pokusila jsem se dnes opalovat, pohoda se zmrzlinou v misce. okamžitě dovalila kočička a začala mi do misky cpát šmátravou pracičku! načež dovalil pes, který byl ale za plotem, a začal vyšilovat žárlivostí. pohoda pryč
takže jsem musela honem do sebe kopnout zmrzlinu na ex, a pak se obložit z jedné strany kočičkou a z druhé psem za plotem
celá oslintaná. ach jo.
Chlpáči a iné
Správně! Tak to má bejt! ![]()
![]()
Zuna cíti tvoj nepokoj pri mame a preto tak reaguje. Psy sú veľmi vnímaví na naše pocity. Ked sme šťastní, sú aj oni, ked sme smutní, chcú potešiť a ked sme nervozni, sú aj oni.
Snád si nechcela relaxovať sama.
Ja zas možem iba na lehátku, ked si dám deku, Elza vylezia až na´mňa, lebo som zrazu na jej úrovni. Alebo sa vyvalí vedľa mňa a na spotenom tele nalepené krátke chlpy.....bŕŕŕŕŕŕŕ
Zuna cíti tvoj nepokoj pri mame a preto tak reaguje. Psy sú veľmi vnímaví na naše pocity. Ked sme šťastní, sú aj oni, ked sme smutní, chcú potešiť a ked sme nervozni, sú aj oni.
Tohle mě přesně taky napadlo, psy v těch pocitech moc neoblafneme, dost času reagují i na to, co si ani neuvědomujeme nebo o tom nevíme.
A vaše nabídla mě ze srdce dojala.
Kočička totiž dobře ví, že dvounožec má v nádobě vždycky něco extra, i kdyby to měla být voda ze stejnýho kohoutku, jako je v kočičí misce. Jinak teda bacha, naše potvory zásadně do sklenic a hrnků vrážejí, když pijeme. Výsledek = politej člověk s vyraženými zuby a pobavená kočička. To až si budeš chtít udělat pohodu s drinkem...
mně pohodu s drinkem (čajem, kafem...) zásadním způsobem kazí pes, kterej má v repertoáru takovej superšťouch čumákem zespodu do ruky
mně pohodu s drinkem (čajem, kafem...) zásadním způsobem kazí pes, kterej má v repertoáru takovej superšťouch čumákem zespodu do ruky
Presne ako u nás. Akurát ja pri nemusím ani sedieť.

Pohoda a relaxace na zahradě u nás je podmíněna předchozím minimálně hodinu a půlovým lítáním po lese, kdy přijdeme a Tonda vytuhne. Díky jeho energii mám kilo dole.
Nikdy jsem mu nedala nic z talíře, nebo nehodila , když jím a stejně mi stále leze do talířů a sklenic. Už jsem z té výchovy celá tumpachová, předchozího psíka jsme klidně vytahali, ale teď by se to podle moudrých rad nemělo dělat, tak používáme, že jde na hambu- je na chvíli někde zavřený. Nezdá se mi, že by to pomáhalo.
Jste mě pobavila!
Když jsem měla Belisu relativně čerstvě, tak jsme jednou s nimi šla oběma venčit a narazili jsme na takovou nádhernou louku, nikde živá duše, krásná obloha, tak jsem si tam do té trávy chtěla lehnout s představou, že budu chvíli koukat do nebe a bloumat myšlankami a psi vedle mě budou věrně ležet nebo si tam někde čmuchat. Mno... tak jsem si teda lehla, zahleděla se do nebe a ... Terk mi začal nosit klacky a šišky a pokládat mi je na břicho na aport a Belisa si nade mě stoupla (btw pohled zespodu na stojícího vlkodava je docela působivej) a začala nejdřív lehce slintat a pak tichounce, tenince kňučet... :-]]
a včera jsme byli zas trénovat v potoce a furt musim taky, ale loni v létě se nám to už povedlo dopilovat, že tam šel i beze mě...když von se v tom vedru nejde ani napít a ani ho nenapadne se ochladit, tak jestli to nepotřebuje????Ale pak je takovej spokojenej, po tom koupání, ale sám by nešel.

Včera na mňa na ulici vykrikoval dedo aby som tomu môjmu chudakovi buldockovi dala najesť, že ho tyram chudáka podvyživeného. Všetci na mňa pozerali...No hanba na tri nedele ![]()
Nic si z toho nedělej, Netopýrce zas pořád někdo říká čivavo.![]()
Asi je stran vody pořád ještě trochu podezíravej? Nějakou oblíbenou hračku, za kterou by tam vběhnul a díky který bysi to víc spojil s hrou, nemá?
Děkuji za doporučení postroje Front Range, myslím, že bylo od vás, včera jsme ho vyzvedli. A pro Pražáky a okolí přidávám tip na e-shop Rockdog, paní/slečna byla hrozně milá a vstřícná, mohli jsme si ho vyzkoušet, i když nemají kamennou prodejnu, a ještě přidala tip na to, kam jít vyplavit psy.
Máme tenhle, mají teď i edici 2017, která má trochu jasnější barvy, ale tu neměli v modré.
Ja uz naň čakám treti tyzden ![]()
Ach to sú ľudia.
Však nech si myslia co chcú, ale koho to zaujíma.
Myslela som, že Netopierka je väčšia, dufam ze ju doma kočky nefackuju ked je najmenšia :)
A můžu vám s tím pomoct? Klidně vám ho objednám a pošlu. Nebo by ho možná poslali i přímo oni, mají v podmínkách, že to po dohdě udělají i mimo ČR. Jestli teda nečekáte na zásilku od nich?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje