wendulka Wendy, co to proboha píšeš?
Tak nádherná vůně! Já si Veneum nepřeložila - měla jsem zato, že jde o Benátský Polibek...ale to by musel být Venezianum, že jo?
Připomíná mi v drydownu Flamenco![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Korsičanka No co co? Napsala jsem, že kdybych měla dostat jedovatý polibek smrti, který bude vonět jako Venenum Kiss, nebudu se bát ničeho zlého. To je přece jasné vyznání lásky
! A dávám Ti za pravdu, že je krásná
.
wendulka Já bych teda umřít kvůli vůni ještě nechtěla
Jen bych dokázala dlooouho truchlit. Ale to je asi dáno věkem![]()
Koupíš-li ji, zamlouvám si odstřik...a to už jsem ti možná psala i o jiné, ne?![]()
Korsičanka Pač jsi nedostatečně romanticky založená! ![]()
![]()
Si budu muset založit seznam
.
wendulka S tou romantikou si to nemyslím
Ale seznam jooo!
Korsičanka Pokud jsi kompletního Shakespearea nepřelouskala alespoň dvacetkrát a nespala s ním v posteli, tak to nevokecáš![]()
!
wendulka To přeháníš, ne?!? Mně stačí velká část Jiráska, Mácha a Kája Mařík
O Pretty women a blbé Popelce nemluvě...
Korsičanka Já? Ani v nejmenším! Byla řeč o opravdové romantice, ne? Tak sem nepleť ňákýho Káju Maříka a blbou Popelku
.
Máš to marný, holka
.
wendulka Tak už dost a hoď sem recenzi na nějakou romantickou vůni!
Já si dnes rochním ve svě signaturní
Myslím na tebe, jak už jsem psala. Alles Gute und morgen viel Glück!!!![]()
Korsičanka Dyk jsem jí sem dala. Na tu Venenum Kiss. To je hrozný, Tobě se člověk nezavděčí
.
No jo, já vím, že myslíš romantickou podle Tvojí definice, akorát nevím, jestli se mi takhle rychle ještě povede něco najít, protože to, co mám rozkoušeno momentálně do té kategorie nespadá, ale pokusím se.![]()
Ich habe es schon bemerkt. Vielen Dank, mein Schatz
!
Tak kašli na romantiku a jakmile budeš moci, ozvi se!![]()
Korsičanka Provedu, šéfová
.
Bracken W (Amouage)
Přestože značka Amouage sídlí v Londýně, byla založena členem ománské královské rodiny (v roce 1983 Jeho Výsostí Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidem). Parfémy jsou údajně komponované v jihofrancouzském Grasse a macerace ingrediencí probíhá v Ománu. Parfémy z dřívějších let - jako jsou Dia, Lyric či Epic nejsou "arabky" v pravém slova smyslu, ale kořeny ve světě arabských vůní jsou v nich na první počich znát. Současná produkce se dle mého mínění více přibližuje evropským chutím (Lilac Love, Sunshine). Co se týká vůně z roku 2016 - Bracken, platí to jakbysmet.
http://alibi-notes.webnode.cz/l/bracken-woman-amouage

alibi Tvůj blog si dávám do oblíbených a postupně si v něm pěkně počtu. Děkuji za odkaz. ![]()
alibi Libu, musím s tebou při popisu Bracken trochu nesouhlasit: každá vůně, která není příliš proměnlivá a má velkou výdrž, může po nějaké době působit otravně. Zaznamenávám tuto skutečnost u dost velkého množství svých vůní. Buď jsem s ní v jednotě, neb jsem si ji ten den zvolila, nebo ji jednoduše smyju a vyberu jinou.
Bracken pro mě rozhodně otravná není![]()
Korsičanka MiJo - Bracken není otravná, jen je pro mě - po slibném začátku - ten závěr (dle mého zbytečně sladký) trochu zklamání.
Dalia děkuju :*
U nás doma teda neprošla vůbec
. Pro mě ne, manžel ji nazval zbraň hromadného ničení a řekl mi, že jestli se mi to rozbije, tak mě přetrhne. A děcko se zeptalo, jestli takhle otřesně chce někdo fakt vonět. ![]()
![]()
alibi Aha. Já tu sladkost tedy asi vítám
A to mi wendulka nechce věřit, že mám sladké vůně:)
Tak nevím. Bracken mi nepřipadá sladká ani trochu. A okolí mi ji chválí, což se o všech mých vůních rozhodně říct nedá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“