choco a prosím tě, v čem to není ono, velké/ male/ nesedí? Já jsem si na ně myslela..
edit už jsem dočetla odpověď pro candance
choco a prosím tě, v čem to není ono, velké/ male/ nesedí? Já jsem si na ně myslela..
edit už jsem dočetla odpověď pro candance
Ounz jen doplním info, já nejsem v horních partiích příliš obdařena, ale asi mám poměrně široká ramena, záda, proto jsem vnímavá k těm švům (např, raglánové rukávy můžu mít klidně s/36)
objednala jsem si dvoje šaty a výsledky dopadly přesně opačně než jsem čekala :-)
choco děkuju moc za info :)
Ounz ja jsem si je objednala, jsem hodne obdarena a 36 je v pohode, bezne mam38.
Jsou krasne.
Jsou hodne dlouhe, musela jsem je poslat dal.
Antje díky za informace :)
Ounz kup si je, jsou jeste hezci nez na obrazku a maji kapsy!
Nabízím parku COS, měla jsem jí jednou na sobě. Je krásná, ale nesedí mi barva. Barva na produktovce ale neodpovídá, je tmavší jako na fotkách. Velikost S/XS.
Kupovala jsem ve slevě za 1900, nechám za 900 + doprava.

monis chmm.. Na tuhle parku jsem pořád koukala až mi utekla..Strašně intenzivně uvažuju, jestli ji potřebuju... Krásná, říkáš...
Dej mi tak hodinku prosím, dám vědět!
Je to takový ten polyester trochu trčavý, žejo? A prosím není moc veliká, jsem XS určitě, občas mají i ty největší velikosti jak na slona..
Pavlena ten materiál je něco jako taft, pevná splývavá látka. Zapnutá přes prsa má 54 cm.
monis Já bych si ji vzala! Kdyby na mne zbyla
monis mno. Ja uz tu hodinu pretahuju, ale rozhodla jsem se, ze beru..! PardonEDITH4B Sweet Potato .. Jaky prepravce je pro tebe nejlepsi? Beru cokoliv mimo ceskou postu. Doladime po SZ, jo?
Pavlena užij si ji![]()
Pavlena tak mi prosím napiš, pokoušela jsem se ti odeslat zprávu a nějak se mi to nezobrazuje v odeslaných![]()
Nechtela by nektera Tomsky vel. 39? Tyhle jsem si poridila jako rezervni k prvnimu paru a ony jsou porad jak nove. 1100 Kc + doprava.

Nechcete někdo šaty M&S, vel 8 (36), hořčicově žluté, barva odpovídá spíš na té celkové fotce.

Sweet Potato ráda bych slyšela , že si šaty někdo koupil, v opačném případě bych o nich uvažovala. Tedy kdyby neměly ty knoflíky. Mám fobii. Ale už studuji jejich odstranění. No mám velké dilema.
Tak Betty Hm, pro mne ty knoflíky byl zajímavý prvek, je to hezky vypravované, jsou potažené tou látkou. Funkční ale nejsou, respektive, rozepnout by šly, ale není to potřeba, takže jejich odstranění nic nebrání.
Sweet Potato Kamarádko, rovnou se přiznám, že čekám jestli se nepřihlásí někdo další, aby mi případný černý petr nezůstal v ruce. Je možnost , že mi nebudou. A prosím, při výšce 167 cm budou pod kolena? A cena? A omlouvám se za elaborát, napsala jsem SZ, ale evidentně to neodešlo. Děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.