Hrůza a děs :-)

14. zaří 2014 21:50
Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 29. října 2015 20:12
Reakce na barbucha:

čo je to "kačírek" ?

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. října 2015 20:40
Reakce na slniecko:

Nejsem barbucha, ale myslím, že kačírek je udělaná plastika rtů. Pak vypadají všechny jak kačeři Donaldi

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 29. října 2015 20:52
Reakce na naja:

aha, chápem, ďakujem :)....myslela som pôvodne, že to bude mať niečo spoločno s ofinou

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. října 2015 22:07
Reakce na barbucha:

A abychom byli světoví... Kate včera taky neměla šťastnou ruku. Zdá se to jenom mně, že by ty šaty (Erdem, bratru 4000 USD) byly mnohem hezčí bez toho spodního volánu? Tj. jako kratší koktejlky... ?

Látka nádherná, černé botky (semišové?) se mi k šatům moc líbí, ale ten těžkopádnej volán je hrůza, to by neslušelo nikomu.

Kate není zrovna femme fatale... trochu usedlá holka "od vedle", ale/takže sympatická.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 29. října 2015 23:09
Reakce na barbucha:

Mně se zdá, že jsou i značně blbě ušitý... 

Ušitý to může bejt klidně dobře, ale je to blbě vymyšlený. Nahoře záhyby, dole zřasený...a/takže se to řasení ještě protáčí podle těch záhybů. Takže to navzdory asi celkem slušně splývavý látce celý tak nějak divně trčí...

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 30. října 2015 07:35

Ty Katiny šaty mi přijdou takové překombinované. Kdyby byly jednobarevné, tak by to vypadalo také jinak. Na můj vkus je ten vzor moc veliký.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 30. října 2015 10:07
Reakce na Hoolinkah:

Ušitý to může bejt klidně dobře, ale je to blbě vymyšlený. Nahoře záhyby, dole zřasený...a/takže se to řasení ještě protáčí podle těch záhybů. Takže to navzdory asi celkem slušně splývavý látce celý tak nějak divně trčí...

Jo,  i tak možno.

Trčí to divně, ale i ten vzor je zvláštně sestavenej - vono by to asi nešlo nasadit bez chyby, ty kytky, ale prostě celkově to na mě činí dojem, že bych to takhle dokázala taky.

Možná kdyby ten volán nebyl tak velkej... kdyby byl třeba jen od půl lýtek...

Látka to bude ale určitě příjemná.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 30. října 2015 10:13
Reakce na domenica:

Jo, holka od vedle  Pořád chodí v šatičkách, který (až na vzácný výjimky) připomínají běžnou konfekci - nehledě na skutečnou cenu... ale líbí se mi taky. Většinou.

Jen by měla už přestat s tím hubnutím - na premiéře Bonda vypadala až hrůzostrašně, i přes poměrně nařasený šaty.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 30. října 2015 11:39

Ráno jsem koukala na ty šaty, že bych doma ze dna truhly vytáhla podobnou květovanou látku, která mi tam leží 30 let a něco z ní spíchla dceři do tanečních. Minimálně sukni s velkým divným volánem bych zvládla.

Kate je hubená, zestárlá a unavená. Najíst a vyspat by potřebovala. Mmch štvou mě média, která jeden týden o někom píší, jak je hubený(á) a za týden, když přibere dvě kila, jak je špekatý(á).

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 30. října 2015 17:51
Reakce na Mirka:

...souhlasím,

a změnit líčení i střih vlasů.

Dělá to z ní starou prostě.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 30. října 2015 18:54
Reakce na Miru:

Nejhorší je ta tvrdá černá linka kolem celého oka. Dost se divím, že jí to ještě nerozmluvili.

Ale jinak se mi Kate líbí; asi si nemůže vzít co se jí zlíbí a musí se přizpůsobovat okolnostem, a i přesto se mi většina jejích šatů zamlouvá.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 02. listopadu 2015 00:24

Tak jsem se zase jednou zhrozila, co to vylejzá z našich oděvních škol (v tomhle případě dokonce vysokejch)...

(Živůtek prej díky šněrování kolísá mezi velikostma 36 a 40. No pane jo! To by mě tedy zajímalo, jak by v tom bez podprsenky vypadaly moje "jedničky". Předpokládám, že by vršek vypadal stejně jako sukýnka...)

Mimochodem, chce za ně 6 tisíc...

z Fleru

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 10:06
Reakce na Hoolinkah:

To je naprosto otřesný.

Hnusně to vypadá a hnusně je to i ušitý.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 12:59
Reakce na Hoolinkah:

To mají být svatební šaty? No potěš koště! Tak taková svatba bude vskutku nezapomenutelná.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 13:52
Reakce na wendulka:

Ano, ale kdyby ti to bylo málo a chtěla jsi u oltáře vypadat třeba jako hybrid hostesky z nightclubu a princezny Koloběžky ulítávající na 70's discu, tak i takové kousky tam má :

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 14:59
Reakce na Hoolinkah:

Ona má těch hrůz ještě víc?

Muhehe, líp bych to nepopsala.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 15:23
Reakce na wendulka:

Hromady:/

Člověk už je na takovýhle výtvory celkem zvyklej...je to taková lidová tvořivost. Tady mě ale zarazil fakt, že dotyčná je absolventkou oděvního designu (VŠ).

A prodává i školní práce, na kterých se učila (ten minulej čas mě zaráží taktéž) šít.

Aneb jak amatéři přicházejí o iluze...

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 03. listopadu 2015 15:51
Reakce na Hoolinkah:

Marjá panno!!!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. listopadu 2015 08:00
Reakce na Hoolinkah:

O iluze možná, ale sebědomí Ti stoupá, ne?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 08. listopadu 2015 12:10
Reakce na Mirka:

V tomhle jsem dost opatrná.

Držím se v životě toho, co mi kdysi řekl profesor na grafický výtvarný techniky:

Já: "No ale spokojená s tím nejsem."

On: "No to je dobře. S tím nemůžete bejt spokojená. Kdybyste s tím byla spokojená, byla byste Knížák."