eM já se doma večer změřím a dám vědět. Díky
COSí jarmark
AranelJá si myslím, že bude, uvidíš! Ono je blbý, že pak budeš chtít furt něco, ale mně třeba asi tak 95procent věci nesluší, je to takové příliš velké na mně.
Catherinne Jasně, napiš. Já jsem stejně na prodloužený víkend fuč, tak to nespěchá.
ráda bych opět poslala do oběhu úžasnou COSí sukni, ze které jsem bohužel "vyrostla":-), jakožto druhá majitelka zodpovědně prohlašuji, že je v perfektním stavu, nošená minimálně, nepraná. vel. 34 a odpovídá, na pas max 66-68 cm (pas je pevný)
bohužel nemám možnost udělat lepší foto, ale snad si ji budete pamatovat

edit jo je to ta vlněná, ne uplně do horka a cena je 700,-![]()
Vyřízeno.
Karja Na mě taky, ale když to má Catherinne... ta je fakt útlá.
Catherinne 9. by mělo vyjít. Zapíšu si to.
Aranel Přesně, já si myslím, že právě tyhle sednou!
Catherinne boze ja chci ty druhy!! Jeste jsem je stihla?? Mam je onoseny a jsou to moje nejoblibenejsi...!
Pavlena stihla! ![]()
Catherinne
a vycka vyzvedavka treba do konce prazdnin? Rysuje se mi cesta do Phy, ale zatim nejista. Penize poslu klidne hned, jen se mi nechce zivit zasilkovny, nespecham na ne tolik.
Pavlena tak jestli nespěcháš, tak počká, jestli je nechceš na léto ![]()
2x neCOS:
pouzdrovky Marks&Spencer, velikost 12 regular, nenošené, za 200 + zásilkovna

A bílá bavlněná sukně, neprůhledná, je to taková silnější vzorovaná bavlna, Orsay, velikost 38, nošená max 2x, 150 + zásilkovna:

Edit. prodáno
jerry jé, skoda, ze to tu nesleduju, ty cerne saty jsou super, mela jsem je a znicila je...
vyřízeno
AranelJá si myslím, že bude, uvidíš! Ono je blbý, že pak budeš chtít furt něco, ale mně třeba asi tak 95procent věci nesluší, je to takové příliš velké na mně.
Tak uzavírám obchody Catherinne , ty šaty mi jsou trochu větší v hrudníku, ale vlastně mi to je příjemný. A ta viktorka_od splavu sukně výše už je taky moje ![]()
Aranel No super, tak doufám, že nám ukážeš někdy fotku! Vždyť já to stejně nemám kam nosit a hlavně se pak dostávám do takové bludný spirály, jakože ehm jaane tak sukně na podzim, by se mi hodila, ale nemám k ní vlastně bundu, taky zimní bunda by se k ní hodila a jsem v haji:-D.
vyřízeno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje