alibi Ale normální chlapi o hubeňourky nestojí
A Afrodisiaco zas takovej úlet není![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
...nesleduju, jestli je holka na fotce hubená nebo pěkně "šťavnatá".
Hledám obrázek, aby mi co nejlépe vystihnul vůni...
Jo, občas píšu dost otevřeně(?)/přímo.
(no, ale zažil to snad už každý, ne.? Aspoň někdy...)![]()
Miru :)
Une Nuit a Montauk: Bohemian Soul
Jak dosáhnout svobodného mysli? Někdo hledá dokonalou vlnu, někdo slézá kamenitá přímořská skaliska v Jižní Americe, porostlá trpkou zelení a guajaky. Někomu stačí jen tak se brouzdat po mořském pobřeží. Někdo se zastaví v místním dřevěném kostelíku, kde se pálí myrha. A když chce někdo tohle všechno naráz, navoní se Bohemian Soul
.
Franck Muller: Conquistador
Od luxusní značky hodinek s tak ambiciózním názvem člověk podvědomě očekává něco originálního a krásného. To druhé splňuje, s tím prvním už je to trochu horší. Conquistador je totiž obšlehnutá 1996 se snítkou levandule a špetkou zázvoru a sladkým benzoinem v drydownu navíc-
svěženkář Čtu teď tvoji recenzi na Cuir Curcuma. Zkoušela jsem minulý týden v Jovoy a hned jsem si říkala, že tohle by mohl být typ vůně, který na chlapské kůži vyzní daleko lépe podobně jako např. Lonestar Memories a jiné. A vidím, že jsem se nemýlila.
A mimochodem ráda bych ti ještě zpětně chtěla vyseknout poklonu za úžasnou srovnávací recenzi na Wood Haven
. Znám jen tu současnou a přijde mi hodně dobrá.
wendulka Děkuji! ![]()
Snažím se držet úrovně recenzí zde. Přispíváš tu k tomu, že laťka se neustále zvyšuje! A to je super! ![]()
svěženkář No jenom pokračuj, prosím! Hltáme tu, co píšeš, stejně jako recenze od ModestMourek a haschm.
Teď mé milované Bornéo
.
wendulka Testuji teď vícero vůní, které stojí za to. Tak se o to dělím. Chtěl bych požádat i o blog... mám v hlavě malou tématickou sérii o citrusových vůních. A pak jsou tu vůně, které zaslouží víc prostoru a pár fotek.
Odhodlávám se třeba napsat o své signature Eau d'Hermes.
Četl jsem, že o blogerství si může požádat každý, ale ne kde. Ty jsi správce. Chystal jsem se Ti napsat.
svěženkář No jo, citrusovky a ty
. Skvělý
! Těším se. Bloggera zaklikává adminka. Napíšu jí na FB, ať ti ho přidělí
.
svěženkář Tak máš to tam. Teď je potřeba, aby ses odhlásil a znovu přihlásil, aby se ti v záložkách objevil fialový obdélník "administrace článků" a "administrace novinek", přes který se přidávají.
wendulka Děkuji, děkuji! ![]()
Mám teď spíš období kožených, kouřových a dřevěných vůní... a co se týče citrusovek jsem jen takový spíše nikový svěženkář. Takže jen málý rozhled, a málo vůní, za to snad kvaliních...
Voňavé odpoledne přeji!
PS: Mezi dalšími recenzemi budou Nasomato a Bois d'Ascens, první na poličce už mám a druhá je na nákupním seznamu, hned za Borneem (před reformulací).
svěženkář Já vím, že jenom nikové svěženky
. Však super! Těším se.
wendulka Maji prosim te Bohemian Soul ve Vavavoom k vyzkouseni, ze bych si udelala vylet? Vypada zajimave. ![]()
Luna Tak to netuším, mám vzorek z oficiálních stránek značky. Zatím vím jistě, že mají jen tu MALVS, ale vzhledem k tomu, že už je v prodeji i jinde, předpokládám, že i ve Vavavoom se musí objevit co nevidět.
wendulka hned jsem si říkala, že tohle by mohl být typ vůně, který na chlapské kůži vyzní daleko lépe podobně jako např. Lonestar Memories a jiné.
Asi mám tedy chlapskou kůži, neb Cuir Curcuma od Affinessence je pošušňání i pro mě![]()
Korsičanka Tak nějaká výjimka se vždycky najde, že ano
. Ale chlapskou kůži určitě nemáš
. Ty jsi DÁMA
!
wendulka Děkuji, to se dobře poslouchá![]()
alibi Děkuji!
Líbí se mi Tvé nápady (např. zkušenosti uživatel s reformulacemi jejich vůní). A články jsou vždy svěží a čtivé. A Tvoje recenze mne taky moc baví!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje