Fleur ďakujem, ak má na citrusový charakter výbornú výdrž, to ma teší, možno sa niekedy dostanem k odstreku, Tauera mám rada![]()
Tauer Perfumes
Fleur děkuju na nasměrování na Vavavoom, ani by mne nenapadlo, že tam Nexin budou mít. je to návrat k "mému" Tauerovi. už mi taky hnízdí na poličce
Miru na mě se ta pyramida převrátila... nejřív vnímám dřevo, na třísky rozcupované (tužkocedr), a mech, podbarvené tím klasickým tauerovým drhnoucím ambro-kosatcem. teprve po čase přijde oblé hladké bělostné mýdélko (takové neurozené, není načančané přebytkem květin) a mýdlové bubliny a teprve nakonec citrusy, ale takové abstraktní. ona celá ta vůně je taková abstraktní, jakoby se z přírody (a možná bílého pižma) pokusil vytvořit něco, na co jiní potřebují "molekuly". nejzajímavější je, že záleží na vzdálenosti nosu od zdroje :), takže těsně u kůže vůni vnímám jako důvěrně známý les těsně u půdy, kdežto už pár centimetrů od kůže se rozpíná jako povětří s nasládlými závany
edit: a potvrzuju podobnost s L´Eau
..děkuju!, v každém případě Vaše recenze zní velmi zajímavé...
...rozdílně, zrovna tak, jak rozdílný je každého soukromý vesmír...
(a má ta vůně hustotu, hebkost, hloubku?.)
Miru hloubku i hebkost ano, jako intimita
slovo hustota bych spolu s touto vůní nepoužila, protože je vzdušná
...i to zní dobře...
Radosť veľká preveľká, budem hrdou majiteľkou Andyho bielej limitky Nexin![]()
milacka Vítej do klubu, sestro![]()
Korsičanka ďakujem sestra, som zvedavá na dojmy z vône, kúpila som posledný kus z Vava![]()
milacka Aha, tak to už asi ani nemá cenu odpoledne zkoušet ![]()
. Přeju ti ho![]()
milacka gratuluju![]()
Renusatko Korsičanka alibi ďakujem, dodatočne som si darovala darček k narodeninám, nedalo sa odolať.
milacka Tak ještě taky dodatečně hodně zdraví, vitality a dobré nálady. Lásku máš ze všech stran a vůní taky pár, čili jsi šťastná žena!![]()
Renusatko Korsičanka alibi ďakujem, dodatočne som si darovala darček k narodeninám, nedalo sa odolať.
Korsičanka ďakujem krásne, dojala si ma![]()
milacka Všechno nejlepší k narozeninám a ať se ti vůně líbí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje