Ano Lui
už jsem to opravila
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
alibi
Jak jsem editovala příspěvek, tam to v základu možné je.
wendulka já v Tenera i Lui citim hřebíček . Nechápu
alibi Aha, tak ten já tam nemám vůbec.
já v Tenera i Lui citim hřebíček . Nechápu
Já to chápu... taky tam mám podobný spojovací tón - hřejivý... to bude asi ono.
domenica asi ano, děkuju za reakci, jsem ráda, že mě nešálí smysly. Udivilo mě složení u obou , že na první pohled nevypadá podobně . (Tenerou jsem se polila a Lui znám jen ze vzorku.)
A objevila jsem prvního Toma Forda, který se mi líbí a to tak, že hodně - Grey Vetiver. Fucking F. V Olympii v Sephore neměli
alibi FF mají v Douglasu. A je asi fakt pěkný - neměla jsem čas zkoušet déle:( A ke mně míří Vanille Fatale, ale jestli s DPD dorazí...![]()
Korsičanka budu muset do Vaňkovky , tam toho možná budou mít víc. Já dnes prošla v brněnské Olympii Douglas, marionaud, Sephoru a fann. A v sephore mě obsluhoval Dubari - Sběratel mini z A. Bylo to moc fajn :) Snad zase nemáš nějaké potíže s poštou? :(
alibi Zatím ne
Uvidíme příští týden - nechci to zakřiknout
Dubariho neznám:( A v Douglasu FF neměli??
Korsičanka buď jsem blbě hledala, nebo neměli ![]()
alibi No, to víš, v Palladiu tě k Fordovu stojanu samotnou nepustí...,ale zase ti všechno ukážou.
alibi aa, Grey vetiver...ten som si MUSELA kupit...ako aj London a Italian cypress. Esteze Notino.sk ma pomerne obmedzenu ponuku Fordovych vzoriek.
catch já ještě vaham, kvůli Vetiveru od Guerlain, ale včera mě tedy svrbely prsty, střídavě jsem dávala a vyhazovala z košíku asi 5 vůni
catch já ještě vaham, kvůli Vetiveru od Guerlain, ale včera mě tedy svrbely prsty, střídavě jsem dávala a vyhazovala z košíku asi 5 vůni
... to znám! Předevčírem jsem se věnovala stejné činnosti. Jen s rozdílem, že ty vůně byly "pouze" dvě.
alibi To že děláš?
Na to bych tě vůbec netipovala, myslila jsem, že převažuje rozum - narozdíl od nás![]()
Sakura Cherry Blossom (Jo Malone) - jemný závoj z květinového mýdélka a suchá růžička poprášená pudrem. Éterická vůně, bohužel taky s éterickou výdrží.
Civet (Zoologist) - na začátku hustá intenzívní kořeněně bylinná nasládle hořká chypre, zpočátku studená, později v další fázi se pak přidala prohřátá uhlazená pryskyřice se dřevem a jemnými tóny sladce zakouřené surové kůže. A ve finále jemný nádech piškotu s kávovou karamelkou a sladce pepřovým prachem. Vůně je taková zaoblená, uhlazená, starodávně noblesní. Z vyzkoušených vůní od Zoologist pro mě jasně nejpovedenější. No jo a kde je vlastně ten civet??? ![]()
alibi Aj tie dva guerlainovske vetivery (Extreme vratane) by som chcela otestovat. Ale vzorky nie su k mani. Este prijemny vetiver je u Heeleyho - Vetiver veritas...mnam ; ))
A teraz pozeram, ze Notino uz ma vzorku guerlainovskeho vetiveru...picne ma! Vcera som odklikla objednavku a toto som neskontrolovala...
catch Tak jim napiš nebo zavolej, oni jsou v objednávkách pružní:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje