Ako pôjdem si to vyskúšať do obchodu, ale ešte sa spýtam odborníčok, dá sa pod tieto veci nosiť dlhorukávové (prípadne nie-príliš-krátko-rukávové) tričko?

Ako pôjdem si to vyskúšať do obchodu, ale ešte sa spýtam odborníčok, dá sa pod tieto veci nosiť dlhorukávové (prípadne nie-príliš-krátko-rukávové) tričko?

slniecko To poslední rolákovité se mi líbí velice
. Jinak, k otázce, odborník nejsem ani omylem, ale trika pod tím, mě vrací do dob tzv. šatovek. Za mě ne e
slniecko Ja bych řekla, ze triko takové šaty úplně zabije. Nejsem odborník na cos, ale co se mi (občas) na jejich věcech líbí, je právě ta jednoduchost.
slniecko Pod šaty s "V" a s rolákem to normálně nosím -dl.rukáv. Ale jen ve stejné barvě![]()
slniecko ani omylem
slniecko šaty č.1 a 2 sa mi nepáčia. Naopak tie posledné rolákové šaty sú veľmi pekné.
Meh, tak na ne kašlem, vďaka. Nemám rada bezrukávové veci mimo totálnych horúčav.
jerry https://m.aboutyou.cz/p/edited/pantofle-delfia-4265933
Dík, já věděla, že mi tady někdo poradí.
Nutně potřebuju lněný sako, pokud možno ostře střižený, výpustkový nebo žádný kapsy, světlý, nikoli čistě bílý, žádná nebo nepolyesterová podšívka, bez řasenejch rukávů a podobnejch kravin. Běžná konfekce zcela selhala. Pomoc?
moudjahidine Myslím, že mám z M&S, zkusím najít na webu
Edit: tak jsem ho nenašla, sice nevím, zda by splňovalo všechny podmínky, ale je hrozně fajn a třeba se tam před létem zase objeví![]()
Zu díky, oni tam mají teď jen cosi s řasenýma rukávama a bez zapínání, vypadalo to podivně.
Nemáte někdo tip na damaškové povlečení? Takové aby fakt dlouho vydrželo, jestli se něco takového ještě vyrábí.
Mulen Nejlepší z toho, co jsem měla, když pominu výbavu od babičky, tak je z https://eshop.veba.cz/ Pozor, mají u povlečení různou gramáž. Já poprvé vybírala jen podle barvy a vzoru a pak byla překvapená. Přišlo tenké, používám ho v létě, ale je pořád v perfektním stavu i po 10 letech. Jinak kupuji ty s nejvyšší gramáží.
Ale taky uvítám i jiný tip.
notna dík. My máme damaškové povlečení už nevím odkud a po čase mají polštáře jinou barvu, jako kdyby vyšisovaly či co.
A druhé povlečení se zase úplně v polšářích prodřelo.
notna takže ta gramáž 145g/m2 je moc tenká? Pak tam mají 170g/m2, to je ono?
Mulen S 145g/m2 nemáma zkušenost. Mám od nich 130 nebo 135g/m2. Je krémové a prosvítá jím růžový sýpek. 170g je fajn.
Mulen Povlečení peru na 95, i když mají na etiketě 60 /protože jsou tam umělohmotné zipy/. Žehlím na bavlnu. A i to tenké po 10 letech je pořád v perfektním stavu. Mám teda pak už jen bílé, tak nevím, jak jim drží jiné barvy.
notna hm, tak to nase je nejaky sunt :(. Fakt ty polstare maji úplně jinou barvu ted. Bile mame ted taky, potkala jsem ho i v jednom hotelu ![]()
Mulen Hotely mívají damašek často. Ten pruhovaný bílý. Vzhledem k tomu, že ho perou mnohem častěji, než ho pereme doma, musí vydržet dost. A to by gramáž kolem 140g/m2 nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.