu ticho, sem tam traktor prejde okolo, by si oddýchla.
Jo a ponuka je myslená celkom vážne.
to je od teba velmi, velmi mile a uplne mi to vyrazilo dych, som potesena. verim, ze sa ti tento dobry zamer urcite vrati (rovnako ako Solathis a Bledule a vsetkym za tu podporu). dakujem, ale naozaj sa musim dat najprv dokopy. ale raz, ked mi bude ok a odhodlam sa vytiahnut pety z domu, prinesiem ti velku cokoladu.
Ten príspevok ma veľmi pobavil
Netopýrka je tiež mačka?
To psí ječení donutilo včera Bonnie, aby se šla podívat, kterého pejska nebohého tak trápěj ![]()
Nene, Netopýrka je zdejší přezdívka našeho psíka - malý kontinentální španěl čili papillon.
No to se asi můžeme jenom dohadovat, mě třeba napadá, že jak byla po operaci a necítila se úplně 100%, tak si ten stres odventilovala. A teď už jen pokračuje a dokud ji nechytíte přímo u toho, tak nejspíš ani nebude vědět, že to dělat nemá.
Se to občas řeší nějakou chřestící nástrahou, která jí při pokusu o manipulaci spadne na hlavu, nebo jestli s tím jde i nějaká úzkost, tak vymezením nějakého menšího prostoru po čas vaší absence. U nás na Cida funguje předsíň a zádveří, akorát mně teda chvíli trvalo, než jsem se smířila s tím, že je mu tak líp, než když má k dispozici většinu bytu/domu.
Aktuálne má k dispozícii obývaciu izbu a kuchyňu. Povedala by som, že je to tak 30m2. Je to veľa? Mám ju nechať iba v kuchyni? Tam nemá veľmi čo zničiť. Nechávam jej pustené rádio, mám vypozorované, že ak ho zabudnem zapnúť alebo sa vypne tak urobí neplechu. Je možné že naozaj začala trpieť uzkosťou. Som si to neuvedomila, akosi som počítala s tým, že keď bola predtým v pohode tak sa to už nezmení. Budem si musieť niečo naštudovať. Možno aj kvapky na ukľudnenie čo spomínala @palahniukowa by mohli pomôcť.
Mám rada s celými lieskovcami. Beriem ta za slovo a už nech si tu.
Ozaj, aké kvapky to boli? Že by som vyskúšala? ![]()
Ste super ![]()
Tak už tomu rozumiem
Netopýrka je podarená a na foto vypadá byť menšia, než mačka (alebo kocúr). Veľkého psa by ste asi cez plot nepretiahli :D
Ja som strašne moc pyšná na moju chlpaňu, že dnes zvládla môj odchod do obchodu bez toho, aby zdrhla za mnou z dvora
Príkaz "zostaň" očividne chápe po svojom = zostaň na dvore a neutekaj za mnou. Poslušne sa usadila na miesto, kde bola a keď som prišla, tak ma čakala pri bráne.
Je to tak, má okolo tří kilo, vsechny naše kočky jsou větší než ona. Běžného psa by ohrozila, leda by se mu vzpříčila v krku. Do smíchu mi při žádné z těch situací nebylo.
Chlpaňa je super!
dnes jsem na ulici zahlédla humornou situaci:
pán vedl na vodítku rozkošné štěňátko. totiž....nevedl. štěňátko leželo rozpláclé uprostřed chodníku a odmítalo se zvednout a pán se marně snažil ho nějak namotivovat
je to blbost, ale opravdu mi to vylepšilo den.
Takhle jsme dost dlouho bavili sousedy, když Tonda nechtěl z domu. To bylo rad ve stylu- to chce buřta!
paktofonika ma pravdu, si uplne uzasna
ale takych dobrych ludi, ktori ponukli pomoc a podporu je tu viac a uprimne, som z toho az v rozpakoch, a aj ked nie som teraz velmi radostna, tak si to velmi vazim a myslim na to.
takze cokolada s lieskovcami, pisem si. a nejake dobre masko pre Elzicku, ze. ale ja som aj pisala Solathis, ktora je takisto neskutocne zjavenie
ze si snad zacnem pytat adresy a rozposielat kytice a bonboniery za tu podporu, ktorej sa mi to dostava.
kecam, nekupila som tie.kvapky, dostala som ich od trenerky. je to znacka "dobra laska" a tieto "nase" su na rychle skludnenie (nastastie neobsahuju ani eukalyptus ani nic, co obsahoval ten obojok so skaredou reakciou). na mna funguju, na Zunu asi tiez - ma ich hlavne na psychicky relax, lebo ona je z mojej mamy uplne na prasky a neskutocne vyvadza, ked ju vidi/citi, chudak pes. vraj je viacero typov, napr. aj na separacnu uzkost.
To psí ječení donutilo včera Bonnie, aby se šla podívat, kterého pejska nebohého tak trápěj ![]()
Rufíček se taky chodil koukat ![]()
On teda k tomu ječení má občas trochu sklon, je dobrý nenechat to moc rozjet, umí do toho vložit opravdu všechno ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.