Jakej má kočička pěknej obdélníkovitej tvar! :-D
Chlpáči a iné
Fíha, ten je obrovský ![]()
![]()
je to kus kočičky, no...
No prekvapilo ma to. Ja viem že veľa robí srsť ale tak akosi na iných fotkách pôsobí tak menšie. ![]()
no u Goliáška se bohužel moc nedá říct, že to sjou chlupy :-D
No písala si že váži tak 5kg? Na fotke vyzerá oveľa väčšie ako Amy a ta ma 8kg preto som usúdila že tu veľkosť robí srsť. ![]()
váží 6 kg
no je skoro stejně vysokej a dlouhej jako Rufík.
No čo no. Na kráse mu to neuberá a aspoň vidno ako sa mu u vás darí ![]()
barbucha Otíkovi držím palce
a všichni ![]()
Len mi tam chyba ta ruzova bublinka s textom: " Co tam mas? Ukaz!" ![]()
Spíš Co tam máš? Naval!
prosim vás, to je jen goliáškovi tak trochu volnější kožíšek ![]()
Jo tak vy mi tady všichni říkáte, že neni velkej, ale tlustej???!!!![]()
přiznávám, že by mě zajímalo, jak dupe takovej šestikilovej kocour
když pokud běží to naše malinké fyzicky zaostalé nalezené nic, tak se třese dům!
Než jsem dočetla k tomu "nalezené", tak jsem si říkala, že je to dost zvláštní popis Pupíčka. Jak na tom je se srstí a tak?
Jinak krásný fotky tady všichni, i historky, už bych tu fakt chtěla nějaký hodnotící flakónky, palce, pejsky, klidně i jen plusy, protože si s tím neustálým "ten je krásnej" připadám fakt jak tleskanka prvního řádu.
no pupík, ten teda fyzicky zaostalej není ![]()
už mu otrnulo. je opět jak raketa. chlupy mu myslím celkem rostou, ale stejně mám obavu, jestli to stihne do zimy. dokonce poslední dobou spí v boudě a vyhřívá se na slunci, to dřív nedělal, ležel vždy na těch nejstudenějších kachličkách.
a jinak kupodivu když běží pupek, slyšet není nic. dupe jen kocour, a to pořádně ![]()
Tak to mě těší, že už se z toho zotavuje. Jinak u nás Terk némlich to samý, onehdy se poprvé po deseti letech vyhříval na sluníčku. Začínám si myslet, že jsou s vaším Pupíkem nějak propojený :-).
Dupe jak stádo slonů!!!!a uz jsem tu psala,ze kdyz skáče z okna na zem,je to rana jak kdyby spadla kovadlina...
Tak jsem zas o iluzi chudší. Myslela jsem, že kočky tiše našlapují na polštářky tlapek a jsou skoro bezhlučné ![]()
No jako taky to umej se nekde neslysne vynorit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje