Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 22:55
Reakce na barbucha:

Hladem ho trápěj 

Online barbucha blogger
35451 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 23:20
Reakce na Ounz:

No už je to tak. Požil pár šlahounů svícníku a hodil šavli jako prase. Celá večeře - hovězí s mrkvičkou - je v háji. Tak do rána teda bude rozhodně vo hladu. 

Ten blbej svícník jsem zkrátila vo metr a už na něj nedosáhne. Tak. 

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 23:29
Reakce na barbucha:

Důstojné entrée...

Online barbucha blogger
35451 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 23:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Mno 

Hele, jak dlouho trávěj psi vlastně? Páč ta večeře vypadala, že by si ji moh dát klidně znova  Po čtyřech hodinách 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 02:21
Reakce na Dadoo:

to je mi líto, ale je fakt, že se u vás měl parádně a určitě si to užil a udělali jste pro něho maximum... bude to bolet, ale určitě na něho máte spoustu krásných vzopomínek ...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 02:22
Reakce na barbucha:

ale ale copak se nám to tady vylíhlo za ňufátko 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 02:38
Reakce na jinx:

A jak si vůbec zvykají v novém bytě?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 06:08
Reakce na Dadoo:

docitam to ted, jste fakt sveli, ze jste mu to posledni obdobi udelali tak krasne 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 06:10
Reakce na Sweet Potato:

Jé ten krásně vošklivej!

no presne, dalsi zviratko, co vykopalo poklad. Prave mu zacal uplne novy zivot. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 06:19
Reakce na Ginevra:

diky za optani, zvykaji si, resp. zvykly si uplne hladce, az jsem byla prekvapena. Bala jsem se hlavne o Suzettku, ta je ustrasinek neskutecny, leka se i vlastniho stinu. No a prave Suzettka me totalne prekvapila, protoze jsem z ni mela dojem, ze tady snad uz nekdy driv byla, uplne suverenni kocicka  I Bu to zvladla na jednicku, trvalo jim to tak den dva. Proste jsem jim dala cas, aby si to vsechno prozkoumaly svym vlastnim tempem a rozkoukaly se. Samy si i nasly zachudek, ja trosku schovany a nejde videt, to jsem mela trochu obavu, ale evidentne zbytecnou. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 07:14
Reakce na barbucha:

Gratuluji Otíčkovi, že sis ho našla.

Online Janulik03
19993 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 08:24
Reakce na barbucha:

Jéj, nová potvorka. Tak to je krásne. Psy su popolnice, myslím, že ich trávenie je veľmi rýchle a akonáhle dostanú von to zlé, okamžite by chceli nové jedlo.  Tak nech sa spolu pekne zžijete. 

Online Janulik03
19993 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 08:25
Reakce na Dadoo:

Je mi to ľúto, ale aspon sa už nebude trápiť. Urobili ste všetko pre to, aby mu bolo dobre. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 09:46
Reakce na barbucha:

Gratuluju Otíčkovi, a  jak koukám do vedlejšího vlákna, tak  i vám,  to jsou samý úžasný zprávy, jsem zas dojatá, pro změnu :-).

Pokud je o trávení, tak nám jednou říkali na veterině, když byl Cid v podezření, že sežral uklízečce snubní prsten, že minimálně dvě hodiny se s tím v žaludku v podstatě neděje a je možný nějak jednat. Celej průchod psem trvá cca dva dny, to zas vím z doby, kdy Terk slupnul balónek - vyfouknutý - a čekali jsme, až vyjde :-).

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 10:13

Vcera na procházce-ten kocour ma takovou zvláštní trochu obláčkovou kresbu na zádech a po něm spousta koťat,co tam žije 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 10:13

mám to srdce ji vyhodit? nemám. navíc ona mě stejně neposlechne 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 10:27
Reakce na barbucha:

KUK!!!!!!!!!!!!!

Zdraví vás Otíček č. 2!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Fakt se jmenuje Otík, tak to jsem prostě musela... je to nalezenec a je hrozně milej a hodnej!! Dneska jsem podepsala adopční smlouvu a už je jenom můj!! 

Našli ho někde u dálnice, zjevně krycí pes z množírny... jestli utek sám nebo ho vyhodili, těžko říct. Už je kastrovanej, je mu něco kolem pěti... a fakt miláček. Mám hroznou radost! Už máme za sebou procházku a sice na chvíli padnul a hlasitě chrápal (to mi chybělo!), ale teď objevuje byt...

Tak snad bude u nás rád... 

No ten je boží!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 11:31

Axlíček už není.

Online barbucha blogger
35451 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 11:35

Se picnu. Původně plánovaná krátká ranní vycházka se protáhla snad na dvě hodiny - lidi mě zastavovali na ulici, prodavačky vybíhaly z krámků... prej: slyšeli jsme, že máte novýho Otíčka! Některý doslova zamačkávali slzu... Pro mě, starýho asociála, úplný peklo, ale potěšilo 

Dadoo 

Teď to vidim ... ale užil si s váma!!!

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 11:38
Reakce na Dadoo: