S královnou jo? Tak hlavně že ne s Charlesem nebo jeho Kamilou :-)
Odlétáme v pátek. Dnes kvůli počasí jsou fotky jen dokumentační, žádná nádhera. Snad zítra by to mělo být lepší.
S královnou jo? Tak hlavně že ne s Charlesem nebo jeho Kamilou :-)
Odlétáme v pátek. Dnes kvůli počasí jsou fotky jen dokumentační, žádná nádhera. Snad zítra by to mělo být lepší.
Nádherné fotky, zejména ty vodopády a náladovka
Ale celkově jsou zajímavé s neokoukanými úhly pohledu ![]()
Já se snad v příštím týdnu konečně dostanu k těm HDRkám z června, tak pak kdyžtak něco postnu, zatím finiuju s praí a fotky čekají ve frontě ![]()
Tučňák je super!!! I vodopád ze všech stran...
A já mám pro vás esenci Českého ráje! :-)

Dokonalé!!!!

A zase jiný západ slunce

Přesně tuto fotku, z tohoto místa, mám z předloňska také :-). Nádherný kout republiky
.

to je uplne snova nadhera..
Poslední pohled na fjord před odjezdem z Norska. Ani se mně nechce...
Jen mobilem. 
To tvoje jen mobilem je lepší než moje mýdlovou krabičkou.
Byla jsem v Hornbachu a měla jsem s sebou starý foťák, tak jsem vyfotila okolí ze severu a jihu a pak mi možná naštěstí došla baterka.

náhodou komín je super, a ještě umíš docílit toho, že se ti nekácí!:-)
No, on se kácí sám od sebe, nejspíš vlivem poddolování.
Kvete mi tlustice

hezká, ani nevím, jestli jsemji někdy viděla kvést naživo
ještě trochu hmyzu z Norska..včela a pestřenka společně na jednom květu.
A speciálně pro Bleduli jedno norské nádraží 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.