Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. října 2017 12:51
Reakce na Ounz:

No..Otíčkovi držím palce ať je mu jen líp, ale holt to byl akutní zánět, to v úterý nemuselo bejt poznat..jako u lidí..

Chci ti věřit  Ale přece jen - rozlezlo se mu to až do středního ucha, z toho ty potíže s rovnováhou, nystagmus atd., to je teda pěknej fofr za tři dny.

No, dneska mu je zas vypláchli, zjistili jakej druh bakterie to asi je (naštěstí prej celkem běžnej), a teď čekáme, až si ty ušiska pořádně vytřepe, abych mu tam mohla kápnout další antibiotika. A to je potíž, páč jak zatřese hlavou, tak sebou pokaždý švihne - a šíleně ho to zlobí, jak je to ponižující  takže se snaží hlavou netřepat. Venku čůrá na holčičku radši. Chudák malej. 

Ale včera jsem se s ním fakt pomalu loučila 

Ovšem přijeli jsme na tu pohotovost a tam stála lidská sanitka. Byla tam paní s prej obrovským psem, a nakonec ji vyváželi na vozejku do tý sanitky - a už bez psa    Tak s tou to teda doslova šlehlo - nedivím se! 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:03
Reakce na barbucha:

Chudinka malej..tak ať je mu brzy líp!

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:11
Reakce na barbucha:

Oťas to zvládne! Tu infekci určitě a pošramocené ego mu budeš muset trochu pomasírovat, no.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:15
Reakce na barbucha:

drzim palce s Otickom, velmi dobre viem, co si prezivas, lebo Black ma tiez problemy s uskami - holt, ma v sebe kus kokra a tie su zname zapalmi usi. problemy s rovnovahou ale zatial nemal, u neho su to zapaly zvukovodu + kvasinky. ked Blačka bolia uska, on tak opatrne chodi a vobec sa nechce otrepat, ani hlavu neotrepe, ako ho to boli, no priserne je to, chudak moj maly. ale pravda je, ze ak ti z rozborov vyjdu vysledky, lekar nasadi lieky presne na to a naozaj rychlo zaberaju. u nas su to sice kvasinky, ale pri spravnych kvapkach je zlepsenie do troch dni. no usi su nase prekliatie, zhrubnuty zvukovod sposobil, ze Black uz ani nepocuje... jednak sa mu uska rychlo spinia a musim mu ich pravidelne cistit, na druhej strane cim viac cistis, tym viac sa produkuje usny maz a spina - no zacarovany kruh. nam (problemy s usami boli caste) odporucila lekarka podporit imunitu - su rozne kury (napr. 3 mesacna a i.) podla veku a zdravotneho stavu psa. usi vydrzali bez problemov 10 mesiacov, co povazujem za zazrak - ale je pravda, ze poctivo cistim. preto sucitim a silno drzim palce!!! 

na tu spominanu pani, po ktoru prisla sanitka, ani nechcem mysliet :-(

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:29
Reakce na barbucha:

Já vím, že je to hodně hraběcí rada, ale zkuste ho nelitovat, ona je lítost kolikrát ještě víc rozhodí. 

Jinak držím palce, zánět v uchu je prevít, jednou sjem s tím bojovali u Terka a taky mu to sebralo vítr z plachet.  Nevšimla jste si předtím, že by trochu nakláněl hlavu na stranu?

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:05

Díky všem za účast. Doufám, že se z toho vyhrabe... teď spí a ze spaní lehce poštěkává - což jsem ho za celej měsíc neslyšela ani jednou! Asi to byl/je děsnej zážitek i pro něj.

Nijak zvlášť ho nelitujeme, samozřejmě jsme ho drželi za packu celá rodina  ale spíš jsme ho chválili, je fakt hrozně hodnej a trpělivej. I sestra nás varovala, že ho "trochu píchne", ať si dáme pozor, a tak nějak k němu přistupovala velmi opatrně, ale on se chudák ani nehne, všechno si nechá líbit bez sebemenší nerudný reakce. Nanejvejš se přikrčí, fňuk fňuk (dodávám já).

Zina 

Uši si začal drbat akorát předevčírem, to teda jezdil hlavou po zemi a po nábytku fest, tak jsem mu tam kápla kapičky proti zánětu co jsem měla doma, ale to byl ještě zjančenější, tak jsem usoudila že mu to kápnutí vadilo víc... ale hlavu nenakláněl, a včera celej den už nic, jen se večer prakticky zhroutil. Bylo to tak rychlý 

No, jestli jsou to fakt jen ty uši, tak je to řešitelný. Včera mě strašili, že se mu to může vrazit až na mozek... ale co, pořád bude i jako retardovanej mnohem chytřejší než většina lidí 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:36
Reakce na barbucha:

broucek maly, at ho to rychle prejde, drzim palce 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:38
Reakce na barbucha:

bobátko, taky držím pěsti

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. října 2017 15:20
Reakce na paktofonika:

Příští pátek a pak znovu v neděli bude v magazínu čt1 Polopate o bostoncich.  Už se těším..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2017 16:00
Reakce na Dadoo:

Ďakujem za info 

Pridávam dnešnú pohodu 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:08
Reakce na paktofonika:

Percy ma podobnej výraz jako Godzillka ve vrcholný formě 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:50
Reakce na barbucha:

Otíčkovi držím palce,prajem skoré uzdravenie a Tebe prajem pevné nervy.

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:52
Reakce na paktofonika:

Moje čierno-biele lásky 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Godzillka a jej kukuč 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Na Godzillku nikto nemá.  A nezvetšila sa mu peha na nose??

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:07
Reakce na paktofonika:

možná jo!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:15

Dnes přijeli mladí, majitelé Gigola.

Pes skákal jako šílený, kvílel, radostí se zase počural. Vrcholné štěstí!

Vydrželo tak max 30. minut.

Poté zalezl domů a číhal na pootevřené verandě. Každých 5-10 minut povystrčil čumáček  a když zjistil, že jsou tu pořád, zase okamžitě zalezl.

Cca po hodině chtěli odjet a chtěli se s ním rozloučit - že by si ho odvezli, nepadlo ani slovo. Tak Gigo, kde jsi..?

Gigo nikde!

Volali jsme, pískali.. nic. Zmizel. Asi šel na myši..? Smutně se tedy rozloučili, děti i slzičku uronily. Vyprovodili jsme je k autu. Zase volali, pískali.. Nic. Odfrčeli.

A jdeme po schodech od auta nahoru a ... co je to vlevo za tím smrčkem...?!?

Ten zmetek tam číhal, schovaný v roští! Jak viděl, že po schodech jdeme jen dva, že páníčci jsou bezpečně v tahu, vylétl a a šíleně šťastně s námi vítal! Tak se mu to zase povedlo, zase nikam nemusel!

Okamžitě jsme jim volali do auta, že už je zase nalezený, že to bylo jenom proto, aby si ho náhodou, neodvezli. 

Ten mrňavej zmetek je chytrej jak vopice! 

Tak jsme pak vyrazili na procházku a vůbec se nedivili, že nikam jet nechtěl (ne, že by o to tedy někdo stál) 

Offline Allysa
882 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:41

Třináctiletá seniorka, znuděná v lese, ožila až na polní cestě, tam bagruje myšky.  Po půl roce od diagnozy mastocytomu. I tak se pořád najdou "experti", kteří mámě radí, že ji měla/má nechat uspat.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 15. října 2017 21:23

někdo se tu kdysi divil, že zlodějská ručička dosáhne na linku...

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 15. října 2017 23:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Len mi tam chyba ta ruzova bublinka s textom: " Co tam mas? Ukaz!"