cinkja
Za flakon
Kdyby tam byl aspoň extrait...
Chanel
zdensy Ho za něco vyměň-ne? Takové Narciso bych vypustila![]()
cinkja , děkuji
. Asi o pětistovku více než u Chanelů.
Korsičanka , už jsem ho vyřadila, nechám to na příležitostný nákup. Když jsem ho dříve měla, byl často chválený
.
Delina se mi také moc líbila, ještě že jsem nezkusila Delina Exclusif. Jsem nemocná v posteli a nevím, co bych. Tolik času jsem už dlouho neměla ![]()
zdensy Jo, jak je člověk zavřený doma s netem, je to nebezpečné![]()
Korsičanka , extrait by byl taky, 30000$ za necelý litránek

zdensy Však já ho viděla
To byl jen povzdech.
Korsičanka , na obrázku vypadá jak roztomilá třicítka, vlastně patnáctka![]()
zdensy Ale Chanel má červený fl. EdP vlastně jen o 23Euro dráž než ten průhledný![]()
Korsičanka , aha, a v dolarech o 25. No nic, řídím se pravidlem nakupovat ráno, to většinou nic nechci![]()
zdensy Zajímavé![]()
Cenu jsem viděla v nějakém katalogu myslím FAAN) a ani jsem netušila, že je v těchto verzích. Tak ještě lepší ![]()
Mám asi "blbý" dotaz: myslíte, že by se ta pětka v červeném flakónu mohla objevit třeba na Notinu nebo Elnino? Bývají tam někdy ty limutované edice? Včera jsem ten flakón viděla naživo a je božský. Ovšem cena je fakt teda příšerná...
Tana1112 Kde konkrétně jsi ho viděla, Táni?![]()
Korsičanka V Douglasu. Je úžasný ![]()
Tana1112 To vím, že v D. Ale v pražském asi ne, že?![]()
Korsičanka Ne, v Ostravě. Ale podle mě bude i v pražském, když už dorazil i k nám ![]()
Mám asi "blbý" dotaz: myslíte, že by se ta pětka v červeném flakónu mohla objevit třeba na Notinu nebo Elnino? Bývají tam někdy ty limutované edice? Včera jsem ten flakón viděla naživo a je božský. Ovšem cena je fakt teda příšerná...
Těžko říct. Občas se objeví celkem cokoli, takže vyloučit se to nedá.
Flakón je opravdu překrásný. V Chanelu vychází na nějakých 3.990 Kč, což je malinko lepší, než u nás nasazené ceny.
Tana1112 feelunique má dodnes zľavu tučím 15% a má aj tieto červené chanely.
Ja skôr potrebujem vedieť, či sa EdT vyrába v niečom inom, ako tom hranole s čiernym vrchnákom (mimo kabelkáčov teda), či má zmysel hľadať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje