Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline blackviolet
3448 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 23:00
Reakce na Korsičanka:

Ano, jak už zmínila Cervanek , mají je teď nově v Nägele & Strubell na Graben, vedou je od října.

Cervanek Na Petersplatz je kostel sv. Petra , sv. Michael je na Michaelerplatz naproti Hofburgu.

Offline Korsičanka blogger
13373 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 09:12
Reakce na blackviolet:

Díky za info tobě i Cervanek  Zkopíruju si to, abych - až se tam vypravím - byla hned v obraze:)

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 08:14

Dolce Amalfi - Xerjoff

Dolce Amalfi na mně voní jako horký punč z vánočních trhů se vším všudy. Cítím alkohol, plátek pomeranče, karamel a hřebíček. Mám pocit, že bych tuto vůni rozhodně neměla použít před řízením auta, že bych z ní snad i něco nadýchala (i při použití zevně ) Je to moc příjemná vůně, ale jako parfém??

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 13:32
Reakce na Martula:

Tak punč ti závidím. Mně se Dolce Amalfi ohromně líbí v první fázi, že to se mnou vždycky mává objednat si třicítku, jenže jak potom v základu vyleze vanilka, tak už je na můj vkus až moc sladká.

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 13:36
Reakce na wendulka:

Tak to se na nás Dolce Amalfi rozvíjí opravdu hodně odlišně

Mně se moc líbí, jen nevím, kam bych ji nosila - připadám si s ní jako vánoční alkoholik

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 13:52
Reakce na Martula:

Píšem si na vyskúšanie. Že by sa našla podoba s Marnier Cordon Rouge... to by ste náhodou nevedeli?

Offline Korsičanka blogger
13373 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 14:36
Reakce na Cervanek:

Díky za recenzi, Sylvi. Mám od prvního ovonění pocit, že je úžasná Ale i další z řady nejsou k zahození - až tedy na Patchouli - Oud, tu nějak nemůžu. A Cèdre - Iris na sobě bohužel moc necítím, ač vím, že na jiných je krásná.

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 14:43
Reakce na Cervanek:

...to zní velmi zajímavě, přitažlivě.!

Dá se k něčemu alespoň vzdáleně připodobnit.?

Offline jerry
10937 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:00
Reakce na Martula:

Tyhle "alkoholický" (koňakový, svařákový, likérový, whiskový...) vůně jsou krásný, ale i pro mě nenositelný (stačí si vzpomenout, že když jsem nosila Aubépine-Acacia, tak jsem měla několik upřímných komplimentů....že prý krásně voním citrusovým Fernetem).

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:16
Reakce na jerry:

Ale vždyť to je krásný kompliment přece.!

Z úst Ti to netáhlo,

ale voněla jsi mužům tak, co jim je velmi příjemné, resp. lahodný mok se popijí s kámoši, na akcičce, proste na pohodu, takže samé kladné emoce

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:27

Tabac Rouge

Nevtíravé příjemno … suchá skořicová sladkost, pár kapek medu, aroma tabákového listu a zlehka kouře … to je pro můj nos Tabac Rouge. Vůně jako dělaná pro zatažené listopadové dny, kdy venkovní šeď nutí člověka hledat příjemné požitky kde s dá. Něco mi však našeptává, že i sluníčko jí sluší.

Offline jerry
10937 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:44
Reakce na Miru:

Jo, ale když takovou vůni nosíš do práce, tak se vystavuješ jistému podezření - a ne každý je schopný poznat, že ten parfém mám na sobě, nikoliv v sobě.

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:48
Reakce na Cervanek:

Vůně i s mikrostopou oudu mě vůbec neoslovují.

Ta Musc Amber Gris mě podle složení taky zaujala.

A i ta vanilková, co popisuje Vendulka. Ale jak tam zmiňuje cedr.,., ten mi, když někde je, většinou vůni na mé kůži zničí...

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 15:49
Reakce na jerry:

O to víc můžeš kladně překvapit svými pracovními výkony.!

..."pod vlivem" a tak dobrá.!