Ta svatební kytice je morbidni.
Hrůza a děs :-)
Nejen kytice i ty šaty.
Na nich se mi to tento styl vůbec nelíbí, zdá se mi to moc plandavé, veliké, jako na klaunech.
...mám to stejně.
Uznávám, že je to krásná ženská, chlapům se líbí moc, prý i vzdělaná.
Ale mně prostě něčím leze děsně na nervy...
Já vím čím leze na nervy mně.![]()
Tou postavou! (ano, to je závist lenocha, který na sobě nemaká tak jako Ona).
Změnit účes, to je pár minut, hlavně u ní, s jejími vlasy.
Barvu rtěnky změní za pár vteřin a úsměv nasadí ještě rychleji.
Ale dopracovat se k její figuře, to je sen!
A ty šaty bych chtěla. Ani bych nepotřebovala její figuru, stačilo by mi vypadat jako já před jedenácti lety ;)
Líbila se mi v několika filmech, určitě nejraději mám Ztraceno v překladu.
Normálně takovýhle věci prostě neřeším, protože i já mám například třeba opravdu hnusný nehty na nohou a nejde s tím nic moc dělat...ALE není tohle už plíseň v hodně pokročilým stádiu???

Kristeježiši, eště že už jsem po obědě. Snad ho udržím 
A jejda!
Norský korunní princ navštívil mešitu... ![]()

Sice si na ni stěžujou, že je líná jak veš, ale štupovat ponožky po ní asi nikdo nechce. Spíš vyhoděj komorníka ![]()
No, každopádně v křesťanským kostele by si takovou vostudu neuříz! ![]()
A když jsme tak u těch korunovanejch... Dejte si pozor, kam až nanášíte samoopalovák, případně v čem se vůbec opalujete. Abyste nedopadli jak holandská královna ![]()

Ta díra na fusekli je legrační.
Já bych nechtěla nikdy přijít do styku s tím smradem ze smradlavejch nohou, když se v pátek všichni před mešitou zujou. Stačí mi to jednou za čas když sloužím odpolední a procházím večer kolem pánské šatny. Moji kolegové musí nosit uzavřenou pracovní obuv celý den, což po 12ti hodinách fakt stojí za to a v šatně nemají žádnou ventilaci nebo odsávání, takže všechno jde pěkně ven na chodbu, kde také není okno nebo alespoň nějaký průvan. Musím se zhluboka nadechnout co to jen jde a rychlostí blesku jako pod vodou tou chodbou prchám.
A ten koberec musí být humus. Chodit po něm bosa?
Mám ten dojem, opravte ma, prosím, ak sa mýlim, že v podnebných pásmach, kde prevažná väčšina mešít stojí, sa tradične nosia, z pochopiteľných dôvodov, otvorené sandále.
Mne sa to páči, je to také - aj ja žijem, aj na mňa svieti slnko rovnako ako na všetkých ostatných, no a včera som sa trochu pripiekla na terase. Alebo v záhrade.
Tomu rozumím.
Nicméně osoba, která žije z peněz daňových poplatníků (které má za tento obolus patřičně reprezentovat), určitou dávku kritiky snést musí ![]()
njn :)
Nejen styl projevu soudruha prezidenta mi včera připomněl padesátý léta... ale i bývalá první dáma, která najela na imidž Martičky Gottwaldový blahý paměti.
Že ji už dohání postavou, no bóže
ale krajkový fiží a norková štóla jako by vypadly z Martina šatníku. Pamětnickej dojem pak nevylepšil ani zjevně čerstvě udělanej kačírek ![]()

A abychom byli světoví... Kate včera taky neměla šťastnou ruku. Zdá se to jenom mně, že by ty šaty (Erdem, bratru 4000 USD) byly mnohem hezčí bez toho spodního volánu? Tj. jako kratší koktejlky... ?

Kate vypadá staře. Pořád. Jako taková dobře udržovaná 40tka+...
Šatyděs.
Ano, při tak výrazném vzoru to chce minimalistický střih.
Tohle je stan...
Mně se zdá, že jsou i značně blbě ušitý...
Ke květovaným šatům se vůbec nehodí ty boty. Ale Kate by slušel i pytel
, má krásný úsměv
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje