Nemáte někdo zkušenost s online obchodem Bagalier? Mají tam moji oblíbenou kabelku v barvě, kterou jsem už nesehnala nikde jinde. Díky.
Kabelky...
Zajímavá nabídka, ta Przywarastzralka..
Že? Mně se líbí tato. Jen by mohla mít odepínací pásek a delší uši, ale prý lze kabelku doladit podle přání, což zní slibně.

Vy už jste si tedy objednala? Jsem zvědavá
.
Já Etsy našla při prokliku mezinárodní nakupování. Je fajn, že na Etsy jsou informace v angličtině. Na orido webu jsem našla jen možnost platit PayPalem, na Etsy i kartou. Ale možná jsem jen málo důsledně hledala.
Nie nie, ja som písala, že ju plánujem až na jeseň. Teraz ešte mám čiernu crossbody čiernej farby, ale dosluhuje. A túto by som v lete nevynosila, tak by mi zbytočne ležala v skrini. Ja teraz skôr zháňam svetlú kabelku, crossbody alebo menší shopper...Vy máte prehľad, neaké tipy? Nič extra drahé nehľádam, radšej "zainvestujem" do čiernej.
Tak zase takový přehled nemám, jen stále obhlížím nové kusy a mě neznámé značky (aktuálně mám stále v hlavě Allsaints
). Co se týče béžové kabelky, na e-obuv jste asi už koukala, že? Nic konkrétního mě momentálně nenapadá a určitě záleží i na tom, kolik je člověk ochoten do sezonní kabelky investovat.
Myslíš tohle? Trochu jak ze suvenýrů z muzea. Můj šálek to není, ale tak proti gustu...
Za mě nee, Jeff Koons evidentně pro módu cit nemá, ty zlatý písmena ala Moschino jsou blbý a ve zbytku nápad jaksi postrádám, zlatá Supreme kolekce!
To jsou teda příšerný kýče!
Já nosím černé kabelky i v létě, takže mám v hlavě tu od "Przywara Strzalka". Líbí se mi, jak je jednoduchá a bonus je, že si ji lze nechat upravit dle vlastních požadavků (velikost, délka uší ...).Jen tedy nemá žádnou vnitřní kapsu, neb je bez podšívky - nikde jsem nenašla fotku interiéru kabelky.
Na etsy som čítala recenzie k týmto kabelkám a jedna pani tam spomínala aj to, že na objednávku jej tvorkyna spravila aj vnútorné vrecko.
Aha, díky. Já té paní psala a odpověď zněla, že by to bylo těžko proveditelné, ale pokud bych na tom trvala, tak by to nějak šlo.
Me se ze vsech co jsi sem davala nejvic libi ta All Saints
Ta černá ve tvaru půlměsíce? Mně taky, ale je obrovská /tedy pro mě/. A navíc mě přitahují především hranaté kabelky, až na výjimky, samozřejmě.
Aha, ja myslela ze velikost cajk a ze se ti libi, nebo to aspon byl muj dojem. Uz se teda fakt tesim az si neco vyberes.
Ale jo, líbí se mi moc, ale je prostě velká, což znamená, že by mi byla na nic. Takže zůstalo jen u obdivu.
Kabelky Radley? Vypadají docela kvalitně
.

tady ta konkrétní mi přijde dost přeplácaná, nelíbí se mi, ostatní jsem teda nezkoumala...
Mne sa nepáči. Je preplacana a pri pohľade na ňu sa mi vybavujú koženkove batohy, ktoré mali tiež takto vrecka v predu. Na druhom stupni ich nosili takmer všetky dievčatá
7
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje