A nedošáhla. ![]()
Chlpáči a iné
ty dve chlupate, ty jsou nej ![]()
Myslela jsem si. ![]()
![]()
Tak Otíček je fakt zlatej. Ihned se skamarádil s mladým pánem (a mladou paní), hned na ně vystrčil pupík... a vrtěl ocáskem - no, spíš celým zadkem - víc, než když jde ke mně. K synkovi se vyloženě servilně měl
Vycházky jsou super, nikam netahá a přizpůsobí se... a jídlo, to je radost pohledět! Na rozdíl od Otíčka prvního, kterýho jsme krmili div ne slavičími jazýčky a v kleče v předklonu, tenhle věru vybíravostí netrpí.
A pořád jsem v šoku, jak se ke mně sbíhaj lidi a blahopřejou mi k novýmu Otíčkovi
je rád, že se našel! ![]()
(bacha, většinou je to tak po měsíci trochu přejde, v knize o utulkáčích o tom psali jako o období líbanek, já byla z Rufíčka taky u vytržení, na psy nevrčí, s nikym se nepere, kolíčky na prádlo nekrade, fusekle nežere, do kočky nekouše.....pak se teda trochu rozkoukal a zjistil, že pohodááááá)
Oni jsou takoví zaražení a chovají se vzorně, to i štěňata, ty ani nechtějí chodit ven a hnad mažou domů . Akorát že pak... :-D
Jsem teď letmo vyhlídla na zahradu a krom čerstvě vyhloubený jámy tam koukám mám jednu pantofli, jednu botu, hadr na psí nohy, smetáček a klubko ponožek.
Jo?! To mě nenapadlo, no vohlídám si to!
S psama taky vypadá že bude vycházet velmi dobře, s každým se pozdravil a cajk. To jen já nestojím o žádný velký kamaráčofty... takže do nějaký smečky ho vůbec nehodlám pouštět.
A do mojí postele si nevyskočí, takže jsem se rozhodla že to nebudu přehánět - pomáhat mu nahoru... a zatím to šlo, neprotestoval, lehnul si prostě vedle na kobereček. Původní mizera byl schopnej hodiny u tý postele fňukat (když byl ještě malej a nedosáhnul).
Tak uvidíme. Vypadá že s ním bude rozumná řeč
Mně přijde, co tak čtu, že ti psi s množírem dost často s dalšími psy vycházejí, asi že jsou na ně zvyklí. Smečka uvidíte, třeba o to bude stát a přemluví vás? :-)
Víte přibližně, jak je starý?
Údajně kolem pěti let. Pod pět bych řekla že určitě ne, tak spíš přes... no vzhledem k tomu, že nikdo neví co má za sebou, je to všechno sázka do loterie a věk je asi nejmenší problém - teda osobně doufám, že bude nejmenší a taky jedinej, samozřejmě!!
to zní, jako kdyby u vás v noci řádil Rufíček, až na tu vyhrabanou jámu. Smetáček kromě hadrů, bot a fuseklí taky, jak malej, fakt ![]()
Tak určitě tu byl v noci Rufíček. A taky vlezl tajně v noci na postel, co je v obýváku dočasně místo gauče, shodil polštáře a nechal na nám tam na památku malej černej dred a vykousanej bodlák! :-D
barbucha Myslím, že loterii si už vsadil váš nový Otík a vyhrál první cenu :-).
S Axíkem je mi to líto. Ale máte s manželem můj obrovský obdiv za to, co jste pro něj udělali. Takových lidí jako vy dva je jak šafránu
.
Hele, já se tu úplně červenám nad vašimi pochvalami za Axíka.
Ale musím vás všechny vyvést z omylu.
My vůbec nic zvláštního neděláme. Fakt, vůbec nic. Spíš naopak ti psi oceňují, že jim dáváme pokoj. Necháváme je, aby si žili vlastním rytmem a k ničemu je (většinou) nenutíme. Leží kde chtějí, jak chtějí, jdou ven nebo dovnitř jak je napadne. Pravda, mají snídaně, svačinky, večeře.. a mezi tím nějaké ty mlsky. Volnost na pozemku, dvakrát denně vycházka.
Tu jejich pohodu dělá právě ten klid a stálá společnost, psí i lidská. Jsou plnoprávnými členy naší malé společnosti. Však jim manžel taky říká "komunisti" ![]()
Já bych chtěla být pes u vás :-). Celý den si dělat, co chci...
Myslím, že loterii si už vsadil váš nový Otík a vyhrál první cenu :-)
Však my jsme vyhráli taky
Akorát mě mrzí, že nikdy nebudu mít takový fotky jako Potrefenáhusa , protože se Otík evidentně bojí foťáku, tak už mám spoustu obrázků černobílejch šmouh ![]()
Dnes som načapala mrchu Micku, ako kradne rybám v jazierku potravu. Packou rozvíri hladinun tak, že granula sa presunu od stredu ku kraju a tam ich packou vyťahuje. Murko medzitým čaká na lavičke opodiaľ a potom si príde nabrať aj on. Ten si packy nazmáča. ![]()

Tak video neblížim, neviem to.
No a brzy přijdou na řadu i ty ryby.
To tedy přijdou..
V jezírku nám jezdila jedna úplně naducaná, kulatá ryba. My už se těšili, jak se vytře a budou miminka.. a ráno pak nebyla, jenom kolem jezírka stopy po kočičích tlapičkách.
Kočičí duo si asi počítá svačinky. A už se olizují.. ![]()
Asi záleží i na velikosti jezírka? Tchýni ho kocour vylovil komplet, ale nebylo nijak velké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje