catch Note de Yuzu se mi taky moc líbí.
právěže mám už něco o studeném procesu načtené a zajímala by mě praxe. nejvíc se naučím, když někomu "koukám pod ruku" :)
catch Note de Yuzu se mi taky moc líbí.
právěže mám už něco o studeném procesu načtené a zajímala by mě praxe. nejvíc se naučím, když někomu "koukám pod ruku" :)
alibi Rozumiem ti, aj ja som sa to tak naucila - sla som ku kamoske-mydlarke-lektorke do kuchyne, pod jej vedenim urobila mydlo a uz som sa toho nebala.
catch ideální scénář ![]()
Korsičanka Tipuju tě spíš na tu Gelsomini. Až se uvidíme, vezmu ti samozřejmě vzorek k přičichnutí s sebou
.
alibi Co máte s Fleur u Virgile s tou pizzerií furt
? Ale jsem ráda, že tě taky zaujala nejvíc
.
Jinak tu sadu vzorků jsi nafotila moc hezky
.
Musc Noble (Guerlain)
Poutavý mix orientálna a bílopižmové nevinnosti. Když mladá žena v závojích před svatbou tančí… Není to Salomé, je to dívka, která se hledá – mezi tím, co jí řekli, a vlastními instinkty. S první otočkou rozvíří kolem lehce pikantní šafránový prach. Když ten postupně začne usedat, cítíte, že si do své hebké pleti přirozeně vonící čistým hřejivým pižmem vetřela olej s růží, která má sice jemně ovocný nádech, ale v kombinaci s ostatními složkami má tendenci působit až mýdlově. Mýdlovo květinový nádech zahřátý hebce pryskyřičnatě nasládlým labdanem časem poněkud převáží, ale do úvodního aspoň trochu výraznějšího orientálna se vůně vrací už jen v letmých náznacích. Není v ní nic ostrého nebo chladného, je příjemně zaoblená a hladká. A má laní oči, když čeká.
wendulka děkuju. když já tam pořád cítím bazalku a tu mám spojenou s italským jídlem, tudíž úplně první asociace byla ta pizzerka :) a ty jména mám i po zkoušení pořád pomotaný. včera jsem dávala testovat Magdě - Mmaat a zase jsem si je navzájem pletla :)
andry zase moc pěkně napsané
andry Moc pěkné
a hlavně trefné.
wendulka Děkuji, já na oplátku Delinu:)
ad Cierge de Lune
- dobře, omlouvám se, drží. Přes noc. Takže dobré.
Ale intenzita taaák zoufalááá.
- je proměnlivá, ta vůně, a velmi
- reaguje na měsíční cyklus, denní hodinu, náladu, rosný bod a tlak vzduchu i v hlavě...
- zpočátku mi chvílemi připomíná Angelique Noir a Douce Amere
- má v sobě obilné teple navlhlé prachové pylovo provzdušňované pepřem
- má v sobě někdy i našvestkovělé likérovo
- chvílemi na kůži i "hoří"
- ale nejlepší je základ - to je skoro jako guerlinade!, prostě fetovací...
Miru jojo. a kdyby se racila zvednout aspon centimetr nad kuzi... byla by dokonala.
...naprostý souhlas
Luna Tys mně teda dala s recenzí na Iris de Nuit, kterou jsem neznala. měla jsem dnes možnost vyzkoušet a jsem hodně překvapená. Nejen že na mě hezky voní, ale její výdř a intenzita ...neuvěřitelné, dopoledne navoněný hřbet ruky stále intenzivné voní. A přitom je velmi něžná.
Chopard: Miel d´Arabie
Medové vůně mě obvykle děsí pro svoji přeslazenost a ulepenost. Med je tu totiž pouze ve svrchních tónech a je příjemně osvěžený pikantně nasládlým růžovým pepřem a granátovým jablkem, aby se po rozvonění proměnil v zahradu pačuliově kořenitých růží s nádechem červeného ovoce, které kromě cypřišů a sladce pudrových kosatců, obklopuje i lehký orientální opar kadidla a dalších pryskyřic. Škoda, že cena je tak přestřelená.
Rancé 1795: Éléonore
Nenechte se zmýlit tím, co píší na oficiálních stránkách o této vůni. Ve skutečnosti totiž zachycuje Eleonore Vergeot až v době, kdy už tato bývalá a původně neurozená milenka Napoleona III., která mu prý pomohla utéct z jeho vězení v pevnosti Ham, kde se setkali, byla manželkou hraběte Montoholona. Najdeme ji v zahradním altánku ze santalového dřeva s citrusovníky a broskvoněmi ve vanilkově žlutých šatech a semišově šafránových rukavičkách, meditující u pálené myrhy a kadidla.
wendulka Nevím, jestli je Miel d`Arabie tak krásný jako Rose Seljuke, ale kdybych ty prachy měla (275 Euro), dám je.
janejane to bylo z dopoledne?![]()
Korsičanka Tu jsem zkoušela v červenci ve Vídni společně s těmi dalšími v zelených flakonech, abych věděla, od kterých si objednat vzorky a nakonec se mi nejvíc líbila právě tady ta Miel d´Arabie.
Jde i krásně do prostoru a drží, že by možná, možná mohla projít i u Miru
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.