Šaty, velikost 42, výborný stav, 800/kus + zasilkovna

Mohla bych poprosit, jak jsou dlouhé? Připadne i o rozmery toho vrsku a pasu?
chocholka pruramky 47 cm, pas 43 cm, délka 126 cm.
Prodáno
Mini ráda se jí ujmu ![]()
chocholka pruramky 47 cm, pas 43 cm, délka 126 cm.
mam to podle cm na hrane a bojim se, ze by byly male. Tak nic, ale diky za zmereni.
Vincenzina diky! Napsala jsem sz
Mini Vincenzina safra, pozdě jsem přišla! Kdyby náhodou, tak se stavim do fronty :)
Nechce někdo tyhle šaty? (jsem líná je fotit, ale měla jsem je na sobě jednou, takže jako nový)
Velikost M - potřebovala bych L který tenkrát neměli a já se spolehla že jsou volný, jako jsou, ale líp bych se cítila v ještě větších.
600 plus pošta? nebo přinesu po Praze.
já bych je asi brala... máš je někam pod kolena aspoň? (mám 175, tak abych je neměla mini)
Já je mám do půl lýtek (165cm).
Milé dámy, posílám odkaz na Vinted, vpustila jsem dceru do vyřazeného šatníku (zatím pouze botníku) a zde je prozatimní výsledek. To be continued..
(cenotvorba je taky v rukou dcery, pokud něco přestřelí, tak se rovnou omlouvám..)
Pavlena ty věci nechci, ale chci tvoji dceru;)
Karja
(abych teda nekecala, jedou v tom ještě s dcerou mého drahého, společná práce..
)
Není to COS, ale aby nabídka nezapadla, dávám ji sem.
Přišly mi džíny (ano, další, nekomentovat, prosím :-D), Levis Wedgie, ale netrefila jsem velikost. Jsou to 26/28. Koupila jsem je za super cenu (1.250,-), tak mě napadlo, jestli by se někomu nehodily, než je pošlu zpět.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.