jako pardón
Chlpáči a iné
Úplně slyším to bohatýrské chrápání!![]()
náhodou, nakonec to bylo prej docela dobrý!

To vypadá na těžkou nudu.
![]()
Já už jsem to sem psala, že letošní línání je pro nás taky tragický. Cida neposoudím, protože ten je u nás novej, ale Terk vylínal fakt jako nikdy předtím. Podobně jak píšete, v podstatě shodil ten původní kožich a na některých místech, třeba na ramenou, má takové kratší tvrdé chlupy, jaké jsem na něm nikdy neviděla. Také vlajka na ocase v podstatě zmizela. Flati jsou samozřejmě proti hovíkům chlupatí málo, ale Terk je z nějaké severské limie a na flata je nasrstěný opravdu hodně. Teda byl 10 let, teď je ho sotva půlka.
Já jsem to přičítala letošnímu létu a věku, krmím ho už 10 let stejně a všechny rozbory na veterině, co se dělaly kvůli tomu zhoršenýmu pohybu (a že jich bylo), vyšly ok. Zkoušela jste se radit s chovatelkou?
díky za zkušenost.
nezkoušela, to mě nějak nenapadlo. zkusím se jí zeptat, zda má nějakou zkušenost. předtím jsme měli taky howa, a ten nikdy takhle nevylínal, ale musel mít celý život prášky na štítnou žlázu, takže to bylo zkreslující (podporují růst srsti).
hlavně z něj pořád padají ty snopky, ne že by se uvolňovaly samotné chlupy, ale i po 14 dnech se pořád uvolňují najednou celé svazky chlupů. moje auto, ve kterém jsem ho včera vezla, je katastrofa, když vylézal, zvedl se celý oblak chlupů
v čistírně mě zabijou. a to jsem ho večer předtím česala snad 45 minut.
Buďte ráda, že Pupík bydlí venku, já jsem se tu 14 dní klaněla novýmu marmoleu, protože kdyby nás to zasáhlo v době před ním, kdy tu ještě byly koberce, tak vůbec nevím, jak bych to nějak uspokojivě řešila. Díky Cidovi, kterej nám občasně leze do postele, máme navíc jednu sadu povlečení komplet chlupatou a nejde to z toho vůbec dostat. Asi to budu muset odvézt do místní prádelny a zkusit, jestli si s tím neporadí jejich sušička.
Budu ráda, když se podělíte o zkušenost od chovatleky.
Bu a Su posobia ako skvele bytove doplnky ![]()
Divak c.1
Kamoskini hafani pravidelne "papaju" futbalistov,miluju tenis a prirodopisne su uplne top ![]()
měla byste dvě možnosti: obalit do igelitu nebo ho natrvalo zavřít do koupelny
ne, upřímně, naprosto si nedokážu představit, co bych dělala, kdyby se tohle stalo u psa, který by byl v bytě
stačí, když vletí dovnitř a hned za ním víří chlupové tornádo.
přírodopisný jsou nej, taky zaujalo krasobruslení
Já mám známého, který má papouška a chová se k němu velmi nestandardně... Má kvůli němu speciální auto, kde má papoušek voliéru, aby s ním mohl jezdit na víkendy mimo Prahu... Nemá ceny vypisovat všechny extra buřty, které se kolem toho ptáka dějí, jen mi utkvěla v hlavě scéna, kterou majitel udělal svému otci. Ten mu měl při odchodu z bytu pustit televizi s určitým programem (Óčko) a on tam nechal fotbal, který papoušek nesnáší.
.
tak tak daleko jsme nezašli, ale kamarádka teda pouští svojí kočce oblíbený pořady na tabletu
Mě spíš rozčiluje otírat tu věčně ošmatlanou televizi od kočky
Já makám a ta prý fitness modelka zatím...

fitness trenérka dohlíží na kvalitu na kvalitu provedených cviků!!!
(Rufíček pomáhá a to je fakt o dost horší)
Docela by mě zajímalo, co se těm zvířatům odehrává v hlavě, když na to čumí...:-)
Imo je to pořád to stejný: Plyne z toho pro mě nějaká zábava/jídlo?
Tak to mají vlastně hrozně fajn :-).
Amy na TV nepozerá. Skúšala som jej pustiť videá pre psov ale nebaví ju to. Rada počúva rádio, a vy pozorovala som ze keď pustím Jazz tak sa rychlo ukľudní a ide odpočívať na gauč. Ale možno je to blud a už mi šibe. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje