Nemáš, bohužel. Výdrž by ještě šla, ale intenzita je problém i u mě.
Guerlain
jerry Tak to je opravdu promarněná šance.
Fleur nemala som tu možnosť cestou nadpäť, mrzi ma to.
Mitzi ta recenze na Herbes Troublantes ve mně po dvou ANO vzbudila takovou naději, dokud jsem ji nedočetla do konce. Škoda... Kdyby to byla nějaká AA, kde cena v poměru k množství ospravedlní malou výdrž, tak bych se asi nechala zlákat.
Mitzi ta recenze na Herbes Troublantes ve mně po dvou ANO vzbudila takovou naději, dokud jsem ji nedočetla do konce. Škoda... Kdyby to byla nějaká AA, kde cena v poměru k množství ospravedlní malou výdrž, tak bych se asi nechala zlákat.
Přesně. Kdyby to drželo aspoň jako Cologne 68, ale vůbec. Bohužel. Po dvou hodinách bych musela znovu aplikovat. Možná by líp držela na šatech, ale do kůže se vpije.
Mimochodem - zelenou AA Nerolia Vetiver jsem si loni koupila, moc mi voní, ale výdrž taky stojí za starou belu.
Mitzi Fleur Herbes Troublantes je nádherná. Kvalitní a má dna guerlain. Na poličce mi sice převažují slaďárny a tzv. "Velmi ženské vůně", ale tato to krásně vyvažuje. Já ji mám moc ráda na chvíle odpočinku, po migreně, po józe.. víkendová rána... ta vydrž není tak dobrá, ale vzhledem k výše zmíněným příležitostem mi to vůbec nevadí. Na oblečení drží lépe.
Petya Charmite Tiež ju zbožňujem, jedna z mojich naj.....
Biely kvet já ji ještě otestuji na oblečení, až bude možnost. Abych jí nekřivdila. Je opravdu skvělá, o tom není pochyb.
A já se zatím budu těšit na novou AA Rosa verde, ještě jsem ji nezkoušela.
Fleur Ten název se mi líbí, složení však až tak lákavé není, jsem zvědavá, co o ní napíšeš
Korsičanka Já od ní čekám příjemnou letní "sprchovací" vůni; svěží ovocné růže mám možná raději než ty ztěžklé oudem, ačkoliv nejvíc preferuji ty štiplavé, pikantní pepřem a pelargónií.
Fleur Já si kromě všech těch těžších (jako Tauer, Malle a oudovky) zamilovala Opus X od Amouage a od Penhaligon's Elisabethan Rose. Bohužel je tato v nové verzi už jiná i složením, ach jo!Stále ale čekám na nějakou překvapivě svěží a autentickou růžovou nebo žlutou
...nějakou novou Alegorií jsem zkoušela, ale nevím, jakou(ani mi nestalo za to, vytáhnout brýle)
- nijaké, obecné, slabé
Prosím, jaká je ta nová Peche Mirage?
Petya Charmite podle mě má něco do sebe.
Můj první test (7.2.)
První dojem je pozitivní. Má nádherný broskvový start včetně "kyanidové" vůně rozlousknuté pecky, což dělá ta kombinace s černým rybízem, která se určitě nebude líbit každému. Ale mně se to líbí moc. Rozvoní se do krásné květinově dřevité harmonie. Ale obávám se, že bych se musela opravdu "zlít", abych se dočkala nějaké ambry a kůže... testuji už druhý den a prostě smůla. Buď je to slaboučké na moje vnímání nebo to třeba nefunguje na mojí kůži, ale mně se vypaří ve fázi vonokvětky se santalem a dál už není nic.
ALE zrovna včera mi psala kamarádka, že jí zpočátku připadala ostudně jednoduchá, ale nádherně se na ní rozvinula. Takže asi je nutné zkusit na vlastní nos :) Rozhodně za zkoušení stojí.
AA Rosa Verde je na mně docela průšvih, okurkově zelená (a to ve variantě lák z kyselých okurek a melounově nasládlá salátová okurka) s kovovým podtónem a tvrdou nezralou hruškou. Neoslovila mě ani na papírku, i když na něm byla o něco lepší.
Fleur oh, tak tos to tedy nevyhrála
alibi A nedá se to svést na tester, když jde o takhle čerstvou novinku.
Poctivě jsem se snažila najít tam alespoň něco z toho, co zaznělo v dosud pozitivních ohlasech, ale opravdu ne. Papírek jsem vyhodila před chvilkou, ani na něm se mi nakonec nelíbila, ale stejně už nebyla moc cítit.
Fleur To ani nebudu nikde zkoušet. Už jsem na parfumo četla více negativních recenzí.
Korsičanka Ale vždyť víš, že vyzkoušet musíš vždycky sama (i když v tomhle případě jsem si téměř jistá, že líbit se ti to nebude; už jsi zvyklá na jiné grády).
Nejnovější komentáře k vůním

Nejnovější články
Captives – zajatci parfémového průmyslu
Excense 2025

Parfémové zhrnutie roku 2024