moora Díky. Doufám, že něco přidáš ![]()
Já se o foťák teď tahám s manželem, byl jeho a fotil s ním vlaky
Ale ptáčči a zvířátka jsou hezčí. Moc to neumím, s nastavením bojuju, ale super je, že jsem často venku. A těším se na jaro!

moora Díky. Doufám, že něco přidáš ![]()
Já se o foťák teď tahám s manželem, byl jeho a fotil s ním vlaky
Ale ptáčči a zvířátka jsou hezčí. Moc to neumím, s nastavením bojuju, ale super je, že jsem často venku. A těším se na jaro!

Mulen teda ty mas ulovky! Pusticek? ![]()
moora jj puštíček (Z Olomouce Černovíra
), střízlíček a srnčátko. O spoustě ptáků jsem nevěděla donedávna, že existují a že jsou všude kolem nás ![]()
Mulen Ty jo, to je krása. A to normalně čekáš někde v úkrytu až přiletí ptáček nebo jak se to dělá?
brrr Děkuju :)) Jak kdy... Puštíka mám, když jsem šla kolem a všimla si ho na stromě. Na střízlíka jsem v lese ve sněhu málem šlápla (vyletovalo jich tam spoustu, jak jsem šla
) a srnečka mám, když jsem seděla pod stromem na číhané. Šel normálně kolem, podíval se na mě a zase odešel ![]()
Akorát nám teď odchází notebook, tak nemlžu ty fotky upravovat. A že by si to zasloužily, třeba ten střízlík..
Mulen teda, to jsou krasne fotky! Mne se vetsinou na cesty nechce tahat zrcadlovku, je to prece jen dost tezky, ale ted mam chut ji vytahnout a jit ven. Stacilo by chvili pockat na zahrade, na krmitka lita spousta haveti. Kdyz byl jeste snih, neco v nem bagrovala žluna, obcas tu mame i strakapouda.
Kokoska diky
To se máte, nam litaji jen sykory a vrabci. Jeden brhlik a dva zvonci jen občas.
Mám na ty ptáčky půjčený velký teleobjektiv a ten váží asi 2.5 kila ![]()
Mulen to uz je trochu dost, leda by mi to nekdo nosil. Kdysi jsme videli nejakeho Japonce, sel si s fotakem, a za nim takova mrnava ženička tahla stativ a nejakou obr tasku pres rameno. Od te doby muz obcas rika, ze je skoda, ze nejsem Japonka.
Kokoska chudera teda! Ja si to bohužel tahám sama![]()
to je škoda, že je to tu mrtvé (pomalu dočítám:)
Ani nevíte, jek je těžké fotit veverku
. Včera místo oběda.

Mulen Fakt máš můj obdiv, nejen za fotky, ale hlavně, že ty zvířata dokážeš najít.
Mulen Krásne fotky! ![]()
Mulen jj veverky jsou potvory, furt se melou![]()
nadherny fotky!
brrr viktorka_od splavu Biely kvet dekuju
Chvíli neposeděla!
Zvířata jsou super, je napínavý, co potkám příště. Může se stát, že nic![]()
Veverku máme taky, focenou teda jen mobilem ![]()
Fotky máš nádherný

Krásné fotky
, miluju veverky...
Catherinne krásná je
. Mobilem bych takovou nezvladla
euridike Catherinne diky :). Veverky jsou hrozně fotogenicke.
Sweet Potato Ryčinka je vlastně hrozně smutná fotka. My, když jsme v Praze, chodíváme na Malostranský hřbitov za Svatou holčičkou![]()
A když nikdo nic nepřidá, tak já jednoho čížka![]()

Teda, ty fotky zviřátek!!! ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.