Chanel

22. srpna 2014 16:07
Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 21. března 2019 08:22

Dalia 

...asi tak...

Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 21. března 2019 08:23

...mě by strašně lákalo zkusit tu novou 1957. Ale když většina píše, že je intenzity spíše intimní..?.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 21. března 2019 09:06

Miru Za vyzkoušení určitě stojí, nosím ji už týden a líbí se mně víc a víc. Co se intenzity týká, určitě není bůhví jaká, vůně se opravdu drží víc při majitelce, do prostoru moc nejde. Ale když se s ní průměrně navoním, což jsou u mě tak 4-6 střiků, a dojdu k manželovi, tak hlásí, že voním. A taky se mi zdá, no nezdá, při tom mém týdenním používání už jsem s ní prostouplá a cítit je docela slušně. 

Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 21. března 2019 09:53

Poéma 

...tak jsi mě navnadila dost.

Ono intenzitu snesu menší, spíš mi vlastně jde o výdrž...

No.5 také není prostorovka, ale drží na mně dlouho, a Coco Mademoiselle ještě déle.

Díky

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. března 2019 10:38
Reakce na Miru:

wendulka 

Je to prostě příjemné, být chvíli v klidu ohledně nové vůně....

(to se ale nevylučuje s tím, že zkouším ráda)

Vím přesně, o čem mluvíš.

Jinak co se týče té intenzity a výdrže. To je tak strašně individuální záležitost, že si musí každá zkusit sama. Mně třeba 1957 v tomhle ohledu přijde naprosto srovnatelná s červenou pětkou...​

Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 21. března 2019 10:40

wendulka 

...tak to je dobré. Však už jsem dala poptávku

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. března 2019 10:49

Miru 

Ale jak říkám, to je můj nos. Je fakt, že spoustu vůní, které já vnímám intenzitou a výdrží jako průměrné nebo lehce nadprůměrné, ty pak v 70 procentech případů označíš jako tragickou. Takže jsem napjatá. Já si svůj odstřik 1957 bohužel až během příštího týdne, takže jsem sama zvědavá, jak se mi bude nosit, až se navoním opravdu pořádně.

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 21. března 2019 11:53
Reakce na Miru:

...mě by strašně lákalo zkusit tu novou 1957. Ale když většina píše, že je intenzity spíše intimní..?.

​Intenzitou je naozaj skôr intímna, drží sa pri tele, ale je krásna...

Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 21. března 2019 11:54

Biely kvet 

...že je krásná, věřím, nepochybuji!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. dubna 2019 22:09

Vnímáte, prosím, někdo rozdíl v koncetracích u Chance? Děkuji předem, jestli někdo odpovíte ...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 19:11

Píši sem svou zkušenost s vlasovou mlhou Chance - je výborná! Kdyby někdo váhal, jestli si ji pořídit ... doporučuji!

Jinak jsem si pořídila vlasovou mlhu Coco Mademoiselle, ale ještě jsem ji nezkusila. A na cestě mám Chanci Tendre (Edt + mlha), na které jsem zvědavá.

Offline Korsičanka blogger
13322 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:04

Dalia Hair Mist Coco Mad. je prý slabší, říká snacha, jíž jsme ji darovali. Nezkoušela jsem, ale myslím, že to tak musí být - přece nejde o EDP či extrait Ale vůni myslím dobře podepře - jako jsme si tu psaly o mlíčku No.5:))

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. dubna 2019 20:07

Korsičanka Chci ještě mlhu k N°5, ale koupím ji až později. Škoda, že k některým Chanel vůním není - Coco Noir, Allure Sensuelle ... 

Určitě vůni dobře podpoří. Mám takovou zkušenost alespoň u Chance a J´adore. No a co se týče Angela, tak u něj je mlha pořádný silák. Jiné jsem zatím nezkusila.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. dubna 2019 12:06

Prosím, jak vnímáte rozdíl mezi verzemi EdT a EdP u klasické Coco?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 17:53

N°19 Poudré

V měkoučkém objetí …

Z jemně citrusově nahořklých tónů se vyloupne příjemná květinová nasládlost, v níž se špetka jasmínové omamnosti snoubí s hebce semišovou osobitostí kosatce. Postupně se přidává poprašek pudru a prvotní zářivost je utlumena do pastelových tónin. A to vše podkresluje decentní dřevitý akord, který je takovým malým puncem elegance v jinak snově romantické kompozici.

Offline Miru
16169 příspěvků moje polička 20. dubna 2019 13:03

Máte někdo zkušenost, resp. Vy, kdo máte Chanel No.5 Red Edition,

kupovaly jste si teď někdy novou klasickou Chanel No.5 EdP, zda je opět "tvrdší" oproti červené, nebo je téměř stejná.?, resp. jak se vyvedla klasika, nejnovější šarže v nečerveném flakonu?

(červený je prý pouze vánoční limitka)

Offline blackviolet
3429 příspěvků moje polička 26. dubna 2019 20:09

Cervanek Riviera, tak to jsem zvědavá. Už jsem o té novince slyšela, ale prodavačka si nemohla vzpomenout, jak se bude jmenovat .

Tak ony i ty první tři jsou vlastně limitky, každý rok přibude nová a časem některé zmizí. Asi se budou řídit tím, jak se budou prodávat.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. dubna 2019 23:47
Reakce na blackviolet:

každý rok přibude nová a časem některé zmizí. Asi se budou řídit tím, jak se budou prodávat.

Taky myslím, že to udělají takhle.

Jsem ji teprve teď konečně přidala do databáze.

Od pátku jsem zase nějak mimo.​

Offline Paris
příspěvků moje polička 29. dubna 2019 05:44
Reakce na Cervanek:

Příští destinací Les Eaux de Chanel bude Riviéra

​Tak s tímhle jsem tedy nepočítala.

Radovala jsem se, že mám konečně na poličce všechny 3 cestovatelské. Tak můžu jen doufat, že nebudu nutně potřebovat i tuto.