No nevím nevím, jak se tam ta chuderka choulí v tom příliš velkém křesle...
Chlpáči a iné
Áno rovnaký. A aspoň teraz vidím aká je Su mini. Veľkostne asi ako Percy ![]()
Nakonec je bobek ze zverimexu. Byl tam dva měsíce. Prostě na nás čekal. Ale je teda hodně plachý, z domečku moc nevychází. Zatím zjišťujeme, jaké dobroty na něj platí, abychom ho mohli uplacet a postupně socializovat
. Je to taková sametová koule s nozickama. Ksichtik má trochu jako sova a na boku bílý pruh, který ho dělí na polovinu. Je krásnej a doufáme, že si na nás zvykne.
Náš křeček přes den moc nevylézal, spíš až k večeru a v noci. Děti ho chtěly původně mít v pokojíku, ale dělal v noci takový rámus, že se třetí den stěhoval do obýváku.
No nevím nevím, jak se tam ta chuderka choulí v tom příliš velkém křesle...
jj, hotove tyrane zvire, ja vim ![]()
dlouho jsem ji nevazila, ale tipuji tak 3,4 kg vic asi ne
Tak to ako Percy :) To je Su naozaj mini, som myslela automaticky že má Godzilla veľkosť.
to neeee, kdepak. Su je sice "nohata" a jakoby vysoka, ale drobna. Ma celkem modelkovske miry. Godzillka by si ji dal jako jednohubku.
no tak upozorňuju, že běžná domácí kočička má tak okolo 4 kilo, víc většinou jen ty, co se chystaj na tu krutou zimu :-D
Tak kedy odchádza Godzillka na Sibír ![]()
![]()
![]()
Čtu to až teď
. Moc na Myšutku myslím, pohlaď jí za mě uši. Beruška malá ...
.
To dělal Speeda, když jsme ho přinesli domů. Ale pak taky spal jen v domečku.
Děkuju! I všem ostatním.
mne je ji strasne lito a vzdycky, kdyz vidim, zes posledni prispivajici ty, tak ve me hrkne. Taky ji na dalku skrabu za ouskem.
Ranní motivace, jak má chudák já vstávat do práce, když musí koukat na tohle ![]()

Náš Angličan Benji

A ještě barák nedaleko bytu, kde bysdlí sestra s rodinou.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje