whiskas skoro vždycky, má ultra úzké boky a široká ramena a i docela delší trup (to má i pippa, ale víc). pokud si obleče cokoli na tělo, vynikne to. časem se to zlepšuje, protože asi jak má čím dál víc dětí, má ty boky širší. ale tohle je docela vypovídající foto.
VIP styl
Jiná Realita tak spis velmi stihla, disproporcni si prece jen predstavuju jinak...
Jiná Realita To nebude postavou ale konkretnym oblečením. Tieto šaty by urobili disproporčnú postavu aj z dokonalej postavy.
paktofonika Taky se mi zdá, že zrovna tyhle šaty jí tedy spíše škodí. V těch se mi také nelíbí.
whiskas Ak by bol ten priečny pruh vyššie v páse tak pohoda podľa mňa.
no nemá smysl se hádat, pokud to nevidíte teď, ani na těch šatech, ve kterých by žena, která boky má, vypadala úplně jinak (i když by opravdu neslušely nikomu). kate prostě nemá boky, tedy teď už nějaké má, ale dřív neměla. její postava je výrazné V. má ramena a pod tím je rovná špejle.
Jiná Realita já myslím, že to vidíme, jen to nutně nepovažujeme za disproporční :-)
nolita Asi tak.
nolita tak pokud véčko není disproporční typ postavy, tak co potom? ani jablko?
proporční postava je podle mě buď hourglass nebo třeba ještě H. všechno ostatní je postava, kterou nechceš, protože se to minimálně blbě obléká.
Jiná Realita za disproporční považuju třeba velkou hlavu na malinkém těle, popř. opačně; popř. opravdu podsaditou spodní část k hodně drobounkému vršku... rozhodně ne jakýkoliv typ postavy, kde nejsou tyto extrémy...
za těchto předpokladů beru klidně i něco jiného než hourglass nebo H, včetně toho, co má kate (naopak bych třeba nechtěla hourglass s výraznými křivkami, ale to je už osobní preference)
Jiná Realita Já myslim, že za A žena nemusí mít boky a za B, že Kate má/nemá boky pořád stejny, kde by je tak najednou vzala?? Myslim, že postavu má a vždycky měla více než dobrou, BTW typická a nejčastější asymetrie je echtovní hruška, těch je fůra.
nolita tak potom jde jen o zmatení pojmů :) a v tom případě chápu, proč se jiným disproporční nezdá.
Mutziputzi já myslím, i když se to z mála fotek blbě soudí, že po těch třech dětech se u ní stalo to, co se ženám stává, že se jí boky prostě trochu zvětšily. znám ženy, kterým se po pár porodech zvětšily fakt výrazně (nejsou tlusté, jen se rozšířily) - a staly se z nich právě ty hrušky (předtím byly "symetrické").
Jiná Realita Jim se ale nerzšiřujou boky, ale pánev a vypadá to úplně jinak.
Mutziputzi jakej je rozdíl prosím? (boky-pánev)
viktorka_od splavu Ty vidíš širokou pánev a boky jako synonyma? Pánev jsou kosti, boky jsou tuk.
Mutziputzi já mám na bocích v těch nejširších místech kost.
viktorka_od splavu OK, tak esteticky žádaný oblý bok není tvořen jenom kostí, široká rozestoupená pánev, u někoho vrozená, u některých porodem získaná, rozhodně estetické boky, jako má Catherine nikomu neudělá.
Mutziputzi já teda taky beru boky=pánev.
Jiná Realita no já teda ne, boky já beru jako pojem pro něco estetickýho, ne rozestoupenou pánev a ne rajtkový stehna...ale často to lidi míchaj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články