Tak mu pro jednou způsobíš traumátko, nedá se nic dělat. Držím palce.
Chlpáči a iné
ja myslim, ze (zas) ze vseho delas vetsi problem, nez to je. Kocoura chytni, nekam ho zavri, on to urcite prezije, a rano bleskem k doktorovi. Ja mit pocit, ze zvire neni ok, tak jednam okamzite. Akce, jedu, prepravka, koupim, pokud skrabe, vezmu pracovni rukavice, nalozim, sup sup... ne nad tim par dnu dumat a ptat se na foru, co mu asi je
sorry, ale to se neda uz cist. A jak ho vlasnte ockujete, kdyz je takovy problem ho dopravit k doktorovi?
teď to tady asi pár lidí nepřežije.
je to venkovní kočka. přijde, kdy chce, kdy chce odejde, někdy dva dny není. já nikdy nejedu se zvířetem k veterináři, když se mi nezdá jeden den (edit: pokud nemá zlomenou nohu nebo tržnou ránu, nebo jiné problémy vyžadující okamžitý zásah, samozřejmě - zkrátka když má nějaké nespecifické necítění se ve vlastní kůži). vždycky počkám do druhého dne. protože třeba našeho předchozího psa bych tam takhle vozila pořád, někdy nežral, někdy měl průjem. měl po nemoci zanedbané veterinářem poněkud špatnější zažívání. pokud to do druhého dne nepřešlo, s tím, že jsem mu dala dietu a nějaké kapky na zažívání, tak jsem vyrazila.
kočka se ráno druhého dne ráno zdála v pohodě. večer druhého dne byl včera večer, a v devět těžko něco udělám, nebyla jsem celý den doma. a on tu už nebyl. od včerejšího rána jsem ho neviděla. tak sorry, ale tyranku ze mě děláš trochu zbytečně.
co mu je byla řečnická otázka. opravdu jsem nečekala diagnózu a nechápu, že tě to vůbec napadlo.
Já bych ho teda k vet vzala kdyby to šlo, ale jinak ještě tip k nechutenství..dáváte mu něco proti bezoáru? Může to bejt tím, ty chlupy..voni sice žerou trávu a blejou ale nemusí to stačit, sou na to takový pasty na přidání do jídla..u toho veterináře. No a jinak naše kočka měla nechutenství, když jí selhaly ledviny. Jinak teda nevím, proč bych to neměla přežít, to napsaný.
ja bych z toho taky nedelala vedu. na druhou stranu bych si nevzala domu zvire neockovany, nekastrovany, to je u me nezodpovednost.

To je hodne nekompromisni pohled ![]()
Ta tečka na nose přidává jeho výrazu na přísnosti
To asi tvym prispevkum rozumime kazda jinak. Nechapu, co je taaak problematickeho na zpacifikovani neceho, co ma odhadem tak 5 kilo, ale vlastne to neni moje starost. Nejak jsem z toho neprimo mezi radky vyrozumela, ze ac venkovni, neni ockovany a asi ani kastrovany. Super.
žádnej plyšůtek!!!
No to teda! Bojim..
![]()
goliášek sedící u prázdné misky mě vždycky pobaví ![]()
Oba
Může bejt jenom vedle z toho vichru... zvířata jak maj nervy, tak taky přestanou žrát. Třeba to s ním jen nějak hodilo a on z toho teď má komplexy ![]()
Držím všechny palce a tlapky! Budete mít asi těžkou chvilku, ale ať je aspoň lehká pro Myšutku ![]()
Nepsala jste náhodou, že tenhle vražedný Goliášův pohled je předzvěstí vytuhnutí? ![]()
je
strašně nahlas u toho přede
A vypadá jak zlej naštvanej krokodýl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje