Bot není nikdy dost

10. října 2016 16:41
Offline 0zero7
11849 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:16
Reakce na whiskas:

Je to urcite spis volnocasova obuv. Ja to nosim v lete i do prace, treba tyhle s uzkyma uplatovyma satama do pul lytek a dzinovym krivakem. Myslim, ze se to da prizpusobit, ale zas je fakt, ze Vic je hodne casual/hipster, a Birkenstock je tady popularni, tak se to dost ztrati.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:16
Reakce na 0zero7:

Ty moje sandály jsou Bali, ale podobny gizeh,ale s paskem,jsou cairo. Ja je chci hlavne na výlety, tak jsem nechtěla pantofle.sezona,kdyz to vyjde,tak od června do září :-)

Offline whiskas
21045 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:22
Reakce na 0zero7:

Díky, zajímavé. Do práce bych v nich tedy asi nechodila, ale na volný čas o nich pouvažuji, alespoň je zkusím. Chválila jsem Ti je myslím už minulý rok, ale vždy si představím, jak nepříjemné jsou mi "žabky" (ten pásek mezi prstama) a je vymalováno. Leč, třeba záleží na kontrukci boty a budu mile překvapena. Až je tedy někde objevím, protože zatím netuším, kde je prodávají. 

Offline 0zero7
11849 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:23
Reakce na whiskas:

Google rika Zlicin a Nove Mesto urcite.

Maji vetsinu modelu co neni mezi prst, to jsou jen moje oblibene.

Offline whiskas
21045 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:26
Reakce na 0zero7:

Díky . Určitě vyrazím je okouknout. 

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:27
Reakce na whiskas:

Ja jsem si prvních par dni myslela,ze to nedám, nedrela teda ta část mezi prsty,ale to napojeni kůže na to, mam teda kožený, takze to zmeklo.ted jsou fakt pohodlný,chodim v nich i se psem po lese

maji je treba ve zdravotní obuvi ve vyšehradský,videla jsem je i v humanicu nebo v leiseru

Offline whiskas
21045 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 18. března 2017 10:56
Reakce na whiskas:

Ja mam Gizeh asi 4 roky, porad jsou v super stavu a mam je fakt rada. Jeste bych chtela prave ty Arizony, ale nemuzu je nikde sehnat...za sebe doporucuju;) jinak Arizony bych vzala i do prace, ale ja nosim i tenisky

Offline Sweet Potato
40220 příspěvků moje polička 18. března 2017 12:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Vyhledala jsem si ty gizeh i arizony, první (mezi prsty) se mi celkem líbí. U těch druhých se chci zeptat - v čem se liší od jakýchkoli jiných pantofli tohoto typu? 

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 18. března 2017 12:37
Reakce na Sweet Potato:

pro mě určitě pohodlností, teď mám v práci nějaký jiný (značka něco jako Plakton ze Šotka) a nesedí mi v nich dobře noha, ani uplně prsty v tom vnitřním tvarování, i se mi vyzouvají. Ty birkenstocky mi hodně dobře sedí, vzala bych si je klidně i na delší výlet. 

Offline Lilly_Ku
4524 příspěvků moje polička 18. března 2017 12:47
Reakce na 0zero7:

ja mam gizeh a madrid a na leto jsou super. presne jak pises, casual, taky je nosim s upletovyma satama po kolena.

edit doplneni: ted planuju na leto zakoupit par satu z gapu, takovych tech volnocasovych. k nim si taky myslim ze dobre pujdou. k tomu nejaky solidnejsi slunecni bryle a kozena kabela a je to :)

Online Ounz
20525 příspěvků moje polička 18. března 2017 12:56
Reakce na whiskas:

Mně se ty Birkenstocky taky líběj, ale nemám je, nějak jsem nesehnala (chtěla jsem zkoušet, ne z netu), ale mám něco prakticky identickýho ze zootu - ojju a i ty jsou dost pohodlný, jinak stocky mám obyč pantofle na doma a to jsou teda držáky a dobře v nich sedí noha, jak píše Potrefenáhusa .

Online Ounz
20525 příspěvků moje polička 18. března 2017 12:58
Reakce na Lilly_Ku:

Budu vděčná za recenzi na gap sandále, už delší dobu na ně koukám, nechce se mi ale vracet. Gap v Něňmecku má prodejny nebo taky jen po netu? 

Offline Lilly_Ku
4524 příspěvků moje polička 18. března 2017 13:11
Reakce na Ounz:

ja si tam planujou koupit saty, boty jsem zatim nezkoumala. vseobecne moc nenakupuju boty u vyrobcu obleceni, mam takovej mozna iracionalni pocit, ze kdyz delaj boty jen doplnkove, ze nebudou tak dobry. vylozene overeny to ale nemam.

v nemecku gap zadny kamenny prodejny nema, bohuzel, takze po netu. trochu vaham, protoze si nejsem jista s jejich velikostma.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 18. března 2017 13:22
Reakce na Lilly_Ku:

Madrid mám taky a ty teda nosím jen doma, protože jsem si je v nějakým záchvatu iracionality koupila stříbrný :-D

Online Ounz
20525 příspěvků moje polička 18. března 2017 13:26
Reakce na Lilly_Ku:

Hergot, já pro oči nevidím, achjo, vidim šaty, čtu boty   No já mám stejný předsudky, ale říkala jsem si, že třeba překvapěj..

a edit:velikosti asi seděj (kupovala jsem jen košile a jedny džíny) ale třeba ty košile maj dle mě dist dlouhý rukávy. Jinak maj i tall velikosti, ale s těma zkušenost nemám, kupuju regular

Offline Lilly_Ku
4524 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:16
Reakce na Potrefenáhusa:

:D ja mam madrid v takove lehke stribrnosede metalize, ale nosim je i venku. libi se mi, ze jsou ve srovnani s gizeh treba takovy subtilnejsi.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:20
Reakce na Lilly_Ku:

hehe, to budou ty samý :-D

Offline Lilly_Ku
4524 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:36
Reakce na Potrefenáhusa:

no uprimne receno jsem si je puvodne taky koupila na doma, panc byly slevneny, ale nakonec to nejak neklaplo :D

Offline Lilly_Ku
4524 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:38
Reakce na Ounz:

jojo, mi by se prave ty tall velikosti hodily. no nic, objednam a poreferuju. 

bych si tipla, ze spis skousnu to, ze mi L bude trochu velky, nez abych v M byla jak burt :D