Chlpáči a iné
Ach ![]()
Kuk! ![]()
To je kukuc ❤
Nase zabavne duo Los Trotlos alias Parek s Rohlikem. Zatim jsou to tedy poseroutkove.

![]()
![]()
Kdepak kanibal je Rohlik, ktery dneska dostal kus rohliku za odmenu.
a který z nich je učesaný na trumpa? podle toho je budu rozeznávat ![]()
Prehazovacku ma Parek, Rohlik je elegan. Nicmene oba jsou hodne bojacni a malo ochoceni, tak snad si na nas zvyknou.
A mám radost, páč Otík se lepší z hodiny na hodinu. Už se tak nemotá (leda když třepe hlavou poté, co jsem mu do uší nalila čistidlo), naopak už i běhá
Vyfás dneska další injekci antibiotik a pytel prášků na doma... v pátek má jít na kontrolu, kde se ukáže jestli je nutnej výplach pod narkózou a eště vyhrožovali že jako sono hlavy - podle stavu ne/zlepšení... pevně doufám že jestli to půjde jako dosud, nic z toho nebude potřeba - taky bych se ráda následující měsíc ještě občas i najedla ![]()
Ale je to vzornej pacient, úplný zlatíčko ![]()
Tak ho zanechávám v domácí péči i pod občasnou kontrolou mladýho pána a frčím pryč - k mladejm do obligátní střídavý péče ho strčit nemůžu, anžto mladá paní je zhroucená sama o sobě a bleje snad i při pohledu na sklenici s vodou
tak po ní bohužel nemůžu chtít, aby mi vopečovávala psa...
Ale zakázala jsem si všechny špatný zprávy, stejně nic nevyřeším a minule mi ty každodenní horrory v sms a nervy na dálku úplně stačily. Doufám, že po návratu najdu Otíka jak novýho! Teda aspoň že ho minimálně najdu ![]()
diky vsem, toto je proste suzettcino kukuc. To pokazde taju a k tomu vsemu to jeste vrni, no konec uplny ![]()
No a pokud jde o Bu, tak ta ma tu uplne nejvic vykulenou fotku ever ![]()

V těch očím vidím zděšení! Tys koupila něco nevkusného?! ![]()
je to tam!
Tak ony sa obe vedia tváriť
aké zlaté sú.
jsou boží
(taky jsem si nejdřív myslela, že je to párek
)
Hotdog maji krasnou barvu. Takovou jsem u morcete jeste nikdy nevidela
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje