Catherinne Barvu asi nikdy nevyfotíš přesně, to bych se nebála, ale mně na produktovce přijdou mnohem delší.
COSí jarmark
Sweet Potato Catherinne takze ktera z vas si je vezmete ? :)))))
Budem to tu trocha tapetovať, lebo triedim skriňu. Nie je všetko COS, no, ale tak hádam sa to "vstřebá".

Blúzka COS, veľkosť 44 100% polyamid, výborný stav, 20€/480CZK

šaty COS, taký tn ich hrubý materiál, 97% bavlna 3% elastan, materiál v poriadku, farba ale už trochu vyblednutá od slnka, á 10€/240CZK

Letné šaty H&M, perfektný stav, veľkosť L 80% bavlna 20% PES, 20€/480CZK

Marimekko výborný stav veľkosť 44 54% bavlna 46% ľan 30€/720CZK

Metamorphoza perfektný stav - použité raz, veľkosť 3XL / US16 97%bavlna 3%elastan 50€/1200CZK
sú to tieto, len v zelenej farbe:
https://metamorphoza.com/de/products/oversize-shirt-dress

White Stuff model Lucy, výborný stav, veľkosť 44R, 100% organická bavlna 30€/720CZK

šaty Max&Co, stav veľmi dobrý, akurát sa mi na to chytili vlákienka z bieleho sveta a som lenivá to odstrániť, veľkosť M, 86% bavlna 11% polyamid 3% elastan - 10€/240CZK
zo zadu pri krku viazanie na mašľu

Tatuum topy, veľmi dobrý stav, veľkosť 44, 53%PES 47%viskóza, á 10€/240CZK, alebo vymením za biele v dobrom stave veľ.42 alebo 40 - pokojne všetky 3 za jeden

Tatuum topy, veľmi dobrý stav, bordové veľkosť 42, biele veľkosť 44, 100% viskóza, á 5€/120CZK

Top Next Maternity, výborný stav, veľkosť 16/44, 100% viskóza - pribalím k niečomu, alebo na výmenu za niečo - vzorky, čokoládu, dohodneme sa

sukňa Next Maternity, nikdy nepoužitá, ešte s visačkou, veľkosť 14/42, 95%PES 5%elastan - 10€/240CZK

sukňa Mamalicious, výborný stav, na bokoch nazberaná, veľkosť XL, úplet pocitovo ako bavlna, ale zloženie 60% PES 35% viskóza 5% elastan - 5€/120CZK
zboku:

šaty Answear.Lab, perfektný stav, oblečené raz, veľkosť L, 100%viskóza - 20€/480CZK

šaty H&M Basic, nosené ale v dobrom stave, veľkosť XL 65%viskóza 30%PES 5% elastan - k niečomu pribalím, alebo za niečo vymením
uff, snáď všetko.
Poštovné - ideálne na kód Zásielkovne, alebo ako sa dohodneme, prípadne sa chystám na niektorý z Brnenských zrazov - ale to neviem naisto, kedy mi to vyjde, osobne v Bratislave.
Sukně COS, černá, plátno (100% bavlna), vel. 44, celková délka 80cm, vzadu do gumy. Kapsy v bočním švu.
400,- plus příp. poštovné

Sukně COS,tmavomodrá,dá se prát..materiál syntetika,nemačká se,žehlit netřeba..celková délka 90 cm-pas 34-zadní polovina do gumy-vel.36
Málo nošená,cena 700,- ,přes Zásilkovnu..

Maureen nemáš produktovku, prosím? Je to ta podhrnutá sukně, co má i Catherinne ?
Pavlena ano,je to ona...
...mám ji už asi rok,nejde dohledat...ale vypadá přesně jako spodní část těchto šatů..i materiálově...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY