spis jestli nezaknuci pri dotyku napr na zadech, na tlapkach apod. pohladit vsude a vic pri tom pritlacit. muze mit nejakou pohmozdeninu, trisku nebo tak
Chlpáči a iné
tak byl doma, žehlil se mnou, mocně předl, byl zvědavý a procházel si obývák, válel se na gauči, prohmatala jsem ho, nezdálo se, že by mu to vadilo, nechal si drbat bříško. ale nechtěl ani kousek ryby, což je vrchol, pro rybu by i panáčkoval....
tak snad bude ok ![]()
ach jo, drzte se ![]()
Ach jo, malinka... Držte se
Moc na vás myslím a Myšutce posílám ![]()
Děkuju všem![]()
Prajem Myšutke aby sa jej polepšilo a prajem vám ešte veľa spoločných chvíľ. ![]()
Verím, že tú správnu chvíľu poznáte, myslím na vás.
Dokončila som šatky

Kúpila som ďalšie 4 látky
No co, baví ma to
Kdykoli vidím ty dva.. vyprsknu smíchy a jsem naměkko. Jsou boží! ![]()
taky se přidávám a na myšutku myslím... ![]()
skvělá dvojka
stylová dvojka ❤❤
ráno se mi zdálo, že kocour je na tom líp, ale :/ jen snědl kus syrového jazyka a pak už prý nic nežral. ach jo.
musím koupit přepravku a nějak se ho pokusit dostat k veterináři, blbý je, že přes den prostě není k sehnání, chodí jen večer, mazlit se za otcem do kanceláře.
co mu může být? mazlí se hrozně, přede jak motor.
Ach jo. Držím palce. Zajeď tam radši dřív než později.
a není třeba zaláskovanej? ![]()
I to mne napadlo, to oni prý nežerou třeba celé dny, i když zrovna není sezóna a to by se asi vůbec neobjevil.
kdybych ho aspoň mohla nějak vzít k tomu vetovi, jenže to mám jen samé blbé možnosti.
zavřít ho někam už večer = do rána ze všeho kůlnička, kocour v totálním stresu. nebo nejít do práce a doufat, že se během dne někde objeví. ani nevím, jestli ho dostanu do přepravky, on se nedá ani nosit na rukou, nejbližší kontakt je, že si lehne někomu na břicho, ale nesmí tam být ani náznak toho, že ho chcete chytit. můžete jen hladit. v okamžiku úchopu tasí drápy a prchá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje