ja jsem si tedy vzdycky myslel, ze ani zahryznute ani lezouci kliste neni citit, ale letos jsem teda jedno lezouci na sobe citila
Chlpáči a iné
My byli o víkendu na chatě

Bylo i oblíbené plavání

Já jsem jich pár lezoucích už taky cítila, zahryznuté si myslí, že jsem našla vždycky poměrně záhy, ono to docela svědí.
Jinak k těm krvesajům, na výletě v Alpách jsme se koupali v takovém krásném alpském jezeře, voda byla přímo téměř kýčovitě modrá a bylo vidět i dost na dno. No a když jsme se pak sušili na břehu a koukali ještě na psa, jak se tam ještě cachtá, tak jsme si všimli, že ve vodě u toho břehu je docela dost pijavic. Přiznám se, že jsem docela koukala, já jsem je naposledy viděla jako malá někdy v 80. letech v betonové nádrži v Benešově nad Černou, tak jsem je měla nějak spojené spíš méně atraktivními koupacími místy :-).
A byli i jiní pejskové

to jsou tak krásný fotky, takový idylický! To je vždycky fajn, když se maj pejskové dobře!
áááá, tak pijavice jsou zase moje noční můra a pamatuju je z rybníka v jižních Čechách...
A pozdrav speciálně pro palahniukowa

Super fotky, Bonnie je krásna modelka :D
Super, to ma tak trochu ukľudnilo. ![]()
Noo, bud se vazne rojily mravenci kralovny, nebo to mohl byt kloš
Ja som kvasnice tiež skúšala dávať (aj práve proti kliešťom + ako doplnok stravy) a neúspešne...mám rozmaznanéhop diabla doma ![]()
no to bude ten kloš jelení, jak jsem psala někdy včera nebo kdy, taková svině kousavá a nejde sundat
Mám rozmaznaného diabla ![]()
Já ty pivovarské kvasnice míchám sušené do barfu, pochybuju, že to třeba v mletém hovězím s droby vůbec zaregistrují. Dají se koupit i v tabletách, kdybyste na tom podávání fakt hodně lpěla, ale zas nějaké velké zázraky ohledně klíšťat a línání bych od nich nečekala.
Teraz neviem, či to je len oprava alebo rozkošná Amy je tiež tak diabolsky živá a rozmaznaná ;)
No to je, že si môžme potriasť rukou pretože mám doma tiež rozmaznaného diabla
Opravovať si nikoho nedovolím, sama robím chyby :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje