Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 13:31

Biely kvet Jasně

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 13:59

Martula ááá, ďakujem, nechápem, ako mi to ušlo !

Offline jerry
11030 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:13

Cuir Intense (Guerlain) - na úplném začátku rychlý závan zrající "vonokvětkové" meruňky a pak kůže - nová, s lehkým popraškem ovocného pudru a vydroleným sladce medovým tabákem.  A ve finále vše přikryl lehoučký pudrokouřový nasládlý závoj.

La Fin du Monde (Etat Libre d'Orange) - Tak krásně to všechno začalo: nádherný semišový kosatec, postupně s nasládlým pořádně proschlým dřevem. A tak divně to skončilo: jakási podivně svěží syntetika. A pak prastarý prach z roky nevětrané komory s kamennou podlahou smíchaný s krystalovým cukrem, a to vše nasypané na mohérový šál.
A co je na tom nejdivnější: ono to vlastně vůbec není špatné... 

Offline Miru
16562 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:24

jerry 

...ten Cuir Intense zní hodně dobře!

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 20:09

Strangelove NYC 

Jak už napsala Martula , je poznat, že jde o kvalitní a navíc krásně udělané vůně.

Lost In Flowers 

Elegantní květinová vůně, trochu ve stylu Chanel No.5. Jemný jasmín, citrusová gardénie a zelená, prašně pylová a sladká champaca jsou dokonale ukotvené v dřevitém, lehce koženém oudu, se šafránem jako lehkou připomínkou orientu. A s mýdlovými aldehydy, které vůni posunou k čisté pudrové uhlazenosti. Upper class understatement.

Fall Into Stars 

Krásná a temná balzamická vůně. Narcis je okořeněný pepřem, ale ukáže se tu jen na chvíli. Překryje ho oud a růžové dřevo s hustými balzámy a labdanem, a nakonec i s krémovou vanilkou.

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 08:11
Reakce na blackviolet:

Strangelove NYC 

Jak už napsala Martula , je poznat, že jde o kvalitní a navíc krásně udělané vůně.

Lost In Flowers 

Elegantní květinová vůně, trochu ve stylu Chanel No.5. Jemný jasmín, citrusová gardénie a zelená, prašně pylová a sladká champaca jsou dokonale ukotvené v dřevitém, lehce koženém oudu, se šafránem jako lehkou připomínkou orientu. A s mýdlovými aldehydy, které vůni posunou k čisté pudrové uhlazenosti. Upper class understatement.

Fall Into Stars 

Krásná a temná balzamická vůně. Narcis je okořeněný pepřem, ale ukáže se tu jen na chvíli. Překryje ho oud a růžové dřevo s hustými balzámy a labdanem, a nakonec i s krémovou vanilkou.

​Jsou dobré, že? Příjemně mě překvapily. Příležitostně musím vyzkoušet i ostatní..

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 12:50

blackviolet narcis s oudom? v živote by som nepovedala, že niekedy dostanem priamo chuť vyskúšať niečo s oudom, ale toto znie prudko zaujímavo!!!

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:01

Martula Jsou .

slniecko Ten narcis se tam jen mihne. Tak až přijedeš na ty Kriglery, přinesu vzorek.

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 20:11

Houbigant: Essence Rare 

Houbigant a květinovky, to patřilo vždycky k sobě a jsou tím výjimeční. Essence Rare je jejich další krásná květinová vůně. S mandarinkou dostaneme velkou kytici, ve které převládá kosatec. Také je v ní konvalinka a růže a pár něžných kvítků jasmínu. Nejdřív se zdá, že s větvičníkem  půjde o lehkou chypre, ale pak větvičník zmizí a kytice dostane vanilkovo pudrový a santalový základ.

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:01
Reakce na blackviolet:

slniecko Ten narcis se tam jen mihne. Tak až přijedeš na ty Kriglery, přinesu vzorek.

​Vďaka !!!

Ten Houbignant...mandarinka s kvetmi...dal by sa porovnať so starou Dune?

Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:06

slniecko Nemám tušení, Dune jsem neměla, jen zkoušela před mnoha mnoha lety. Mandarinky tam ale není moc, jen kapka. Ale květinovka je to par excellance .

Ten Krigler shop je super, moc milá dáma a krásné prostory .

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 22:03
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 08:47
Reakce na blackviolet:

Houbigant: Essence Rare 

Houbigant a květinovky, to patřilo vždycky k sobě a jsou tím výjimeční. Essence Rare je jejich další krásná květinová vůně. S mandarinkou dostaneme velkou kytici, ve které převládá kosatec. Také je v ní konvalinka a růže a pár něžných kvítků jasmínu. Nejdřív se zdá, že s větvičníkem  půjde o lehkou chypre, ale pak větvičník zmizí a kytice dostane vanilkovo pudrový a santalový základ.

​To zní moc krásně! Tato vůně asi nebude k sehnání v běžných českých e-shopech, že?

Offline Korsičanka blogger
13397 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 10:37

Dalia Ale ano, v Praze - v Egoist Royal Parfums - tady:)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 11:37

Korsičanka Aha, děkuji. Ale cena se mi nelíbí.

13397 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 14:55

Dalia Jenže zrovna tahle vůně za ni stojí - je to 100ml!!! Dala by se i rozpůlit, nebo medvědit

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 15:02
Reakce na Korsičanka:

Dalia Jenže zrovna tahle vůně za ni stojí - je to 100ml!!! Dala by se i rozpůlit, nebo medvědit

​Navíc při osobním nákupu v Egoist se dá trochu usmlouvat cena - sleva 15% je reálná.

13397 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 15:09

Martula No, až ti napíšu, co mi odepsal pan majitel, nevím, zda bych do smlouvání šla

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 16:45
Reakce na Korsičanka:

​Nerob mi chute ešte aj ty, Martula ma svojimi nákupami navnadila už dosť. Nutne potrebujem vyskúšať. Už dlho čakám na nový prírastok, myslím, že čas už nadišiel.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 16:49
Reakce na Korsičanka:

​Nezlob, já musím chvíli držet stop stav!