Ano, jak už zmínila Cervanek , mají je teď nově v Nägele & Strubell na Graben, vedou je od října.
Cervanek Na Petersplatz je kostel sv. Petra
, sv. Michael je na Michaelerplatz naproti Hofburgu.
Ano, jak už zmínila Cervanek , mají je teď nově v Nägele & Strubell na Graben, vedou je od října.
Cervanek Na Petersplatz je kostel sv. Petra
, sv. Michael je na Michaelerplatz naproti Hofburgu.
Díky za info tobě i Cervanek
Zkopíruju si to, abych - až se tam vypravím - byla hned v obraze:)
Dolce Amalfi - Xerjoff
Dolce Amalfi na mně voní jako horký punč z vánočních trhů se vším všudy. Cítím alkohol, plátek pomeranče, karamel a hřebíček. Mám pocit, že bych tuto vůni rozhodně neměla použít před řízením auta, že bych z ní snad i něco nadýchala (i při použití zevně
) Je to moc příjemná vůně, ale jako parfém??

Tak punč ti závidím. Mně se Dolce Amalfi ohromně líbí v první fázi, že to se mnou vždycky mává objednat si třicítku, jenže jak potom v základu vyleze vanilka, tak už je na můj vkus až moc sladká.
Tak to se na nás Dolce Amalfi rozvíjí opravdu hodně odlišně ![]()
Mně se moc líbí, jen nevím, kam bych ji nosila - připadám si s ní jako vánoční alkoholik ![]()
Píšem si na vyskúšanie. Že by sa našla podoba s Marnier Cordon Rouge... to by ste náhodou nevedeli?
Díky za recenzi, Sylvi.
Mám od prvního ovonění pocit, že je úžasná
Ale i další z řady nejsou k zahození - až tedy na Patchouli - Oud, tu nějak nemůžu. A Cèdre - Iris na sobě bohužel moc necítím, ač vím, že na jiných je krásná.
...to zní velmi zajímavě, přitažlivě.!
Dá se k něčemu alespoň vzdáleně připodobnit.?
Tyhle "alkoholický" (koňakový, svařákový, likérový, whiskový...) vůně jsou krásný, ale i pro mě nenositelný (stačí si vzpomenout, že když jsem nosila Aubépine-Acacia, tak jsem měla několik upřímných komplimentů....že prý krásně voním citrusovým Fernetem
).
Ale vždyť to je krásný kompliment přece.!
Z úst Ti to netáhlo
,
ale voněla jsi mužům tak, co jim je velmi příjemné, resp. lahodný mok se popijí s kámoši, na akcičce, proste na pohodu, takže samé kladné emoce![]()
Tabac Rouge
Nevtíravé příjemno … suchá skořicová sladkost, pár kapek medu, aroma tabákového listu a zlehka kouře … to je pro můj nos Tabac Rouge. Vůně jako dělaná pro zatažené listopadové dny, kdy venkovní šeď nutí člověka hledat příjemné požitky kde s dá. Něco mi však našeptává, že i sluníčko jí sluší.
Jo, ale když takovou vůni nosíš do práce, tak se vystavuješ jistému podezření - a ne každý je schopný poznat, že ten parfém mám na sobě, nikoliv v sobě
.
Vůně i s mikrostopou oudu mě vůbec neoslovují.
Ta Musc Amber Gris mě podle složení taky zaujala.
A i ta vanilková, co popisuje Vendulka. Ale jak tam zmiňuje cedr.,., ten mi, když někde je, většinou vůni na mé kůži zničí...
O to víc můžeš kladně překvapit svými pracovními výkony.!
..."pod vlivem" a tak dobrá.!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.