a k tomu ešte sexi šofér, ktorý ma z limuzíny na tú barovú stoličku odnesie :-)
Bot není nikdy dost
Tak to si už môžes dať drink so šoférom v limuzíne nemusíš ani nikam chodiť :D
no ale tam ma nikto neuvidí v nich spôsobne sedieť na barovej stoličke ![]()
Tak vystrčíš nohy z okna, uvidia všetci ![]()
![]()
![]()
Včera jsem probíhala Andělem a stavila jsem se v tom CCC, co otevřeli místo původního Bati. Cvičně jsem si šáhla na pár jakože letních plátěnek... z čeho to prokristapána dělaj?! Už jen na omak děs, to by mi sežralo nohy!
Příšernej obchod toto. Proč to tam vůbec otvírali, tomuhle zboží by slušela tak leda tržnice na periférii!
Tady se nedávno juchalo nad jejich top brandem už jen s názvem z marketingového hlediska fámózním, tedy LASOCKI a kupovalo se tady jak na běžícím páse![]()
Jo, už ten název zní nadmíru lákavě
To jsem netušila, že to taky patří pod ccc. No nevadí. Ty výrobky mě ale normálně vyděsily a fakt nechápu tu drzost, se kterou se cpou mezi běžný obchody. To nás tady fakt všichni pokládaj za takovou žumpu?! ![]()
SNAHA na ZOOTu ![]()
dobre, ze?
Kdysi jsme se smávaly, že marná. Tož uvidíme.
Bývaly doby,kdy jsem měla převážně boty ze Snahy. Kůže,někdy dost silná,ale jak se rozšláply,byly skvělý.
jezis, snaha, mazec! Ty sandaly bych si hned objednala, nevite nekdo, jestli zoot zasila do nemcka?
tak mně ta jejich nejvyšší řada, což jsou ty lasocky, přijde víceméně srovnatelná s Baťou, já si teď u Bati koupila jedny polobotky za skoro dva tisíce, ve kterých mě bolí nohy a jedna noha se mi vytáčí ven, krom toho se do podrážek strašně zapichujou malý kamínky, atd., všechno špatně. Když někdo shání třeba lodičky do práce, za který nechce dát tři tisíce, moc možností na výběr nemá. Nemluvim teda o těch nekožených řadách, to je fakt jak z tržnice.
Pro mě jsou ty boty hlavně konstrukčně špatný, já se tam po pár zkušenostech trochu bojím nakupovat, protože mě z blbých bot bolí klenba. (Klidně chodím celej den v Tomsech, ale v sandálech z Deichmanna mě bolela jedna noha k nepřežití po 500 metrech)
Jako asi teda zlatý Vagabondy (ale teda taky jsem měla jedny, který měly tak blbě udělanou patu, že spodní okraj podrážky strašně tlačil do paty, která ho přesahovala)
Lasocki se podle mne hodně zhoršily v kvalitě. Mám několik bot z předchozích sezón a chodí se mi v nich dobře. Letos jsem si objednala dvoje letní a obě jsem vrátila. Tak nekvalitní zpracování a celkové laciný reálný vzhled mně odradil od této značky na delší čas.
Vsak je Bata je taky udesnej. V tom, co vypada pricetne navenek, se neda chodit... a naopak.
U Bati jsem jsem si naposledy koupila lodičky před 3 roky. Po čase mě začal bolet ukrutně palec na noze. Jen v nich, jiné boty mi problém nedělaly... Při bližším zkoumáním jsem zjistila, že špička boty je šitá šikměji, než u druhé boty. Při koupi mě nenapadlo zkoumat zblízka, porovnávat, měřit sklon... Ortoped mi s radostí pogratuloval ke vbočenému palci. Lodičky šly samozřejmě do koše... Takže díky, Baťo. A již nikdy více.
Na boty jsem úchylná asi jako na parfémy. Ja nakupuju na eshopu, ale v kamence taky, italský, oni to fakt umí udělat. Je to jak papuč.
Ad Lasocki.......vnučka měla tenisky 2 dny (do školy, ze školy). Začalo se to trhat, odlepovat. Reklamaci uznali. Já tam šla vyzbrojená paragrafama :-), ale nepotřebovala jsem je. Jen prý že si máme vybrat jiné zboží.....moc radost jsem neměla, ale jo, vybrala si, a ty zatím drží dobře.
Ale pro sebe ani v bezvědomí!!!!
Mali ste trvať na vrátení peňazí.
Mali ste trvať na vrátení peňazí.
No nejspíš ano, ale malá už se probírala botama, je chudina po mně, tak jsem nakonec usoudila, že stejně něco vybere (dokonce dvoje)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články