viktorka_od splavu S Fracasem opatrně
Já ho prodala a teď mám Fracas bodymilk a je krásné
Hodí se mi ke Kriminálnici (Tubéreuse Criminelle)-jerry Tedy nechápu, že ji nedáváš
Já ji miluju a mému muži vysloveně lahodí![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Korsičanka no a já pochopila, proč ses zbavila té nádherné Imperiální, když máš kriminálnici:-)
viktorka_od splavu
Aspoň nějaká radost v této smutné době.
No, keď už sedíme doma na zadku, tak Thajsko aspoň nosom...
https://idleperfumist.com/2020/03/12/vystupit-z-tiena/
A pozor, je tam vážny konkurent Fracasu!!!
slniecko konkurent Fracasu pobavil velmi
osobně by mě zajímal Oudh Infini, to jako pro zábavu a "studijní důvody", jinak asi Douceur de Siam ![]()
andry Douceur de Siam je pěkný, kdysi adept na koupi, ale přišly další značky...![]()
slniecko armáda bielych kvetov, voči ktorej sa Fracas od Piqueta otočí na útek a cestou v panike odhadzuje výzbroj.
![]()
krasny clanek![]()
viktorka_od splavu Co na tvou dnšní vůni okolí?![]()
Korsičanka neshlukujeme se![]()
viktorka_od splavu Aha, tys v práci - já myslila, že jste zůstali doma.
Korsičanka jsme doma vsichni povinne, ale drzime se v oddelenych pracovnach:-)
andry no Oudh Infini by Ti bez debaty zabezpečil takú karanténu, akú by si len potrebovala
.
viktorka_od splavu ďakujem, myslela som pri tom na Teba, čo by si naň povedala:))))
Môj favorit je Erawan, plánujem kúpiť aspoň cestovné balenie, ešte zistím, či je dopĺňacie, pre prípad, že by som zistila, že ho budem potrebovať viac.
slniecko A co říkáš na obnovenou Peut-être???
Capelli D'Oro - Linari
Echt letní požitek …
Sklenice plná křišťálově čisté vody s citronem a mátovými lístky. A miska černého rybízu. To jsou mé asociace z prvních okamžiků po nanesení této vůně. Zlatým hřebem je zde však hedvábně hladký a decentně vetknutý růžový olej, který úvodní smršť svěžesti mírně zaoblí a osladí.
Vůně je jemná, velmi příjemná a jako stvořená pro letní horka, kdy dle mého soudu nejenom osvěží, ale svou krásnou růží dokáže zamotat i nejednu hlavu či srdce.

slniecko A co říkáš na obnovenou Peut-être???
No strašne som na ňu zvedavá. Flakón je nádherný, ale po skúsenostiach so znovuoživenými vôňami v poslednej dobe sa aj bojím tešiť.
slniecko Flakon je podobný těm "starým" z Maison de Lancôme - Oud Bouquet např. A já doufám...
...nejluxusnější/co se týče kvality sušených rostlin na letním slunci),
ale také nejdražší a nejmíň cítitelné - přesněji řečeno tušené, teplé seno na světě.
A to je vše
(= tragedie)
L´Eau d´Hiver Frederic Malle

slniecko Korsičanka Ona bude znova k dostání Peut-Etre? Kde kde? ![]()
Kde, to ešte neviem. Asi tam, kde majú túto luxusnejšiu kolekciu od Lancome.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/peut-etre-2020-lancome
ankou Tak předpokládám, že u nás by to měl být Lancome Beauty Institute v Praze, který ji měl i před tím. Ovšem vzhledem k tomu, že je to jiný flakon, je to Lancome a v těch nejsignifikantnějších složkách už není uvedený kosatec, se trochu obávám, zda nepůjde spíš o úplně jinou vůni než o návrat Peut-Etre
.
Což zase na druhou stranu nemusí být taky na škodu, nových růží na vyzkoušení není nikdy dost![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje