Miru Hodně rozporuplné recenze - u znalců na parfumo propadák
Flakon samozřejmě top, ale vůně prý plochá, s malou výdrží a růžový marmeládový sirup.
Guerlain
...hmm, ani mě to nepřekvapuje. To složení taky žádné novum...
Přitom kdyby to neošidili, tak by to mohla být hutná poctivá elegantní vůně.
Miru Jako ty dřívější![]()
Mě štve ta uměle vytvářená exkluzivita.
...jo, přesně.!
Dělaj z toho "bohviečo" a je to podprůměrnej mainstream. No, to i jiné značky.
Ale ta jejich řada v hranatých flakonech je dobrá, teda převážná většina z těch vůní
A ako je to s tým výročným Shalimarom?
(Inak teda, Nuit d'Amour som mala tiež len za takú milú páčivku a ako po nej fňukám....asi tú Amour Celeste potrebujem skúsiť...aj keď pri tejto cene asi len skúsiť, no).
Kdo znáte, prosím, napište mi něco o vůních
(včetně eventuálních rozdílů v koncentracích) -
Jardins de Bagatelle
Chant d'Aromes
Vol de Nuit
Jicky
(některé jsem zkoušela, ale je to už dávno...)
![]()
Kolik nyní stojí 100 ml z řady L'Art et La Matière v Pařiži?
Linda 330 euro. 50 ml 235 euro
blackviolet děkuji
Zkoušel už někdo novinku Tabac Sahara?
Podle popisu bude asi gurmánská, ale třeba ty maliny moc nepřesladí
.
Fleur Obrnila jsem se trpělivostí, neb k nám určitě také dorazí. Jen ten zvědavý šotek v mozku mi stále domlouvá, ať koupím na parfumo alespoň odstřik
Měl velmi pochvalné recenze i od "starousedlíků". Teď už se trochu horší...
Korsičanka Mně připadá, že ta řada trošku ztratila původní provokativnost ve prospěch líbivosti, ba přímo líbeznosti (například srovnání Ambre Éternel s Ambre Samar). Ale nevadí mi to, i tenhle druh vůní je zapotřebí.
Fleur Asi jo, já je takové zrovna nepotřebuju, ale tahle mě zajímá. I když píšou, že se kloní také k líbivosti ve stylu Oud Maracujà a podobných.
...teď cpou maliny skoro všude...
No, dalo by se to udělat sofistikovaně i s hloubkou,
ale ab to nebyla sladká líbivka..?.
Fleur Ambre Samar už jsem měla asi pětkrát v košíku. Zatím odolávám a myslím, že do konce roku na tu klávesnici upadnu... na vyzkoušení novinky se moc těším.
...a jak ji, prosím, vnímáš?..
Zkoušel už někdo novinku Tabac Sahara?
Podle popisu bude asi gurmánská, ale třeba ty maliny moc nepřesladí
.
...teď mě vlastně napadlo, že kdyby ta malina byla nesladká, nebo jen ohlazená něčím velejemně nasládlým a zbytek ingrediencí/kompozice by byl nesladky a hustý a nutný, byla by to hodně dobrá vůně.!.
( Ve Fleur Danger je také malina, ale je jen minimálně vanilkovonamléčněle nasládlá a v kombinaci s kovem a ultra hladkými dřevy je to super, takové jakoby fluidně husté...)
Jestli do toho ale narvou hodně cukru...
Mitzi
...a jak ji, prosím, vnímáš?..
Zatím jsem ji testovala jen opakovaně v obchodě a prostě je to pro mě láska na první přivonění (prostě láska, já nevím proč, ale vím, že TO doma nemám a unosila bych ji). Jenže pak mi dojde, že doma mám dalších XXX a uklidním se ![]()
Ale jen na ni vzpomenu a ZAS ji potřebuju. Už od června zápasí emoce s rozumem :D
Mitzi Já odstřiky Ambre Samar darovala, nějak nebyla pro mě
Ale tu tabákovou malinu jsem odklikla - opatrně 5 ml. Budu ráda ale, když dorazí do půlky února![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“