![]()
Fotím, fotíš, fotíme
už je to dávno, tak přesně nevím, ale do barevného spektra se snažím nezasahovat. Většinou upravuji světla, stíny, kontrast a maximálně teplotu-ale to jen ojediněle.
dokonce jsem našla původní neupravený snímek, tak ho sem dám. Můžeš porovnat...ale co přesně jsem dělala už fakt nevím, většinou je to metodou zkusmo. :-)
protože je to na další stránce, dám pod to znovu upravenou pro porovnání . Jak tak koukám, tak teplotu jsem tady určitě upravila. 
Díky!
Ta vodní by úpravu v počítači potřebovala, ta zídka je trochu přepálená (ta horní plocha), ale já to zatím moc neumím...
Zkus jenom stáhnout světla , to by mělo tu zídku vylepšit.
Děkuji za pochvalu, mě takové úlovky baví a mám z nich radost.
už je to dávno, tak přesně nevím, ale do barevného spektra se snažím nezasahovat. Většinou upravuji světla, stíny, kontrast a maximálně teplotu-ale to jen ojediněle.
dokonce jsem našla původní neupravený snímek, tak ho sem dám. Můžeš porovnat...ale co přesně jsem dělala už fakt nevím, většinou je to metodou zkusmo. :-)
Díky, je mi jasný, že už si to nepamatuješ
Mě právě ta teplota barev přišla moc pěkná, tak jsem si říkala, jak jsi thoho docílila - a kouzlo bude nejspíše už v původních světelných podmínkách ![]()
Jinak já barevnost taky neupravuju, jen tu teplotu....
Můžu trochu plevelit? Z minulého týdne v Kaprunu
Tady jsem zkoušela mít nasazený i polarizační i šedý filtr. Foťák na kameni, já jsem u toho ležela na břiše.

A oblíbený hmyz

Víc je na Instagramu. Všechno je zatím neupravené, jen ořezy a maximálně srovnaný horizont, něco z mobilu, něco Nikonem
Plevel, já už na IG obdivovala
Fakt povedené fotky - moc se mi líbí ten odraz v zrcadle a klasicky voda ![]()
No, co si budeme povídat....odrazy a voda jsou velmi vděčné a fotogenické :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje