VIP styl

03. října 2016 17:08
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:19

Kokoska proč? mně by se to právě moc líbilo  nebo myslím, těžko říct, jak to vypadalo naživo.

Offline Dadoo
11667 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:19

Kokoska Já mám khaki moc ráda, ale tady mi taky nějak nesedí. Spíš asi vzhledem k příležitosti.

A dnešní černé šaty Megan jsou nádherné, ale zase, přijde mi to na danou příležitost trošku mimo. Kdyby byly v jiné barvě, bylo by to lepší. 

Ale oboje šaty se mi líbí moc i Megan v nich. Jen barevně to mohlo být lepší.

Offline Kokoska
34841 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:24

nolita Občas je to taky o odstínu, třeba některé tóny fialové nemám ráda, jiné mi nevadí. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:25

Dadoo ony nebyly černé, někde to psali. ale tmavěmodré. černou nosí královská rodina většinou nebo vždy jen na pohřeb.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:33

Dadoo  tady je to vidět na fotce č. 9. mně přijde, že tam mezi ty uniformy právě tak pěkně zapadá.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:38

Meghan se mi v těch olivových šatech moc líbí, ale někde psali, že ostatní dámy se držely bílé a světle modré. Takže jestli to byl dresscode, tak Meghan palec dolů...

Ty navy/černé šaty jsou krásné, ženské, vznešené. Kate vypadá vedle ní v těch kabátošatech jako vedoucí účtárny.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 14. července 2018 22:11

Ty tmavý šaty jsou pěkný. Takovej dior new look trochu. Ale na všech fotkách má dost divnou neplechu pod prsama, co to je? podprda? korzet?

Taky se mi zdá zvláštní, že při všech příležitostech, kdy jsou ostatní dámy ve světlejch barvách, Meghan je ostentativně v tmavý. Chce se odlišovat asi.

Ale pořád lepší odlišnost, než outfit pro Wimbledon. Mně se ty špičatý boty čouhající z dlouhejch zvonů odjakživa strašně nelíběj 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 14. července 2018 22:34

barbucha Mně teda na tom outfitu Meghan z Wimbledonu nejvíc ruší ten nesoulad v odstínem košile a kalhot. Košile má sněhobílou studenou a kalhoty jsou krémové v teplém odstínu. Fakt mi to k sobě nesedí.

Offline notna
9414 příspěvků moje polička 15. července 2018 01:24
Reakce na barbucha:

Ty tmavý šaty jsou pěkný. Takovej dior new look trochu. Ale na všech fotkách má dost divnou neplechu pod prsama, co to je? podprda? korzet?

Taky se mi zdá zvláštní, že při všech příležitostech, kdy jsou ostatní dámy ve světlejch barvách, Meghan je ostentativně v tmavý. Chce se odlišovat asi.

Ale pořád lepší odlišnost, než outfit pro Wimbledon. Mně se ty špičatý boty čouhající z dlouhejch zvonů odjakživa strašně nelíběj 

Tohle je perfektní! Škoda, že jsem neviděla fotku s nasazeným kloboukem.

Offline notna
9414 příspěvků moje polička 15. července 2018 01:26

...pardon, chtěla jsem dát jen tu poslední fotku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. července 2018 10:04

notna mně by se to líbilo, kdyby necourala nohavice po zemi 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. července 2018 13:17

Myslíte,že tyhle široký kalhoty můžou vypadat dobře i bez podpatku? Mně se totiž dost líbí,ale podpatky na běžný  chození nee... nějaký tip na sik kombinaci?

Offline Miru
16744 příspěvků moje polička 15. července 2018 15:35

Ava 

Oxfordky

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 15. července 2018 15:46

Ava ten klobouk si říká o psí dečky. :) Jinak mi ten outfit přijde bezvadně promyšlený na Wimbledon, připomíná to tak čtyřicátá léta, přitom je to současné.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. července 2018 21:09

kate se asi zhlédla v amal , ale sluší jí to.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:13

Jiná Realita Taky jsem to sem chtěla vylepit. Za mě asi její nejpovedenější outfit, ta žlutá je boží, strašně jí to sluší a konečně vypadá proporčně. 

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:25

MP Meri jj, poprve kdy muzu rict ze se mi Kate skutecne libi, je krasna. jinak byva upravena, prijemna a lehce disproporcni.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:40

Zlutou nesnasim, proporcni hezkou postavu ma dle meho vzdy, ale strih ji sedne

Offline whiskas
21042 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:50

Tak Kate je disproporční ? Hmm, doteď jsem si vždy říkala, jakou má nádhernou postavu, úžasné vlasy, většinou se mi líbí i obličej, outfit a teď vidím, že už asi dost blbě vidím. 

A její poslední outfit zde, se mi líbí velmi a ona v něm neméně.