Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 12:23

catch Note de Yuzu se mi taky moc líbí.

právěže mám už něco o studeném procesu načtené a zajímala by mě praxe. nejvíc se naučím, když někomu "koukám pod ruku" :)

Offline catch
215 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 12:31

alibi Rozumiem ti, aj ja som sa to tak naucila - sla som ku kamoske-mydlarke-lektorke do kuchyne, pod jej vedenim urobila mydlo a uz som sa toho nebala.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 12:35

catch ideální scénář 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 12:58

Korsičanka Tipuju tě spíš na tu Gelsomini. Až se uvidíme, vezmu ti samozřejmě vzorek k přičichnutí s sebou.

alibi Co máte s Fleur u Virgile s tou pizzerií furt? Ale jsem ráda, že tě taky zaujala nejvíc.

Jinak tu sadu vzorků jsi nafotila moc hezky.

Offline andry spravce
2925 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:03

Musc Noble (Guerlain)

Poutavý mix orientálna a bílopižmové nevinnosti. Když mladá žena v závojích před svatbou tančí… Není to Salomé, je to dívka, která se hledá – mezi tím, co jí řekli, a vlastními instinkty. S první otočkou rozvíří kolem lehce pikantní šafránový prach. Když ten postupně začne usedat, cítíte, že si do své hebké pleti přirozeně vonící čistým hřejivým pižmem vetřela olej s růží, která má sice jemně ovocný nádech, ale v kombinaci s ostatními složkami má tendenci působit až mýdlově. Mýdlovo květinový nádech zahřátý hebce pryskyřičnatě nasládlým labdanem časem poněkud převáží, ale do úvodního aspoň trochu výraznějšího orientálna se vůně vrací už jen v letmých náznacích. Není v ní nic ostrého nebo chladného, je příjemně zaoblená a hladká. A má laní oči, když čeká.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:05

wendulka děkuju. když já tam pořád cítím bazalku a tu mám spojenou s italským jídlem, tudíž úplně první asociace byla ta pizzerka :) a ty jména mám i po zkoušení pořád pomotaný. včera jsem dávala testovat Magdě - Mmaat a zase jsem si je navzájem pletla :)

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:06

andry zase moc pěkně napsané

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:10

andry Moc pěknéa hlavně trefné.

Offline Korsičanka blogger
13400 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:10

wendulka Děkuji, já na oplátku Delinu:)

13400 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 13:13

andry Krása

A má laní oči, když čeká.

Co já se o sobě vše nedozvím...

Offline Miru
16570 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 15:21

andry 

...moc pěkné...

Škoda, že takhle nevoní i na mně...

Offline Miru
16570 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 15:25

ad Cierge de Lune

- dobře, omlouvám se, drží. Přes noc. Takže dobré.

Ale intenzita taaák zoufalááá.

- je proměnlivá, ta vůně, a velmi

- reaguje na měsíční cyklus, denní hodinu, náladu, rosný bod a tlak vzduchu i v hlavě...

- zpočátku mi chvílemi připomíná Angelique Noir a Douce Amere

- má v sobě obilné teple navlhlé prachové pylovo provzdušňované pepřem

- má v sobě někdy i našvestkovělé likérovo

- chvílemi na kůži i "hoří"

- ale nejlepší je základ - to je skoro jako guerlinade!, prostě fetovací...

Offline viktorka_od splavu
49093 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 15:30

Miru jojo. a kdyby se racila zvednout aspon centimetr nad kuzi... byla by dokonala.

Offline Miru
16570 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 15:50

viktorka_od splavu 

...naprostý souhlas

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 19:45

Luna  Tys mně teda dala s recenzí na Iris de Nuit, kterou jsem neznala. měla jsem dnes možnost vyzkoušet a jsem hodně překvapená. Nejen že na mě hezky voní, ale její výdř a intenzita ...neuvěřitelné, dopoledne navoněný hřbet ruky stále intenzivné voní. A přitom je velmi něžná.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 20:46

Chopard: Miel d´Arabie

Medové vůně mě obvykle děsí pro svoji přeslazenost a ulepenost. Med je tu totiž pouze ve svrchních tónech a je příjemně osvěžený pikantně nasládlým růžovým pepřem a granátovým jablkem, aby se po rozvonění proměnil v zahradu pačuliově kořenitých růží s nádechem červeného ovoce, které kromě cypřišů a sladce pudrových kosatců, obklopuje i lehký orientální opar kadidla a dalších pryskyřic. Škoda, že cena je tak přestřelená.

Rancé 1795: Éléonore

Nenechte se zmýlit tím, co píší na oficiálních stránkách o této vůni. Ve skutečnosti totiž zachycuje Eleonore Vergeot až v době, kdy už tato bývalá a původně neurozená milenka Napoleona III., která mu prý pomohla utéct z jeho vězení v pevnosti Ham, kde se setkali, byla manželkou hraběte Montoholona. Najdeme ji v zahradním altánku ze santalového dřeva s citrusovníky a broskvoněmi ve vanilkově žlutých šatech a semišově šafránových rukavičkách, meditující u pálené myrhy a kadidla.

13400 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 21:09

wendulka Nevím, jestli je Miel d`Arabie tak krásný jako Rose Seljuke, ale kdybych ty prachy měla (275 Euro), dám je. 

Offline viktorka_od splavu
49093 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 21:14

janejane to bylo z dopoledne?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 21:18

Korsičanka Tu jsem zkoušela v červenci ve Vídni společně s těmi dalšími v zelených flakonech, abych věděla, od kterých si objednat vzorky a nakonec se mi nejvíc líbila právě tady ta Miel d´Arabie.

Jde i krásně do prostoru a drží, že by možná, možná mohla projít i u Miru.

13400 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 21:23

wendulka Já myslila, že Miru má právě hooodně citlivý nos - teď mě s tou Cierge de Lune překvapuje