Podívám se
.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Super, díky moc ![]()
Myslím, že cestovní balení nemají. Cenu přesně nevím, ale bude to zhruba jako na jejich webu 180,- za padesátku a 260,- za stovku. Hm, netušila jsem, že ty Ex Nihilo jsou takhle drahé.
edit: Tak vlastně cestovní balení mají, 5 vůní za 105,-
Ambre 114 mám odstřik a nedokážu ho nosit, pořád jsem si říkala, co mi tam tak vadí a on to bude ten muškát!
A fakt suchej! Jako kdyby to nebyla tekutina, ale prášek. A dusí mě, bohužel.![]()
Já mám ambru moc ráda, ale tahle mě právě taky nesedí (mě pro změnu dráždí v krku).
no maju na stranke,ale som myslela,ci u vas sa nepredavaju???lebo do Irska neposielaju![]()
dakujem pekne,pozriem sa
Ex Nihilo: Cologne 352
Květinová kolínská pro dámy, úplně bez pánských prvků. Citron se zelenými lístky se pomalu rozpouští v náruči květin, defilé začíná konvalinka, která přivede za ruku pomerančový květ a ten je následován bílou růží. Všechno čisté, bílé a průzračné, zahalené do pudru vysypaného z pudřenky ze světlého dřeva.
Rose America (Une Nuit Nomade/Une Nuit à Montauk) - plátky růží macerované ve vychlazené broskvové vodce, postupně poprášené drceným hřebíčkem a ozdobené sušeným listem maliníku a zrníčky z malin. Mísí v sobě teplo a chlad - studený kovový tón je zpočátku výrazně dominantnější, po úplném rozvonění pak převládly teplé tóny sluncem prohřáté broskvové vodky se sušenými plátky růží.. ![]()
Musc Intense (Parfums de Nicolaï) - počáteční ledově studené a pižmově zelené galbanum a slupka z nezralé svíravě kyselé hrušky se nechaly převálcovat květinkami - růžovou růží, tak trochu syntetickou fialkou a naopak moc příjemným trsem zahradních karafiátků. Rozvoněla se do podoby hebkého mýdélka říznutého drogerkovou halasnou pižmovou květinovkou,
Ahá, vodka je to, co mi na ní (RA) vadí
Odhalilas to![]()
Vendulko, pokud byste zamířily do Maison de Parfum, mohla bys od Ex Nihilo prosím zkusit Devil Tender?
(Fleur Narcotique a Sweet Morphine jsem měla odstřiky a obě se mi hodně líbí, Devil Tender by měla být růže a vypadá tak lákavě..)
Tak vůně Ex Nihilo v Maison de Parfum nemají. Vedou jen značku Ex Idolo.
Podívám se ti tedy v Berlíně. Tam Ex Nihilo mají určitě. Ale to bude až po novém roce.
MiJo, já tam žádnou vodku nemám :D ani broskev :D
Já jo:) Vždyť víš - La Danza delle Libellula, já a ty![]()
To je fakt, my dvě jsme jako oheň a voda.
Nezapře se ve mě znamení ryb a tvůj oheň prozrazují jiskry v očích
A znamení Berana:) RA jsem teď zkoušela podruhé a fakt pro mě není - narozdíl od spousty dalších růží např. poslední Rose Omeyade:) A taky se těším na Kriglerovu Manhattanskou:)
Jsi moc hodná, že sis na to vzpomněla. Děkuju.
Prosím tě, to se mohlo stát komukoliv. Samotné nás to zajímalo.
I ty dvě vůně Ex Idolo stojí za pozornost - měla jsem vzorky z polské Missaly. Ex Nihilo si nechám až příští rok na Berlín.
Tenue de Soirée (Annick Goutal) - třeskutě svěží nasládlý pudr s počáteční rychlým závanem suchého kosatce byl převálcován s rozemletým slakdokyselým ovocně pačuliovým bonbonem. Ubohý kosateček se jak sirotek lowoodský stydlivě krčí v koutku a dává o sobě vědět jen v podobě sladkého (hodně sladkého) pudru. Pro mě velké zklamání, které mezi nikovky ani nepatří - podobných slaďáren pro dorostenky je dvanáct do tuctu...
Kiss Me Intense (Parfums de Nicolaï) - nepříliš sladký mandlový likér, v něm se rozpouští kyselkavé Lipo a "perličky" úplně šimrají v nose. Jemné tóny koření se mísí s lehoučkým sladkým kouřem a vše zasypává vanilkově sladký pampeliškový pyl smíchaný s mandlovým pudrem. Gurmánská květinovka nebo květinová gurmánka? Každopádně hodně povedená... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje