Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Korsičanka blogger
13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 12:34

wendulka Wendy, co to proboha píšeš? Tak nádherná vůně! Já si Veneum nepřeložila - měla jsem zato, že jde o Benátský Polibek...ale to by musel být Venezianum, že jo? Připomíná mi v drydownu Flamenco

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 12:39

Korsičanka No co co? Napsala jsem, že kdybych měla dostat jedovatý polibek smrti, který bude vonět jako Venenum Kiss, nebudu se bát ničeho zlého. To je přece jasné vyznání lásky! A dávám Ti za pravdu, že je krásná.

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 12:43

wendulka Já bych teda umřít kvůli vůni ještě nechtěla Jen bych dokázala dlooouho truchlit. Ale to je asi dáno věkem

Koupíš-li ji, zamlouvám si odstřik...a to už jsem ti možná psala i o jiné, ne?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 13:07

Korsičanka Pač jsi nedostatečně romanticky založená! 

Si budu muset založit seznam 

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 14:09

wendulka S tou romantikou si to nemyslím Ale seznam jooo!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 14:24

Korsičanka Pokud jsi kompletního Shakespearea nepřelouskala alespoň dvacetkrát a nespala s ním v posteli, tak to nevokecáš!

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:12

wendulka To přeháníš, ne?!? Mně stačí velká část Jiráska, Mácha a Kája MaříkO Pretty women a blbé Popelce nemluvě...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:30

Korsičanka Já? Ani v nejmenším! Byla řeč o opravdové romantice, ne? Tak sem nepleť ňákýho Káju Maříka a blbou Popelku.

Máš to marný, holka.

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:49

wendulka Tak už dost a hoď sem recenzi na nějakou romantickou vůni! Já si dnes rochním ve svě signaturní Myslím na tebe, jak už jsem psala. Alles Gute und morgen viel Glück!!!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:16

Korsičanka Dyk jsem jí sem dala. Na tu Venenum Kiss. To je hrozný, Tobě se člověk nezavděčí.

No jo, já vím, že myslíš romantickou podle Tvojí definice, akorát nevím, jestli se mi takhle rychle ještě povede něco najít, protože to, co mám rozkoušeno momentálně do té kategorie nespadá, ale pokusím se.

Ich habe es schon bemerkt. Vielen Dank, mein Schatz!

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:21

Tak kašli na romantiku a jakmile budeš moci, ozvi se!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:32

Korsičanka Provedu, šéfová 

Offline alibi blogger
4193 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:23

Bracken W (Amouage)

Přestože značka Amouage sídlí v Londýně, byla založena členem ománské královské rodiny (v roce 1983 Jeho Výsostí Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidem). Parfémy jsou údajně komponované v jihofrancouzském Grasse a macerace ingrediencí probíhá v Ománu. Parfémy z dřívějších let - jako jsou Dia, Lyric či Epic nejsou "arabky" v pravém slova smyslu, ale kořeny ve světě arabských vůní jsou v nich na první počich znát. Současná produkce se dle mého mínění více přibližuje evropským chutím (Lilac Love, Sunshine). Co se týká vůně z roku 2016 - Bracken, platí to jakbysmet.

http://alibi-notes.webnode.cz/l/bracken-woman-amouage

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:32

alibi Tvůj blog si dávám do oblíbených a postupně si v něm pěkně počtu. Děkuji za odkaz. 

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 19:33

alibi Libu, musím s tebou při popisu Bracken trochu nesouhlasit: každá vůně, která není příliš proměnlivá a má velkou výdrž, může po nějaké době působit otravně. Zaznamenávám tuto skutečnost u dost velkého množství svých vůní. Buď jsem s ní v jednotě, neb jsem si ji ten den zvolila, nebo ji jednoduše smyju a vyberu jinou. Bracken pro mě rozhodně otravná není

Offline alibi blogger
4193 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:11

Korsičanka MiJo - Bracken není otravná, jen je pro mě - po slibném začátku - ten závěr (dle mého zbytečně sladký) trochu zklamání.

Offline alibi blogger
4193 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:11

Dalia děkuju :*

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:33

U nás doma teda neprošla vůbec. Pro mě ne, manžel ji nazval zbraň hromadného ničení a řekl mi, že jestli se mi to rozbije, tak mě přetrhne. A děcko se zeptalo, jestli takhle otřesně chce někdo fakt vonět. 

13291 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:36

alibi Aha. Já tu sladkost tedy asi vítám A to mi wendulka nechce věřit, že mám sladké vůně:)

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:45
Reakce na Korsičanka:

alibi Aha. Já tu sladkost tedy asi vítám A to mi wendulka nechce věřit, že mám sladké vůně:)

​Tak nevím. Bracken mi nepřipadá sladká ani trochu. A okolí mi ji chválí, což se o všech mých vůních rozhodně říct nedá