Díky za radu, myslím, že vím, co myslíš, jen se mi kousl čerstvě nainstalovaný zoner.![]()
Tvoje fotky jsou krásné
- možná to vyjde a taky se podívám aspoň na jeden den do Alp.
Díky za radu, myslím, že vím, co myslíš, jen se mi kousl čerstvě nainstalovaný zoner.![]()
Tvoje fotky jsou krásné
- možná to vyjde a taky se podívám aspoň na jeden den do Alp.

Ta červená to krásně osvěžila.
Jé, Mooserboden. Pekné, fotogenické miesto.
Ono vôbec fototuristika po priehradných múroch a nádržiach má tiež niečo do seba. ![]()
Jé, co se týče různých hmyzáků, tak jste moje spřízněná duše ![]()
Jen jsem sem nakoukla a prohlídla si pár posledních stránek a u tvých fotek mě napadla jedna věc. Velmi často fotíš na střed, zkus někdy ty dominanty posunout do zlatých řezů... Možná je to náhoda, ale pokud ne, určitě by to těm tvým, jinak pěkným, fotkám pomohlo.
Jako bych se slyšela :-) ... učím fotit kamaráda a pořád mu to tluču do hlavy..ale mám pocit, že se zrovna sešly fotky, které si o středovou kompozici "říkaly"...nemám pocit, že by vypadaly lépe jinak. Já totiž ten záběr většinou vyfotím na několikrát v různých kompozicích a pak vybírám. Ale jinak souhlasím, zlatý řez je zlatý řez... ![]()
Já jsem si to myslela, že je to náhoda, proto jsem zmínila, že jsem projela jen pár stran...
.
Však v pohodě, připomínky jsou vítány... :-) Pořád je , co se učit a vylepšovat.
To jsou nádherné fotky! ![]()
Něco na schlazení v horku
Dachstein o víkendu. Fotky jenom mobilem, takže kvalita nic moc, ale atmosféra tam byla úžasná.

Náhodou , mně přijde, že tyto podmínky zvládá mobil celkem dost dobře, samozřejmě to není na extra zvětšení..ale jinak moc pěkné. U té první bych trochu stáhla světla- bylo by ještě hezčí nebe a malinko projasnila stíny, jen velmi lehce , aby se prokreslilo to kamení a zároveň zůstalo tmavé.
Díky, vyzkouším :)
Jé, co se týče různých hmyzáků, tak jste moje spřízněná duše ![]()
Tak něco pro tebe...asi si ten makro objektiv budu muset koupit..pořád to není nějak ono.

krása...
Krásné. ![]()
![]()
Krasa. Byla jsem "kousek" od Dachsteinu pred par lety. Sli jsme na Adamekhutte. Prislo mi, ze jsi kousek od nej mela base camp (insta foto), nebo se pletu? My pak druhy den pokracovali na Hofpurglhutte, dalsi den zase k autu. Tehdy jsem nebyla vubec trenovana, tak jsem na tom prechodu malem nechala telo i dusi, ale byla to vazne nadhera. Zkusim najit fotky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.