Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 29. května 2017 06:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Rufík se nezdá.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:21
Reakce na paktofonika:

koukám, že vám ten postroj ještě nedorazil :-(

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:29

Indické běžce má moje teta a půjčuje je na slimáky občas i po vesnici.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:32
Reakce na ionicera:

Já tě historkám, že něčí pes nikdy nci nezničil, klidně věřím, akorát že si nemyslím, že to jde vždycky ovlivnit. Terk mi taky nikdy nic nezničil - myslím doma, o zahradě jsme tu už psala - Cid toho má na svědomí docela dost. Přitom s oběma jsem byla hodně doma, na samotu navykala po půl hodinách, Ciďák měl navíc ještě doma Terka, tak by jeden řekl, že měl menší stres i nudu, ale destroyer je u nás on.

Dobrá zpráva je, že když přezubí, tak to hlavní ničení ustane. Většinou teda. Kamarádčin amstaf jí i po přezubení naštípal na třísky celou kuchyňskou sedací soupravu :-).

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. května 2017 09:55
Reakce na Zina:

Náš předchozí zlaťouch také ničil jen do půl roku. Ten byl venku, ale to jsme nestačili dokupovávat lavičky. Ze zateplené boudy si vyrval všechen polystyrén a ještě ho trochu sežral. To bylo!

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:12
Reakce na wendulka:

Jj, len ona je taká "unavená" po celý deň   

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Nie...

Som dúfala ze pride do piatku aby si ho mohla vziať na výlet. Predsa len mi na tie celodenne výlety pride lepší postroj ako obojok. Rušiť to nechcem, aj tak je to uz zaplatené, ale hnevá ma to poriadne. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Berounka je nejlepší :-)). Jinak podle fotek vidím, že jste byli i na Karlštějně, jestli jste šli nahoru, tak vás docela obdivuju. Na mě jsou tam hrozný davy, se psem jsem to nějak nedávala, možná jsme měli ve všech případech smůlu, ale bylo to tam fakt jako na Karlově mostě.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:34
Reakce na Zina:

Karlštejn je strašnej, nikdy bych tam dobrovolně nešla, my šli jen okolo po červený, která vede přes hrad, až na ten Karlštejn a sv. Jana pod Skalou to byl výlet prakticky bez lidí. Na Karlštejně teda fakt maso

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:47
Reakce na Zina:

Amy nikdy nič neničila...až teraz cca 2 mesiace dozadu začala ohlodávať kreslo a gauč. Ani na jednej z tých vecí mi nezáleží ani mi ich nieje ľúto, ale predsa len by som bola rada keby to nerobila. Bohužiaľ neviem čo s tým robiť, pokiaľ ju nepristihnem nemá zmysel jej niečo hovoriť. Rozmýšľala som nad tým, či by to nemohlo mať súvislosť so situáciou, ked sme nechali na gauči vyložené kreslo aby tam nemohla vyskočiť. Bolo to po operácii, museli sme do práce a nechcela som aby sa namahala a skakala. Ale na gauči bol vyloženy aj stolík a ten ju nezaujíma. Približne od toho času začala ohlodávať. Myslíte, že by to mohlo spolu súvisieť?

Offline dzizisketa
8789 příspěvků moje polička 29. května 2017 10:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale když tam člověk vyrazí brzo dopoledne, tak do jedenácti, tak se to i na tom Karlštejně dá

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:23
Reakce na dzizisketa:

my na výlet vyrážíme nejradši v pravý poledne

(naštěstí to do toho lesa nebylo moc daleko)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:31

dnes jsem na ulici zahlédla humornou situaci:

pán vedl na vodítku rozkošné štěňátko. totiž....nevedl. štěňátko leželo rozpláclé uprostřed chodníku a odmítalo se zvednout a pán se marně snažil ho nějak namotivovat  je to blbost, ale opravdu mi to vylepšilo den.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:38
Reakce na paktofonika:

No to se asi můžeme jenom dohadovat, mě třeba napadá, že jak byla po operaci a necítila se úplně 100%, tak si ten stres odventilovala. A teď už jen pokračuje a dokud ji nechytíte přímo u toho, tak nejspíš ani nebude vědět, že to dělat nemá.

Se to občas řeší nějakou chřestící nástrahou, která jí při pokusu o manipulaci spadne na hlavu, nebo jestli s tím jde i nějaká úzkost, tak vymezením nějakého menšího prostoru po čas vaší absence. U nás na Cida funguje předsíň a zádveří, akorát mně teda chvíli trvalo, než jsem se smířila s tím, že je mu tak líp, než když má k dispozici většinu bytu/domu.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Maso to je, my jsme tam jednou doprovázeli kamarády ze Slovenska a vzali jsme s sebou psy a bylo to fakt za trest. I kolem Svatého Jana bývá dost lidí, ale většinou stačí trochu odbočit z těch turistických tepen a lidi zmizí.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:43
Reakce na Ayuri:

No co, bere svou roli gaučoveho psa zodpovědně 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. května 2017 11:49

a nejsou to teda chlupáči, ale velmi mě těší, že si v našem průchodu staví hnízdo vlaštovky. je zajímavé to pozorovat, každý den postaví kousek a čekají do dalšího dne, až zaschne, a zase přidají další kousek. myslím, že dnes už dostavěly poslední pás.

je tedy trochu jiné než jiná hnízda, je v něm mnohem víc nějakého sena nebo čeho, doufám, že jim nespadne.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. května 2017 14:05

kupila som Zune kvapky na ukludnenie. natrela som si ich do dlani, premasirovala som ju a na druhy den sa kamaratka zaujimala, ci zabrali. no to netusim, lebo ako som bola taka vystavena a bez energie, tak po tych kvapkach som asi do piatich minut zaspala tak tvrdo, ze som sa zobudila rano na gauci a netusim, aky mali ucinok na Zunku. tak som si spomenula na viktorka_od splavu a prirodne jedy...

Offline Janulik03
19825 příspěvků moje polička 29. května 2017 14:13
Reakce na palahniukowa:

Myslím, že spánok v tomto prípade je to čo potrebuješ. Takže skús to zopakovať a uvidíš, či aspon trošku sily nenaberieš. Najradšej by som si ta adoptovala aj s tými psiskami. Zmestíte sa.

Offline Janulik03
19825 příspěvků moje polička 29. května 2017 14:16

palahniukowa alebo takto. Pokiaľ by si potrebovala oddych, kľudne sa ozvi, a môžeš fakt prísť aj so psami a stráviť zopár dní, alebo toľko, koľko by si potrebovala. Miesta tu je habadeeej.