rocky ano,je tvoje..večer napíšu![]()
COSí jarmark
Maureen Ahoj, o šaty mám zájem. Omlouvám se, že jsem se neozvala hned, teprve teď jsme přijeli z výletu.
Karja Ahoj, kdyby něco, budu na tebe myslet a ty šaty ti přenechám. Cihala jsem na ně ve výprodeji a jak pořád Přemýšlela kterou si vzít vel, byly pryč. A teď mi maureen seslalo samo nebe. Moc se mi líbila v nich pavlena, ale ta je dost stihla a vysoká. Já mám 165 cm a 55,8 kg, tak nevím jestli na mě nebudou malý.
Co se týká těch červených plavek, tak ta kytka se dá odepnout. Jo a tehdy na fotce jsem na sobě měla plavky vel. M.
rocky Myslím, že ti malé nebudou, ten COS to má hodně nahoru ty velikosti;-). Jj, no bez kytky byly mnohem levnější a myslím, že bych ji stejně nenosila, tak uvidíme.
Sukně,plátno,vel.36 za 400,- včetně Zásilkovny...v pase se dá zapnout na dvě velikosti - buď 34 cm a nebo 37 cm - dle dírek. Celková délka je 80 cm...nevyžehlená,vytažena ze skříně..

Maureen ja bych si ji prosim vzala:-)
viktorka_od splavu ano,je tvoje...pošli,prosím,SZ s údaji...zítra odešlu![]()
Karja Promiň, šaty maureen se nechávám, moc se mi líbí. Dokonce i můj manžel na ně rekl : nech si je, a to už je teda něco ![]()
Karja a co plavky, dobrý? Jsem si mezitím objednávala černé, a rovnou v L-ku, ale musela jsem je vrátit, pěkné sice byly, ale pro mě nepraktické a trochu volnější.
rocky Ještě jsem si je nevyzvedla ze zásilkovny. Ale doufám, že mi budou, cítím že současné asi celou sezónu nevydrží:D.
To je dobře, že šaty sednou. Já podobné černé mám a myslím, že bych dvoje stejně příliš nevynosila.
Karja děkuji, ale já je stejně nemám kam nosit, ale upřímně mrzelo by mě, kdyby je nemela![]()
rocky Jj, to je vůbec nejlepší, nakupovat a nemít to kam nosit:-D. Je mi to nějak povědomé:D
Nechtěl by se někdo ujmout nenošené Mango sukně? Ten pas prostě nezhubnu :)
Velikost 38, pas 39 cm, délka tuším 86, ale to bych případně ještě změřila. Za 500.

Prosím tě, má kapsy?
Nechcete někdo tyhle Birkeny? Jsou téměř nenošené, zbytečně mi tady leží, já na ně prostě nejsem typ :-).Velikost 36, za 600,- Kč. 
Kdyby se na někoho ta modrá Mango sukně nedostala, tak je volná i u mě - mně je naopak velká![]()
M, pas 38 cm, délka 90 cm, kapsy má:)
edit: prodáno
999v 38 je nemas? Ja uz mam svoje skoro znicene a nosim je porad.
Candance To nemůžu sloužit :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje